Letnie transfery....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Elmer
Kontakt:

#1141 Post autor: Elmer » 28 sie 2007, o 19:13

W przypadku Fabusza tu nie chodzi o jeden szpil. Gra przez pelne 90 minut w każdym meczu i nie zawsze gra najlepiej. Za mało biega, świetnie walczy w powietrzu, ale według mnie to na razie za mało. Może to się zmieni.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1142 Post autor: L-o » 28 sie 2007, o 19:21

Niy zgodziłbych sie, że poza Dyskoboliom Fabus nic niy pokozoł. W szpilu z sosnowcym to łon zaliczył asysta, pozatym widac że chop mo duze doswiadczenie.

Elmer
Kontakt:

#1143 Post autor: Elmer » 28 sie 2007, o 19:30

ale brakuje mi u niego dynamiki i STRZAŁÓW na bramkę. Z drugiej strony, gdyby były zwycięstwa to bym się go nikt nie czepiał. Obcokrajowiec ma być 2 razy lepszy od Polaka, ale na razie u nas są chyba 2 razy tańsi.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Blue-White.....
Kontakt:

#1144 Post autor: Blue-White..... » 28 sie 2007, o 20:00

Makuch , Haftkowski , Brzoza, Łudziński kto nastepny..? jakos nie widza tego zebysmy walczyli w P.P I Puchar Ekstraklasy i nei dziwia sie ze w mlodej ekstraklasie stojimy tak wysoko ......
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

arcio
Kontakt:

#1145 Post autor: arcio » 28 sie 2007, o 20:12

czyżby brakowało na wypłaty?
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
ch-R

#1146 Post autor: ch-R » 28 sie 2007, o 20:28

arcio pisze:czyżby brakowało na wypłaty?
Te, a tys mi to z gymby wyciagnol
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Stary kibic

#1147 Post autor: Stary kibic » 28 sie 2007, o 22:09

arcio pisze:czyżby brakowało na wypłaty?
Czyzby powtorka z rozrywki? Juz raz to mysmy przerabiali. I to bardzo bolesnie. Ja i mysle ze nie talko "ja" ale wiekszosci nie chcemy przezyc jeszcze raz tego koszmaru. Ale co robi zarzad w tym kierunku aby w tym klubie dzialalo wszystko w miare mozliwosci. Aby Ruch mogl wygrywac z takimi co w tej chwili poprzegrywal. Widzew widze przegrna i znowu zadnego pkt nie bedzie. Ba nawet moze byc karny z kapelusza dla Widzewa. No ale nic sie nie stalo gra sie dalej. Nie? Jest wszystko cacy.

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1148 Post autor: hanys1920 » 28 sie 2007, o 22:34

czyżby pan Mariusz nie chciał oddać władzy?
czyżby brakowało na wypłaty?

Przepraszam, ale nie odniose się do Łudzińskiego (jest bez formy i to jest główna przyczyna, mimo ogromnej sympatii dla tego chłopaka), ale do osoby piszącej te dwa posty. Przy całej sympatii, jeszcze niedawno stałeś całym ciałem za klubem. Chciałeś by inni pomagali, robili by było lepiej, stałeś się nieformalnym rzecznikeim klubu a forum, a gdy ktoś wykonywał swoja pracę i informował o rozmowach ze sponsorem mialeś do niego pretensje. Teraz zmieniłeś front, przeszedłeś na drugą stronę i siejesz ferment, zwłaszcza w kwestiach w których, śmiem twierdzić, nie powinienes tego robić i nie masz racji. Na tym samym forum. Wypadałoby zapytać kto lub co spowodowalo taką zmianę stanowiska?
Z pamiętnej polemiki Twojej z KK może trzeba by było przywolać jakieś słowa...bo chyba są na czasie...(słowa KK rzecz jasna). Pozdrawiam.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

salas
Kontakt:

#1149 Post autor: salas » 28 sie 2007, o 22:41

super niech wszystkich wypozycza !!!!!jak narazie polityka transferowa to totalne nieporozumienie!!!! puchar ekstraklasy puchar Polski i oranzada kto bydzie grol w tym wszystkim jak oni powypozyczaja wszystkich!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

arcio
Kontakt:

#1150 Post autor: arcio » 28 sie 2007, o 23:48

hanys1920 - za klubem się jest cały czas albo w ogóle
ja nie jestem po drugiej stronie bo niby co to za strona?

po prostu nie rozumie pewnych spraw które obecnie się dzieją i chyba mogę wyrazić swoją opinię, co nie?
rzecznikiem klubu nigdy nie byłem nawet tym nieformalnym, po prostu pomagało się w pewnych sprawach które mam nadzieję że już niedługo, za jakieś 2 tygodnie ;) mogą się okazać strzałem w dziesiątkę i końcem problemów Ruchu Chorzów

każdy jednak widzi jak jest teraz i każdy próbuje na swój sposób wyciągnąć wnioski
jeżeli ktoś zwalnia ludzi to przyczyny mogą być dwie: albo nie ma za co im płacić albo sa niepotrzebni - widocznie trener bierze odpowiedzialność ze mu ci co są teraz wystarczą

a co pana Klimka to mam szacunek do niego za to co zrobił, jak każdy chyba
i tyle na jego temat

przywoływać rozmowe z KK możesz, proszę bardzo tylko wiec jedno, ktoś mocno się napracował i nie chciał wtedy, aby ktoś drugi to zniweczył - tyle w tym temacie

a żeby nie było OT to uważałem i uważam nadal że nam potrzebny jest playmaker przede wszystkim i to taki z prawdziwego zdarzenia
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1151 Post autor: spyru » 29 sie 2007, o 07:51

Rozgrywającego to my nie mamy od niepamiętnych czasów. I grajka na tą pozycje zawsze brakowało. To nie jest tak że teraz nagle sie okazało że Pulkowski, Baran, czy Bonk sie do tego nie nadają.
Z tą kadrą tylko spokojnie sie utrzymać i bede zadowolony.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

sylwiiis

#1152 Post autor: sylwiiis » 29 sie 2007, o 10:35

Elmer pisze:W przypadku Fabusza tu nie chodzi o jeden szpil. Gra przez pelne 90 minut w każdym meczu i nie zawsze gra najlepiej.
czepiasz sie, a pokaż który z naszych piłkarzy zawsze gra dobrze?! czepiasz sie. mi tam najbardziej nie pasuje Lilo. jakoś sie chłopak nie stara, żeby pokazać, iż nie na daremno była o niego taka burza. to dla mnie najwieksza porażka transferowa.

Awatar użytkownika
ch-R

#1153 Post autor: ch-R » 29 sie 2007, o 10:50

sylwiiis pisze:
Elmer pisze:W przypadku Fabusza tu nie chodzi o jeden szpil. Gra przez pelne 90 minut w każdym meczu i nie zawsze gra najlepiej.
czepiasz sie, a pokaż który z naszych piłkarzy zawsze gra dobrze?! czepiasz sie. mi tam najbardziej nie pasuje Lilo. jakoś sie chłopak nie stara, żeby pokazać, iż nie na daremno była o niego taka burza. to dla mnie najwieksza porażka transferowa.
Pokaza ci. Dla mnie Sokół gro najbardziej przyzwoicie i Grzybek . Ino z tym Sokołem to jest tak jak to w C+ godali ze Radolski to jest taki cho który nie znosi tego jak druzyna w jakms ze swoich kolegów widzi autorytet bo dla Radolskiego jedynym autorytetem mo byc on sam . Tak bylo z Wieszczyckim w Groclinie. I Radolski zaczyno robic to samo unos zaczyno z Sokołem a potem z Grzybkiem zacznie , zreszta nie wim czy juz nie zaczol w meczu z kurnikiem , widzieliscie jak grol Grzybek , byl nojepszym naszym grajkiem a on go sciepuje , napewno widzieliscie tyz mina Grzybka i te zdenerwowanie przy sciagajacej opasce kapitana.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Blue-White.....
Kontakt:

#1154 Post autor: Blue-White..... » 29 sie 2007, o 13:19

Grzybka sciepnol z torcpami bo nie wiem jak ty czy byles na spzilu czy patrzoles tyz na Ruchu <telebim> ale w przerwie byl wywiad z hajto powiedziol ze prawa strona caly czas jest wolna wiec po przerwie nie pamietom kto ale wjechol w nogi Grzybkowi wiec zapewne go cos musialo bolec bo to byl wtedy faul....mysla ze Grzybka nikt nie zastapi jak narazie na tamtej stronie....

[ Dodano: Sro 29 Sie, 2007 ]
Z drugiej strony Grzybek w tym szpilu targol jak gupi moze on som myslol ze mo sily ale Trener chyba najlepiej tak mi sie wydaje zato mu placa ..

[ Dodano: Sro 29 Sie, 2007 ]
Z drugiej strony Grzybek w tym szpilu targol jak gupi moze on som myslol ze mo sily ale Trener chyba wie najlepiej tak mi sie wydaje zato mu placa ..
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

choRz
Kontakt:

#1155 Post autor: choRz » 30 sie 2007, o 13:10

sylwiiis pisze:
tu sie z Toba niy zgodza. akurat roz zech poszol na mlodo ekstraklasa jak grali z zabolami i Lilo to jedyny chop kery walczyl jak w ligowym szpilu. Na tle naszych mlodych "gwiazdek" to to bol conajmniyj Ronaldinho!!!
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?

Zablokowany