Idziemy walczyć o nasze 45zł!
ku*** mać ale tu niekierzy pi***olą wydupiać stąd to je kierowane do tych kierzy niewiedza o co łazi bo ku*** klub nom obiecoł zwrot a ku*** niechcą oddać ! czeba sprubować sekretarka mi pedziała ze możliwe jest spotkanie z zarządem wiedz czeba sprubować a jak bedzie trzeba to załatwia se osoba kiera ma znajomości w jakiś gazetach itp i napisza im cało sytuacja jako zaszła i to sie ku*** rozgłośni na cało Polska ! jo tam znajda kogoś co zno meila abo adres do jakis gazety wyborczy abo cos podobnego i im ku*** napisza cało sytuacja od podstaw i niech to opiszą to wtedy klub zoboczy ! bo mie to pi***oli niełazi juz nawet o te 45zł choc to tez pieniądz do młodych kibiców ale łazi mi o to ze klub mie w ciula niebedzie robić!!!!!!!!!!!! o nie!! wykluczone!! jak nieodzyskom kasy to pi***ola mecze u siebie w przyszły rundzie!!!!!!!!!! niekazdy musi mie zrozumiec ale takie jest moje zdanie bo za 3dydnie straciłch 45zł nie i hu* ku*** niepoddom sie ! w niedziela wszyscy o 13:30 na moście!!
-
- Kontakt:
Nie rozumia jednej rzeczy... jak maja zwracac te 45 zl to po jakiego gnoja teraz to biera ? i juz mnie wkurwio ta sytuacja z tymi biletami , karmetami itp .. piszcie co chcecie ale takie jest nie tylko moje zdanie bo widze ilu kumpli juz zrezygnowalo z chodzenia na szpile a to nie jest sytuacja do smiechu . mozecie mnie zbechtac tutej ale juz nie strzymuja
[color=blue]Na zawsze niebieski !![/color]
-
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
do jalboss hu** wiesz to niegodej bo powiedziała mi to sekretarka i osoba wydająca karnety i wkurwiło mie te twoje po piąte bo ku*** kochom ich ale ku*** oni nos nie kochają ! łazi o kibiców bo ku*** skoro my ich momy kochac to oni nos powinni przynajmi szanować a nie w ciula nos robić! jo wiem ze niemuszą kasy oddać ale skoro ku*** mać obiecali to za hu** swoich kiboli niepowinnji robić bo ku*** to mie wkurwio! robią za ciula nos czyli RUCH samych siebie!!!!! i ku*** jak nic nie wskuromy to ku*** napiszemy do jakis gazety i ku*** niech to opiszą a gazety szukają sensacji to polecą na ten SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naRa
-
- Kontakt:
- Wolin
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
- Wolin
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
no wlasnie !! wiedzieli my ze karnet kosztuje 135zl a na som koniec podrozol o 10zl !! to w drugo strona idzie za ciula robic ludzi ??jalboss pisze:do modybeny:
po trzecie - jak zamawiałeś karnet to wiedziałeś że jego cena wynosi 135 zł. i wpłacając "zaliczkę" czy inaczej nazywając "na drukarnię" zgodziłeś się na tą cenę a klub zagwarantował ci że za ta cene dostaniesz karnet. To że potem ceny spadły to już inna bajka. Inaczej nazywa się to promocja. Jak już ktos pisał dziś kupuje coś za 100 zł, a za dwa dni cena tego towaru spada do 50 to nie mam prawa iśc i mówić że ktos mi ma zwrócić 50 zł. Nawet jak wpłaciło się tylko zaliczkę.
.
- Czemps
- Kontakt:
no Wolin niewiesz kaj jest most nad dtś-ką? koło kas zaroz jak mosz wejscie na trybune albo na sektor nr 1 abo poprostu kaj mosz wejście do budynku klubowego? tam jest most:/ a co do nerwów to mom juz nerwy jak niewiem bo juz trzy razy do klubu dzwonił i sekretarka nic niepowei bo niemoze tak mi godo:/ bez jaj ale jo nieumia bez nerwów juz do nich za duzo razy mie juz wyhujali! a starsi sie mogą śmiać my przynajmi próbujemy coś wskurać a nie tak jak oni mają bilety po 25 abo po 20:/ co do spotkania to nic niezmieniamy 13:30 na moście ! koło kas kaj je wejście na sektor 1 lub trybuna tam je most! wszyscy obowiązkowo ! muszemy wywalczyć kasa!!!!!!
[ Dodano: Pią 24 Sie, 2007 ]
no mumin wiesz jak jest bo za ciula nos zrobili i z tą dychą i z tym ze obiecali zwrot kasy!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz som po twoim braciku ze obiecali zwrot kasy! twój bracik chcioł zrezygnować z karnetu i zamówić nowy za 90zł ale powiedzili mu ze oddadzą kasa ile osób jest w tej sytuacji ! i mie to wkur.... ze tak robią za ciu.... swoich kibiców!!!!! bo gdybym zadzwonił do klubu i by mi powiedzieli ze obnizka itp i ze nieoddadzą kasy to trudno nieszanują kibiców i kij mają prawo nos olać ale skoro obiecali to niech dotrzymają słowa!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: Pią 24 Sie, 2007 ]
no mumin wiesz jak jest bo za ciula nos zrobili i z tą dychą i z tym ze obiecali zwrot kasy!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz som po twoim braciku ze obiecali zwrot kasy! twój bracik chcioł zrezygnować z karnetu i zamówić nowy za 90zł ale powiedzili mu ze oddadzą kasa ile osób jest w tej sytuacji ! i mie to wkur.... ze tak robią za ciu.... swoich kibiców!!!!! bo gdybym zadzwonił do klubu i by mi powiedzieli ze obnizka itp i ze nieoddadzą kasy to trudno nieszanują kibiców i kij mają prawo nos olać ale skoro obiecali to niech dotrzymają słowa!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt: