Idziemy walczyć o nasze 45zł!
-
- Kontakt:
jo z muminem chcemy sie przejechać do klub w tym tygodniu i pudemy do pani dRabik i to zoboczymy co powie nom! ale ze sobą zabiore telefon z dyktafonem i jak wyjedzie z pyskiem abo powiem o spodniach to nagromy ją i do gazety wpierdolimy nie tylko pismo ale i dowód rzeczowy!
[ Dodano: Pon 27 Sie, 2007 ]
i jej oznajmie na miejscu ze jak niezgodzą sie na spotkanie to bydzie artykuł odpowiedni w gazecie!
i jej oznajmie na miejscu ze jak niezgodzą sie na spotkanie to bydzie artykuł odpowiedni w gazecie!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
jo sie obiecol to ze nie byda chamski ze zalatwia to kulturanie jutro zadzwonia i sie dowiem jak sie nie zgodza na spotkanie to bydzie wojna
a i jo tyj kasy tak latwo nie odpusza !! zreszta teraz niz na tejj kasi bardziej mi zalazy zeby oni sie przyznali do bledu!!i nie lecieli w ciula
widze ze ktos za wszelka cen chce zebysmy nie dostali zwrotu ...ktos wylaczy czat....ale jo mom na to wyjebane piszcie mi na gg wszscy zainteresowani zrobimy dupna rozmowe konferencyjna 8026920
a i jo tyj kasy tak latwo nie odpusza !! zreszta teraz niz na tejj kasi bardziej mi zalazy zeby oni sie przyznali do bledu!!i nie lecieli w ciula
widze ze ktos za wszelka cen chce zebysmy nie dostali zwrotu ...ktos wylaczy czat....ale jo mom na to wyjebane piszcie mi na gg wszscy zainteresowani zrobimy dupna rozmowe konferencyjna 8026920

-
- Kontakt:
- Wolin
- Kontakt:
wiesz mi tam na kasie zalezy ale wiesz jak baba mi godo o spodniach i porownoje go do mojego klubu ona za pare sezonow wypier... z Ruchu a jo dalej beda na niego wydawol kasa ale czy my chcemy duzo spotkanie porozmawiac zeby nom wytlumaczyli czemu nos wciula robia itp. a oni inno co umieja to nos olewac albo robic z nos glupków ze nie momy dowodów to nie znaczy ze momy zabawki w glowie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Informujemy młodzież ( wiek 14-18 lat), która zakupiła karnet przed obniżką ceny, że różnica wynikająca z dokonanej obniżki cen karnetów – czyli 45 złotych, zostanie odliczona przy opłacie za karnet na rundę wiosenną. CZYLI OD CENY KARNETU WIOSNĄ SEZONU 2007/2008 ODLICZYMY 45 ZŁOTYCH I ZAPŁACĄ PAŃSTWO ZA TAKI KARNET O 45 ZŁOTYCH MNIEJ. Koszt produkcji karnetu nie ulega zmianie i wynosi 10 PLN.
Mariusz Klimek "Ruch" Chorzów SSA
- Czemps
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
przynajmniej tylaMirek pisze:Informujemy młodzież ( wiek 14-18 lat), która zakupiła karnet przed obniżką ceny, że różnica wynikająca z dokonanej obniżki cen karnetów – czyli 45 złotych, zostanie odliczona przy opłacie za karnet na rundę wiosenną. CZYLI OD CENY KARNETU WIOSNĄ SEZONU 2007/2008 ODLICZYMY 45 ZŁOTYCH I ZAPŁACĄ PAŃSTWO ZA TAKI KARNET O 45 ZŁOTYCH MNIEJ. Koszt produkcji karnetu nie ulega zmianie i wynosi 10 PLN.

- Wolin
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
mumin a co z tymi co nie chca kerntu na wiosna i chcieli za to kasa jechadz na Widzew albo musza oddac dlug ktory sobie zrobili porzyczajac wlasnie na karnet jesienny...przytocza slynny przyklad pani drabnik to jtes tak jak bys sie kupil spodnie i Ci obiecaali kasa ze dostaniesz zwrot i zamias tago dali Ci tam nie wiem 40 % rabat na nastepne !!

-
- Kontakt:
- Wolin
- Kontakt: