Idziemy walczyć o nasze 45zł!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Slawko poczytej sobie dokładnie inne tematy ws karnetów i zarządu.
Ci ludzie płacili 135,-zł juz po obniżeniu ceny do 90,- zł bo w klubie im poweidzieli że teraz musza zapłacić więcej ale napewno dostana zwrot 45,-zł
Tu jest sedno sprawy.
To tak jakbys kupił te buty za 200,-zł z kuponem rabatowym na 50,-zł na podstawie któego producent tych butów zobowiązałby się odesłac ci 50,-zł (sa takie promocje).
Domagałbys sie tych 50,-zł czy nie?
Ci ludzie płacili 135,-zł juz po obniżeniu ceny do 90,- zł bo w klubie im poweidzieli że teraz musza zapłacić więcej ale napewno dostana zwrot 45,-zł
Tu jest sedno sprawy.
To tak jakbys kupił te buty za 200,-zł z kuponem rabatowym na 50,-zł na podstawie któego producent tych butów zobowiązałby się odesłac ci 50,-zł (sa takie promocje).
Domagałbys sie tych 50,-zł czy nie?
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no właśnie znam takie przypadki ze chopcy chcieli zrezygnować z karnetu i se wyrobic nowy za 90zł to im pedzieli ze niema sensu wyrabiac nowego skoro wezmą ten za 135 to im oddadzą 45zł ale jeszcze niewiadomo kiedy to bedzie napisane na stronce a tera niechcą oddać ! ja naprzykład kupiłem i dzwoniłem do klubu po obnizce i powiedzili ze oddadzą a tera ni hu** ! spotkanie poprowadzi MUMIN!
[ Dodano: Pią 24 Sie, 2007 ]
a najlepi wzaiąć jakoms starszą osobe i ugadac sie na spotkanie z zarządem ! myśle ze na spotkanie by sie zgodzili poszła by delegacja wraz z osobą starszą i już!
dzwoniłch zas do klubu i ta szmata zas godo ze niema zwrotów ona niewie czemu jo jej godom ze to niezgodne z prawem bo niekierzy odbierali karnety po obnizce i obiecywano ze zwrócą ona pado niemoge odpowiedziec na to pytanie bo jestem tylko sekretarką! jo pado to kto mi ku*** odpowie na to pytanie a ona czeba wysłać pismo a jo godom czy jest mozliwe spotkanie z zarządem delegacji osób poszkodowanych a ona myśle ze tak! w niedziele wszyscy obowiązkowo koło mostu jak cos to mój nr to 798958474 bedziemy walczyć! w niedziele ustalimy co dali ale mysle o spotkaniu z zarządem wszyscy o 13:30 mają być!
a najlepi wzaiąć jakoms starszą osobe i ugadac sie na spotkanie z zarządem ! myśle ze na spotkanie by sie zgodzili poszła by delegacja wraz z osobą starszą i już!
dzwoniłch zas do klubu i ta szmata zas godo ze niema zwrotów ona niewie czemu jo jej godom ze to niezgodne z prawem bo niekierzy odbierali karnety po obnizce i obiecywano ze zwrócą ona pado niemoge odpowiedziec na to pytanie bo jestem tylko sekretarką! jo pado to kto mi ku*** odpowie na to pytanie a ona czeba wysłać pismo a jo godom czy jest mozliwe spotkanie z zarządem delegacji osób poszkodowanych a ona myśle ze tak! w niedziele wszyscy obowiązkowo koło mostu jak cos to mój nr to 798958474 bedziemy walczyć! w niedziele ustalimy co dali ale mysle o spotkaniu z zarządem wszyscy o 13:30 mają być!
- Wolin
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
Powiem wom tak bylech dzis z kolega po jego bilet i przy okazji bylech sie zapytac co z moimi 45 zl zwrotu bylem w klubie taki gosciu nie chiol mnie wpuscic..do gory powiedziol zechyb sie poszedl do kasy nr.11 tam kaj wyrabiaja karnety..poszedl zech pytom sie kiedy byda zwroty ona mi godo ze mom isc do klubu to jej godom ze mi kazali z klubu isc tu a ona ze z tego co ona wie to zwrotow chyba nie bydzie a jak byda to bydzie pisac na stornie ( na tej stornie mialo juz ku*** pisac od 3 tydni)....nie wiem co tu jest grane ale od miesiaca na mysl nasowa mi sie jedno slowo BURDEL!!!!!!!!!!!!!!
Nie wspominajac juz o tym ze stolech z kolega po bilet kasy mialy byc otwarte od 12 a otworzyli ku*** z malym poslizgiem o 12 45 bo (ta slynna DRUKARNIA)..nie przywiozla biletow...

Nie wspominajac juz o tym ze stolech z kolega po bilet kasy mialy byc otwarte od 12 a otworzyli ku*** z malym poslizgiem o 12 45 bo (ta slynna DRUKARNIA)..nie przywiozla biletow...

-
- Kontakt:
- 19krz20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wolin pisze:heheto mi sie podobo o jakis butach
godaja spodniach
milo mi ze porownujesz klub który kochom do butow które za rok lub dwa zmienia
![]()
nie ważne czy godosz o butach, czy o biletach na mecz. Prowda jest tako, że Ruch to jest firma, która sprzedaje w tym wypadku usługe a nie rzecz, także w tym wypadku pani D. mo racjo, godając że raz coś kosztuje wiecej, a roz mniej Niestety. I nic nie wskóracie w tej sprawie, chociaż żech jest za wami.
- Wolin
- Kontakt:
hmm... czyli jo mom byc poszkodowany z powodu tego ze jakis ciul przy odbiorze powiedziol mi ze mom wplacic calo kasa a potem mi odadza kasa przeciez mogl zrezygnowac z tamtego i wziasc nowy i bym byl stratny 10zl tylko. To nie chodzi o te 45zl mi to nie potrzebne ale jak by ktos wczesniej mi powiedziol ze tego nie dostana to bym sie nie denerwowol a teroz zrobili mnie i wielu moich rowiesnikow za ciula
jo tej kasy nie potrzebuja ale niech kur... ci ludzie zaczna ponosic konsekwencje za swoje bledy niech zasponsorujom wyjazd chlopakom ( jo i tak nie jada ) albo jakies upominki dadza i przeprosza mi by to styklo
jo tej kasy nie potrzebuja ale niech kur... ci ludzie zaczna ponosic konsekwencje za swoje bledy niech zasponsorujom wyjazd chlopakom ( jo i tak nie jada ) albo jakies upominki dadza i przeprosza mi by to styklo
- wolfik
- Kontakt:
Ruch to nie galoty czy buy. Gdyby to byla firma dzialajaca na zasadach rynkowych to juz by dawno upadla. My kibice nie pojdziemy na mecz zadnego konkurencyjnego klubu, bedziemy chodzili na Ruch nawet gdy beda grali fatalnie. Jestesmy bezgranicznie lojalni, a dzialacze oszukuja nas ostatnio na kazdym kroku i nawiasem mowiac w ten sposob godza tez w marke Ruch ktora zawsze kojarzyla sie ze slaska uczciwoscia i pracowitosciaChorzów_II pisze:Wolin pisze:heheto mi sie podobo o jakis butach
godaja spodniach
milo mi ze porownujesz klub który kochom do butow które za rok lub dwa zmienia
![]()
nie ważne czy godosz o butach, czy o biletach na mecz. Prowda jest tako, że Ruch to jest firma, która sprzedaje w tym wypadku usługe a nie rzecz, także w tym wypadku pani D. mo racjo, godając że raz coś kosztuje wiecej, a roz mniej Niestety. I nic nie wskóracie w tej sprawie, chociaż żech jest za wami.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Burdel jest w klubie tego się nie da ukryć, ale ci wszyscy co płaczą o 45 złotych powinni mieć zakaz wypowiadania sie w kwestiach roszczeń pana Oresta L., Damiana G, Maćka M, Mandrysza , Malinowskiego i innych. mozecie się w końcu poczuć na ich miejscu. Kwoty trochę inne ale proporcje w stosunku do zarobków pewnie takie same.
-
- Kontakt:
- Wolin
- Kontakt:
ktos juz otym pisol ze nie wazne czy to sprzataczka czy hu... wie kto jest w pracy i reprezentuje Ruch tzn. jak np. przez mojego ojca na grubie sie cos stanie to inno on dostaje ochrzan czy calo kopalnia ?
czy domy sie spokoj z kasom a jak zrobili podwyzka biletow bylo ci glupio pluliscie sie przeciez to inno 5zl i jeszcze nie na kazdym meczu a miwylazi 5zl na kazdy mecz
czy domy sie spokoj z kasom a jak zrobili podwyzka biletow bylo ci glupio pluliscie sie przeciez to inno 5zl i jeszcze nie na kazdym meczu a miwylazi 5zl na kazdy mecz

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tu nie chodzi o nominał 45,-zł lecz o szanowanie się nawzajem, jak klub chce wymagac szacunku kibica jak sam go nie szanuje,
jeżeli będziemy akceptwoać wałkowanie kibiców prze klub na kasa to i bydymy musieli zaakcpetowac sytuiacja odwrotno i dawać przywzwolenie na wszelkie wejścia przez płot ina krziwy ryj
czyli wszędzie jest prawo dżungli i jedyn drugiego wałkuje jak chce, daleko zajadymy z tom filozofią
jeżeli będziemy akceptwoać wałkowanie kibiców prze klub na kasa to i bydymy musieli zaakcpetowac sytuiacja odwrotno i dawać przywzwolenie na wszelkie wejścia przez płot ina krziwy ryj

czyli wszędzie jest prawo dżungli i jedyn drugiego wałkuje jak chce, daleko zajadymy z tom filozofią