Idziemy walczyć o nasze 45zł!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Kołcz
Kontakt:

#31 Post autor: Kołcz » 24 sie 2007, o 16:35

chorzowskaR pisze:Dalibyscie spokój z ta kasa :]
ja daliby my sie :) ale dej mi na hefty do szkoly i na ksiazki :!: wtedy sie daruja te 45 zl
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Wolin
Kontakt:

#32 Post autor: Wolin » 24 sie 2007, o 16:51

Kolcz napisz pismo do Giertycha :D LoL spotykomy sie w niedziela i sie jakos dogodomy co robimy jo obstawiom ze bedzie nos max 30 osób

Stoniar
Kontakt:

#33 Post autor: Stoniar » 24 sie 2007, o 16:58

Wolin choby nos bylo 2 to czeba isc im nagodac do sluchu

Awatar użytkownika
Wolin
Kontakt:

#34 Post autor: Wolin » 24 sie 2007, o 17:08

nie no 4 bedzie nos napewno :D bo jo sie zjawia kolcz, ty, modybeny :D hehe i napewno jeszcze pare osób sie zjawi tylko dziwi mnie czemu kibice jak byli godac o biletach na tym spotkaniu z dzialaczami i zrobili karnety za 90zl do nos nic o nos nie wspomnieli a wiedzieli ze sa takie osoby ktore juz zamowili droższy lub go odebrali

Kołcz
Kontakt:

#35 Post autor: Kołcz » 24 sie 2007, o 17:16

no 4 bydzie na bank nos ;) a po cichu licza na duzoo wiekszy tlum :D

[ Dodano: Pią 24 Sie, 2007 ]
wolin jakbys nie wiedziol Giertych juz nie je ministrem :P
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#36 Post autor: Czemps » 24 sie 2007, o 17:32

jo tyz ida i ch** mnie to obchodzi ze to 45 zl jo za ta kasa chiol jechadz na Widzew!! a

chorzowskaR napisał/a:
Dalibyscie spokój z ta kasa

zal mi Cie to ze ty mosz kupa kasy to nie znaczy ze kazdy :wstyd: :znudzony:

a i jest nos juz 5
Obrazek

Awatar użytkownika
ch-R

#37 Post autor: ch-R » 24 sie 2007, o 18:42

Czemps pisze:jo tyz ida i ch** mnie to obchodzi ze to 45 zl jo za ta kasa chiol jechadz na Widzew!! a

chorzowskaR napisał/a:
Dalibyscie spokój z ta kasa

zal mi Cie to ze ty mosz kupa kasy to nie znaczy ze kazdy :wstyd: :znudzony:

a i jest nos juz 5
Nie przeginej , jo to trocha z ironia napisol . A kupa kasy nie mom , mom ino trocha ;) ze na szpil styknie ;)
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
Fami
Kontakt:

#38 Post autor: Fami » 24 sie 2007, o 18:49

Nagodanie im wam nic nie do, oleja Was i na tym sie skończy. Najlepiej jakby ktoś napisoł jakie były wałki z tymi karnetami od początku do końca (w przejżystej formie) i wysłoł by to do poru redakcji. Cośby moze ruszyło i dostało sie odpowiednim osobom w końcu po uszach!

BismarcK

#39 Post autor: BismarcK » 24 sie 2007, o 19:07

jak zescie kupili karnety przed obnizkom to ch*** zdzialocie :P

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#40 Post autor: Czemps » 24 sie 2007, o 20:17

BismarcK rozumisz to ze byla taka sytuajca ze my im dali 135 oni nom pozniej mieli oddac 45 ... a chcieli te 135 bo mieli by na***ane w ksiegowosci :znudzony: :znudzony:
Obrazek

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: jalboss » 24 sie 2007, o 20:24

do modybeny:
po pierwsze napisz kto ci powiedział, że będa zwroty - takie decyzje podejmuje zarząd z właścicielem. Bo jak to ci powiedziała ta frelka co wydawała karnety to nie miała do tego prawa, albo cos gdzieś usłyszała i powtarza niesprawdzone plotki.
po drugie - na gębe nic nie załatwisz - wyrwij sobie kartkę z zeszytu i napisz do zarządu list z prośba o zwrot tej kasy, opisz jak było. List zawieź sam i weź potwierdzenie na kopii lub wyslij listem poleconym. Musza ci odpowiedzieć na piśmie. Jezeli dostana takich listów 20, 30 czy 50 to cos musza odpowiedzieć.
po trzecie - jak zamawiałeś karnet to wiedziałeś że jego cena wynosi 135 zł. i wpłacając "zaliczkę" czy inaczej nazywając "na drukarnię" zgodziłeś się na tą cenę a klub zagwarantował ci że za ta cene dostaniesz karnet. To że potem ceny spadły to już inna bajka. Inaczej nazywa się to promocja. Jak już ktos pisał dziś kupuje coś za 100 zł, a za dwa dni cena tego towaru spada do 50 to nie mam prawa iśc i mówić że ktos mi ma zwrócić 50 zł. Nawet jak wpłaciło się tylko zaliczkę.
po czwarte - możesz iśc do rzecznika praw konsumenta, czy jak się to nazywa, opowiesz mu co i jak i gościu ci powie czy klub ma prawo nie zwrocić ci tych pieniędzy czy powinien ci je oddać.
po piąte - moje prywatne zdanie jak cos kocham to nie marudze o kase wydaną na to co kocham, obojętnie ile bym nie wydał.
Bez obrazy ale z jednej strony piszesz "Kocham Ruch" a z drugiej strony chcesz się wadzic aby ten kochany klub oddał ci 45 zł. za karnet który miał kosztowac 135 zł. i tyle zapłaciłeś!

Pozdro i mam nadzieję że problem sie pozytywnie rozwiąże.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

rsl_hks
Kontakt:

#42 Post autor: rsl_hks » 24 sie 2007, o 20:26

co oni tam wywalcza jak sa tylko pindole jeszcze ochrona im da po klapsie i sie skoncza im te glupie pomysly ZALOZCIE SE STOWARZYSZENIE I TAM DZIALAJCIE OFICIALNIE A NIE JAKIES ZBIORKI NA MOSCIE MENELI
Śmierć Konfidentom

Awatar użytkownika
Wolin
Kontakt:

#43 Post autor: Wolin » 24 sie 2007, o 21:13

było kur... oficjalna delegacja ludzi czemu nikt nie godol co z osobami ktore placily drozej, jak mocie tak duzo kasy wszyscy to wy nom odejcie te 45zl przeciez ta kasa poszla na Ruch rsl_hks czemu jestes tak zle nastawiony :P my nie chcemy zastawiac kas zeby nikt nie wloz jak nom nie odadzom itp. my poprostu chcemy wyjasnic dlaczego taka niekompetencja panuje w klubie i jedni godajo takie cos a wazniejsze ludzie robia cos innego

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#44 Post autor: Czemps » 24 sie 2007, o 21:17

jalboss...po 1 powiedzial mi to facet sprzedajacy karnety ktorego doskonale pamientom bo bylem u niego z 9 razy po karnet i ciegle podawal mi inna date lub godzine(a ten gosciu sobie tego nie wymyslil)po 2 geba nic sie nie zalatwi ale patrz ze niektorzy chcieli by pojechac na Widzew za ta kasa i sie nom spieszypo 3 wiedzialem ze zaplace 135 ale gosciu zapewniol nos ze bede zwroty(45zl)po 4 dobry pomysl ale...na to trzeba czasu a jak widzisz nie momy go..po 5 to czy gdyby kupowal bys bilet placil bys 100 i baba nie wydala by Ci reszty to pi***olil bys to?? bo kupowales bilet na mecz ukochanego klubu pomysl za nic cos napiszesz :wstyd: :wstyd:
Obrazek

Stoniar
Kontakt:

#45 Post autor: Stoniar » 24 sie 2007, o 22:42

rsl_hks....mi i wiekszosci ludzi chodzi o to ze zarzad robia nos za idiotow!! po co obiecywali ze wroca kasa jak teraz nie chca jej wrocic?? to je to samo co zawsze zarzad sklada obietnice bez pokrycia i mi glownie chodzi o to ze to jest glupia sytuacja bo harowalem jak glupi w wakacje (pomocnik na budowie,ulotki) zeby miec na karnet...wiesz ile wyzeczen kosztowala mnie ta Miłość do Ruchu nie jechalem na wakacje odmawialem se wszystkiego (pewnie powiesz ze moglem sie rodzicow spytac o pieniandze ale moj stary to zabol a mama powiedziala ze na co a na co ale na Ruch mi pieniendzy nie da) wiec po prostu czuja sie oszukany przez zarzad a te pieniandze (chocby ich czesc) pomogla by mi jechac na Widzew na ktorym bardzo mi zalezy wiec nie mow mi tutaj ze to jest glupota bo nie jestes w takiej sytuacji jak ja i reszta skrzywdonych kibicow;/ :kwasny: pozdR

ODPOWIEDZ