Bizak w Wodzisławiu
-
- Kontakt:
Bizak w Wodzisławiu
Wg dzisiejszej wyborczej Odra zainteresowana jest pozyskaniem Bizaka.
To najlepsza wiadomośc od kilku tygodni dotyczaca niebieskich.
To najlepsza wiadomośc od kilku tygodni dotyczaca niebieskich.
-
- Kontakt:
no niewiem czy taka najlepsza, prawda jest taka, ze Bizak od dluzszego czasu nic nie gra. ale tym sposobem mozemy sie pozbyc wszystkich.
a co do Bizaka to nalezy przyznac, ze troche zrdowia i serca w RUCHU zostawil i nie zasluguje teraz na bluzgi z naszej strony lub kopa w dupe ze slowem wypie*****.
duzo dla nas zrobil i jak chce niech odchodzi ale panowie z kultura. Jesli to prawda to Bizak ja Ci dziekuje i nie zpomne o tym co dla RUCHU zrobiles.
a co do Bizaka to nalezy przyznac, ze troche zrdowia i serca w RUCHU zostawil i nie zasluguje teraz na bluzgi z naszej strony lub kopa w dupe ze slowem wypie*****.
duzo dla nas zrobil i jak chce niech odchodzi ale panowie z kultura. Jesli to prawda to Bizak ja Ci dziekuje i nie zpomne o tym co dla RUCHU zrobiles.
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nareszcie. Jedna z lepszych informacji w ostatnim czasie, zarówno dla nas jak i Krzyśka, który od dłuższego czasu się u nas męczył. Nareszcie będzie się mógł wykazać adrenaliną.
Jeżeli jeszcze dostaniemy za niego kasę to będzie super.
Ja chetnie widziałbym transfer wymienny za Grzyba ale to chyba jest nierealne.
Jeżeli jeszcze dostaniemy za niego kasę to będzie super.
Ja chetnie widziałbym transfer wymienny za Grzyba ale to chyba jest nierealne.
dokładnie marcyk !!!mimo wszystko z kultura podejdzimy do tego.Ja bym wolał aby Biza został u nas,fakt ostatki miał słabe ale grał z niewyleczona kostka,serca zostawił duzo i nieraz swoja gra pomógł nam,fakt byc moze meczy sie u nas ale to nie z jego winy,jezeli odejdzie no cóz linia ataku nam ubozeje a kto za niego ????
- 19r20
- Kontakt:
naprawdę cieszę sięze on odejdzie
będzie to z pożytkiem i dla niego i dla Ruchu
miał długi okres wspaniałej gry dla nas ale później tak jak prawie wszyscy znacznie opóścił loty i już się nie podniósł
zmiana otoczenia może na niego podziałać pozytywnie
Dzięki Bizak
będzie to z pożytkiem i dla niego i dla Ruchu
miał długi okres wspaniałej gry dla nas ale później tak jak prawie wszyscy znacznie opóścił loty i już się nie podniósł
zmiana otoczenia może na niego podziałać pozytywnie
Dzięki Bizak
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Marcyk nie neguję tego, że Bizak wiele zrobił dla Ruchu. Dla mnie tak jak Mario jest on symbolem Ruchu od kilku lat. Uwazam jednak, ze jego czas na Cichej dobiegł końca i tak jak juz ktoś powiedział rozstanie z Ruchem powinno wyjść obu stronom na dobre.
A czy Odra na tym skorzysta to już inna para kaloszy.
A czy Odra na tym skorzysta to już inna para kaloszy.
- Patton
- Kontakt:
marcyk - Srutwa, ktory jest jedynym jak narazie zawodnikiem, ktory chce grac Ci przeszkadza zawsze - ile razy pisales, zeby go wy***ac itd? A ma on wieksze zaslugi niz reszta. Teraz murem stajesz za bizakiem... a ja wam powiem jedno, po tym co widzialem w Lubinie, to nie boje sie powiedziec, zeby bizacki ekhm delikatnie "poszedl sobie" I nie zaluje tych slow nawet troche - ktos, kto tak traktuje innych kumpli z druzyny nie zasluguje na gre w niej i tyle. Jego czas sie skonczyl - dzieki za dobre dni gry w Ruchu i tyle. Inni odchodza, inni przychodza, takie zycie pilkarza. Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nierozumie osob ktozy chca zeby Bizak zostal u nas w klubie :roll: To prawda zostawil duzo serca na boisku i chwala mu za to i za wszystkie strzelone bramki.Ale on juz sie wyczerpal w RUCHU !! niech znajdzie nowy klub tak bedzie dla niego lepiej i dla nas!! Zaniego powinien przyjsc jakis dobry zawodnik ktory umi strzelac bramki cos w rodzaju Bajery.
Dzisiejsza pilka polega na tym ze sie nei zatrzymuje zawodnika ktory kiedys byl dobry a teraz gra slabo (niestety tak sie dzieje w naszym klubie) jesli zawodnik gra slabo to sie go sprzedaje i kupuje nowego.
Wiec Krzysiu jezeli to prawda ze odchodzisz to dziekuje ci za wspaniale i slabsze wystepy z eRka na piersi i zycze ci powodzenia w dalszej karierze!!!
RUCH TO MY KIBICE (KIBICE NA DOBRE I NA ZLE) :twisted:
Dzisiejsza pilka polega na tym ze sie nei zatrzymuje zawodnika ktory kiedys byl dobry a teraz gra slabo (niestety tak sie dzieje w naszym klubie) jesli zawodnik gra slabo to sie go sprzedaje i kupuje nowego.
Wiec Krzysiu jezeli to prawda ze odchodzisz to dziekuje ci za wspaniale i slabsze wystepy z eRka na piersi i zycze ci powodzenia w dalszej karierze!!!
RUCH TO MY KIBICE (KIBICE NA DOBRE I NA ZLE) :twisted:
-
- Kontakt:
Pattonie! Srutwa to dla mnie inny temat, zreszta rozmawialismy o tym niejednokrotnie. A co do Bizaka nie staje nagle za nim murem, on nigdy mi nie przeszkadzal. Spierdolil mecz (nie jeden w ostatnich czasach) i nie filozofowal jak ... .
No ale jak pamietamy Bizak juz raz chcial odchodzic, byla podobno konkretna oferta i z RUCHU strony padla cena zaporowa.
Chyba domyslasz sie o jakiego pana i jaki klub(obecnie II Bundesligi) chodzi.
I jeszcze jedno co do Maria, moje zdanie znasz i On tez je zna, obiecuje Ci , ze gdyby odszedl wtedy czy teraz tez bym mu pieknie i kulturalnie podziekowal za to co dla RUCHU zrobil.
No ale jak pamietamy Bizak juz raz chcial odchodzic, byla podobno konkretna oferta i z RUCHU strony padla cena zaporowa.
Chyba domyslasz sie o jakiego pana i jaki klub(obecnie II Bundesligi) chodzi.
I jeszcze jedno co do Maria, moje zdanie znasz i On tez je zna, obiecuje Ci , ze gdyby odszedl wtedy czy teraz tez bym mu pieknie i kulturalnie podziekowal za to co dla RUCHU zrobil.