Identyfikatory łatwiej i taniej??
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie dostaniesz info albowiem klub świadomie utrudnio wyrabienie identyfikatorów bo im ich mniej tym mniej tańszych biletów będa musieli sprzedać. Całe więc zamieszenie - stonie w kolejkach po nic, brak info czy można jeszcze składać wnioski o identyfikatory i gdzie te wnioski składać jest celowe i z góry zamierzone po to aby zniechęcic do ich składania.
-
- Kontakt:
To po kolei
1) Identyfikatory mozna jesce wyrabiac 2) Jak sie je wyrobi np dzisioj to beda do odebranio za okolo 2 tygodnie
3) Jak ktos wyrobiol wczesni to moze odbierac kej chce w sekretariacie w pokoju 201 4) Jo byl o godzinie 12 i przede mna byly 2 osoby i wystarczylo podac nazwisko i pokozac pokwitowanie i jus miolem w rece identyfikator ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Panek
- Kontakt:
Dzisiej był zech sie zapisac na identyfikator ok. godziny 10:30. Jedna osoba przedemna, taki chop co sie na Widzew zapisywoł i dziwił sie ze jeszcze biletów niemają... Do tych co jeszcze chcą sie zapisac na identyfikator lub karnet:
1) Zapisy przyjmowane są w pokoju nr 201.
2) Należy zabrac ze sobą dok. tożsamosci z peselem, podpisane zdjęcie.
3) Na miejscu wypełniamy wniosek z naszymi danymi.
4) Czas oczekiwania na identyfikator lub karnet - legendarne juz "dwa tydnie".
5) W tym samym pokoju 201 zapisy również na wyjazd na Widzew.
6) Odbiór identyfikatorów, karnetów i biletów na Widzew również w pokoju 201 (bilety na Widzew do odbioru dopiero w czwartek)
PozdRo.
Edit: Aha i jeszcze jedno, ten chop co sie na Widzew zapisywoł to był, zaroz na początku drugiej listy, ciekawe ilu ludzi liczy jedna lista
1) Zapisy przyjmowane są w pokoju nr 201.
2) Należy zabrac ze sobą dok. tożsamosci z peselem, podpisane zdjęcie.
3) Na miejscu wypełniamy wniosek z naszymi danymi.
4) Czas oczekiwania na identyfikator lub karnet - legendarne juz "dwa tydnie".

5) W tym samym pokoju 201 zapisy również na wyjazd na Widzew.
6) Odbiór identyfikatorów, karnetów i biletów na Widzew również w pokoju 201 (bilety na Widzew do odbioru dopiero w czwartek)
PozdRo.

Edit: Aha i jeszcze jedno, ten chop co sie na Widzew zapisywoł to był, zaroz na początku drugiej listy, ciekawe ilu ludzi liczy jedna lista

NIEBIESCY.PL
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no to w czwartek wszyscy co sie zapisali po odbior biletow a reszta sie zapisywac!
to nie 2 liga ze kazdy na zbiorke przyjdzie i wejdzie na stadion bez zapisow...no ale trudno jak beda stali pod bramami to sie moze naucza zapisywac
(dalsze FC moga przeslac liste do klubu wiec nie pisac ze macie za daleko) pozdRo
to nie 2 liga ze kazdy na zbiorke przyjdzie i wejdzie na stadion bez zapisow...no ale trudno jak beda stali pod bramami to sie moze naucza zapisywac

mi sie wydaje, że one dostały odgórnie takie polecenia, ciśnięcia ludziom kitow, żeby normalne bilety kupowali. to juz nie pierwszy raz, ja miałam tak w poprzednim sezonie, że w jeden kasie babka godała co innego i w 2 kasie inna babka też co innego.Mattix7777 pisze:a te babki w tej kasie to szkoda godać...
-
- Kontakt:
dokładnie po prostu chcieli zaś kasy nahabićsylwiiis pisze:mi sie wydaje, że one dostały odgórnie takie polecenia, ciśnięcia ludziom kitow, żeby normalne bilety kupowali. to juz nie pierwszy raz, ja miałam tak w poprzednim sezonie, że w jeden kasie babka godała co innego i w 2 kasie inna babka też co innego.Mattix7777 pisze:a te babki w tej kasie to szkoda godać...

- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jest tragedia jak tu czytom co sie dzieje, to jest az niepojete
cza by moze zrobic jakis protescik jak byly kiedys na meczu ze wejdziemy np w 10 min na prosta i trans "chcecie zeby takwygladal stadion, traktujcie nas tak dalej..."
tylko czy osoby co byly wtedy odpowiedzialne za to znalazly by checi zeby to zorganizowac ?
cza by moze zrobic jakis protescik jak byly kiedys na meczu ze wejdziemy np w 10 min na prosta i trans "chcecie zeby takwygladal stadion, traktujcie nas tak dalej..."
tylko czy osoby co byly wtedy odpowiedzialne za to znalazly by checi zeby to zorganizowac ?
-
- Kontakt:
- 19flasteR20
- Kontakt:
Odswierzom tymat ze wzglyndu że zamowilem identyfikator stały kajs z 2,5 miecha tymu.Wypełniłem ładnie formularz z strony foRmulaRz na idetyfikatoR.Nastepnie dokonałem jak napisano przelewu na konto klubu.Nastepnie jak pisze na stronie 2. "Po otrzymaniu potwierdzenia wpłaty otrzymają Państwo na poniższy adres emailowy wiadomość zwrotną o realizacji zamówienia oraz dacie odbioru identyfikatora.".
Do dzisiej ani słychu ani widu nie dostałem emeila zwrotnego.
.
Pojda jeszcze to wyjasnic do kasy.Mom pytanie czy jest ktos jeszcze w takiej sytuacji ze zamowil identyfikator droga elektroniczna i do dzisiej go ni mo!!!!
Do dzisiej ani słychu ani widu nie dostałem emeila zwrotnego.

Pojda jeszcze to wyjasnic do kasy.Mom pytanie czy jest ktos jeszcze w takiej sytuacji ze zamowil identyfikator droga elektroniczna i do dzisiej go ni mo!!!!

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]