Problemy zdrowotne prezesa?
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Problemy zdrowotne prezesa?
JAk podaje Przegląd Sportowy na meczu w Lubinie zasłabł prezes Krystian Rogala. Stres, papierosy wywołują u Rogali niewydolność układu krążenia.
Panie Prezesie, dla zdrowia Ruchu i przede wszystkim swojego prosimy o rezygnację ze stanowiska szefa Niebieskich.
Pomimo nieudolności w dzaiłaniach na rzecz naszego Klubu życzę powrotu do zdrowia...
Panie Prezesie, dla zdrowia Ruchu i przede wszystkim swojego prosimy o rezygnację ze stanowiska szefa Niebieskich.
Pomimo nieudolności w dzaiłaniach na rzecz naszego Klubu życzę powrotu do zdrowia...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ile on juz razy słabł na meczach ???????????ile juz pisano o cisnieniu jego ??? i co stoi dalej w tym tynelu gdzie niestety jasnego swiatła jak niema tak niema dla Ruchu :twisted: a cisnienie to mi sie podnosi za to co sie dzieje,wiec albo do lekarza i na emeryture rogalik i dowidzenia,albo niepierdol tylko rób cos .AMEN
-
- Kontakt:
Prezesowi życzę powrotu do zdrowia i refleksji nad sobą, nad skutecznością swoich działań.... Nie bardzo mi się chce wierzyć w Jego złą wolę - On po prostu w dzisiejszych czasach nie potrafi się odnaleźć jako działacz sportowy.... Chyba nadeszła najlepsza chwila by powiedzieć pass.
Szacunek dla kibiców - mimo antagonizmów potrafią zauważyć że Rogala też jest człowiekiem.
Pozdr.
Szacunek dla kibiców - mimo antagonizmów potrafią zauważyć że Rogala też jest człowiekiem.
Pozdr.
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
szybkiego powrotu do zdRowia, niealeznie od wszystkiego!!!
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- ASTE
- Kontakt: