ZAGŁĘBIE - RUCH
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
2-2 koniec meczu!
Dobre i to, ale znowu wkurza bramka stracona w końcówce.
Ja tam się mimo wszystko cieszę z 1 pkt - może od tego momentu chgłopaki uwierzą, że można wygrywać...
I co panowie malkonteci którzy tak "pięknie" obstawiali porażkę??? Nigdy nie wolno tracić wiary w nasz Klub RUCH Chorzów!!!
Dobre i to, ale znowu wkurza bramka stracona w końcówce.
Ja tam się mimo wszystko cieszę z 1 pkt - może od tego momentu chgłopaki uwierzą, że można wygrywać...
I co panowie malkonteci którzy tak "pięknie" obstawiali porażkę??? Nigdy nie wolno tracić wiary w nasz Klub RUCH Chorzów!!!
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- wolfik
- Kontakt:
no a jeden to sie nawet o flaszke zalozyl ze przegrajaKonrad pisze:I co panowie malkonteci którzy tak "pięknie" obstawiali porażkę???

remis w Lubinie na pewno nie jest zly, tym bardziej ze chlopaki walczyli do konca (bo z polarem to w koncowce w ogole nie bylo widac walki), ciekawe jak wygladala gra :roll:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: