Mosz recht bez to siedza juz cicho z pyskiym zawartym pyrsk!!!Jak wiesz to gadaj konkretnie a nie babci sranie jo wiem ale niepowiem jak masz pisac tak enigmatycznie ze cos wiesz to lepiej nie pisz wcale na ten temat.
Czy w Chorzowie będzie sponsor strategiczny? cz. 2 :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a mi sie zdaje ze cie do tego czasu roboki zezerom i nawet wtedy nic ztego niy bydziekacza pisze:zanim my bydymy mieli w chorzowie jakiegos konkreetnego sponsora strategicznego to mnie juz dawno lopatom przyklepiom 2 metry pod ziemia
ale mnie to wcale niy dziwi bo kaj bys sie niy lobejzol wszyndzie na Slonsku siedzom Szpydlikoze chcesz wyremontowac Auto to najpiyrw idziesz do warsztatu co robiom zawieszynie potym idziesz zrobic rula wydechowo do innego opony tysz u innego bo zodyn niy robi wszystkiego za nisko cyna a na Ruchu som takie same zasady niychcom zbudowac wielkiego zakladu ze podstawom ino 100 malych jak to sie na Slonsku godo SZPYNDLIKORZE i tako powina powstac nowo Fana ZARZOND RUCHU TO SZPYNDLIKORZY I UNOS WIELKIEGO SPONSORA NIGDY NIYBYDZIE NAWET ZA 2 TYDNIE
SZPYNDLIKORZE SZPYNDLIKORZE
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Mnie zastanawia dlaczego Alians chcial byc sponsorem Gornika? Lub odwrotnie.
Dzialacze szukali szukali a nasi eksperci nam wmawiali ze nic z tego nie bedzie, ze niegrozny jest pies co duzo szczeko, no wyszczekol. A u nas >za dwa tygodnie<
Dobrze ze sa tacy jak p.Klimet z swoimi kolegami. Ale wszyscy widzimy ze z tego duzo zysku dla klubu nie ma. Przepraszam zle troche mysle. Jest ale w malym procecie w stosunku do zapotrzebowania. Nie moge zle sie wyrazic o p. Klimku bo co jak co on zapalil swiatelko wyjscia wielkiego kryzysu. Ale co dalej? I tu wlasnie jest sedno sprawy 1-szo ligowca. Sa wieksze wydatki jak w drugiej lidze.
A jezeli chodzi o kwestie wielkiego sponsora i temat jego rezygnacji to tez jest pewne ryzyko lecz jak juz sponsor zaczal finansowac to chce wyciagnac tez zyski. A co za tym idzie bedzie dbac o swoj kapital. czyli tak szybko nie pusci inicjatywe.
Dzialacze szukali szukali a nasi eksperci nam wmawiali ze nic z tego nie bedzie, ze niegrozny jest pies co duzo szczeko, no wyszczekol. A u nas >za dwa tygodnie<
Dobrze ze sa tacy jak p.Klimet z swoimi kolegami. Ale wszyscy widzimy ze z tego duzo zysku dla klubu nie ma. Przepraszam zle troche mysle. Jest ale w malym procecie w stosunku do zapotrzebowania. Nie moge zle sie wyrazic o p. Klimku bo co jak co on zapalil swiatelko wyjscia wielkiego kryzysu. Ale co dalej? I tu wlasnie jest sedno sprawy 1-szo ligowca. Sa wieksze wydatki jak w drugiej lidze.
A jezeli chodzi o kwestie wielkiego sponsora i temat jego rezygnacji to tez jest pewne ryzyko lecz jak juz sponsor zaczal finansowac to chce wyciagnac tez zyski. A co za tym idzie bedzie dbac o swoj kapital. czyli tak szybko nie pusci inicjatywe.
- ch-R
Sponsora nie ma i nie bedzie . Pozbywaja sie Łudzinskich po to by mu nie placic i ograniczyc wydatki . Musimy sie z tym pogodzic i tyle , ten temat mozna wy***rdolic w kosmos , po co zajmowac miejsce na serwrku 

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
ale wy smucice fto sie pozbywo zawodnikow modych dali do słabszych zespołow zeby sie ograli bo unos niemieli szans na gra wiec to jest chyba lkepij bo zawsze moze byc tak jak z ECIKEM ! a co do ŁUDZINSKIEGO to jak niemo formy to unos jej nieznajdzie na trybunach!
zle nie gromy brakuje nom tylk konkretnego łowcy bramek ale go niemomy i jest narazie lipa!
zle nie gromy brakuje nom tylk konkretnego łowcy bramek ale go niemomy i jest narazie lipa!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
I jak myslisz to jest genialne rozwazanie? Czyli wedlug Ciebie zawrzyj pysk i cicho siedz. Tak? Czyli mamy sie wszyscy z tym pogodzic? Ja? Nie natym polega to. Nalezyc walczyc o sponsora, a nie cicho siedziec . Dlaczego jedni mooga a drudzy nie? Tak samo jest z tymi karnymi z kapelusza przeciwko nam. Tez nalezy cicho siedziec?
-
- Kontakt:
...nie wiem jak Ty ale jo sie poddaja...nie wierza ani w Nosz zarząd ani w to,że chycemy w końcu jakiegos konkretnego sponsora!!!Stary kibic pisze:I jak myslisz to jest genialne rozwazanie? Czyli wedlug Ciebie zawrzyj pysk i cicho siedz. Tak? Czyli mamy sie wszyscy z tym pogodzic? Ja? Nie natym polega to. Nalezyc walczyc o sponsora, a nie cicho siedziec . Dlaczego jedni mooga a drudzy nie? Tak samo jest z tymi karnymi z kapelusza przeciwko nam. Tez nalezy cicho siedziec?

- Lutz
- Kontakt:
Stary a co to do ? Naszkryflomy sam jeszcze drugie 450 postów( zresztom jeszcze za Rogali my na tyn temat szkryflali, a sponsora jak niy boło tak niy bydzie . Niy wiym czamu, ale jo pryndzy lacie zeżra jak dożyja że jaki Vodafone abo inkszy Volkswagen bydzie sponsorowoł Ruch. My niy som od tego co by o sponsora walczyć, od tego som inksze ludzie, a jak łone to w życi majom ................... i niy dotarło do nich, że wdzisiejszych czasach szpile wygrywo "kasa" ( nojlepszy przikład Bayern München ).Stary kibic pisze:I jak myslisz to jest genialne rozwazanie? Czyli wedlug Ciebie zawrzyj pysk i cicho siedz. Tak? Czyli mamy sie wszyscy z tym pogodzic? Ja? Nie natym polega to. Nalezyc walczyc o sponsora, a nie cicho siedziec . Dlaczego jedni mooga a drudzy nie? Tak samo jest z tymi karnymi z kapelusza przeciwko nam. Tez nalezy cicho siedziec?
Skuli mie szkryflejcie dali , a jo zaś zaszporuja pora laci.