Zarzad

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#46 Post autor: 19r20 » 16 sie 2007, o 10:24

każdemu chwalącemu ludzi pracujących w klubie proponuje 1 prostą rzecz
- zadzwońcie do sekretariatu (032)2417554) i zapytajcie o cokolwiek np. telebim, karnet, akredytacje

uslyszecie 2 możliwe odpowiedzi:
- nie wiem, a osoby odpowiedzialnej nie ma i nie wiem kiedy będzie
- inną chamską odzywkę i "prośbę" żeby zadzwonić za kilka dni

za każdym razme to samo, o tonie głosu nie wspomnę :(

odnośnie Pani Drabik czy jak jej tam - za każdym razem prosi o zostawienie namiarów i NIGDY się nie odzywa

tyle odemnie - sprawdzone empirycznie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#47 Post autor: Martinezku » 16 sie 2007, o 10:44

Buger pisze:SzaRlin
Ale u nos to tyn normalny chyba kosztuje 25zl.... Jo juz sie potracil w tym wszystkim, godom 25 bo na szpilu ze sosnowcym znajomy bol ze swoim bajtlym (10lot), kupiol 2 normalne i zaplacil 50zeta.
25 bo sie se wynokfili ,że altreich to atrakcyjny przeciwnik. Normalnie mo kosztowac 20. Łostatnio żech sie pokusił o zobejrzynie wszystkich stron oficjalnych polskich piyrwszoligowców. Jedyne co mie na nich ciekawiło to cynniki biletów i z tego co żech tam zoboczył to cena 20zeta za bilet normalny to jest normalnom cynom we wiynkszości przipadków. Som różnice we cynach biletów ulgowych ale to jest tak ,że jedni majom lepi a inni gorzi jak u nos. Jo wjym ,że ważno jest kożdo zeta ale po co była siono tako propaganda ,że my momy nojdroższe bilety we polsce? Napewno zaro mi sie łoberwie i moga być wyzwany łod burżujów, bryloków, pikników itd ale cóż niywszystkich idzie zadowolic ;)
Obrazek
Obrazek

NBS
Kontakt:

#48 Post autor: NBS » 16 sie 2007, o 12:01

No a nasz stadion jest zgłoszony na 10.000 i widocznie nie chcą tej liczby przekroczyć. Dlatego na "atrakcyjne" szpile podnoszą cenę(w informacji pisze, że atrakcyjność zależy od miejsca rywala w tabeli, i jak to się ma do tego, że sosnowiec przed szpilem z nami był ostatni). Organizacje wszystkiego w klubie mamy na poziomie III ligowym, od sprzedaży biletów/karnetów do marketingu. Ale wszystkiemu winna jest drukarnia...

Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#49 Post autor: Martinezku » 16 sie 2007, o 12:08

NBS pisze: Ale wszystkiemu winna jest drukarnia...
Bo w Polsce to nojlepi wyłazi ino drukowanie meczy ;)
Obrazek
Obrazek

sylwiiis

#50 Post autor: sylwiiis » 16 sie 2007, o 21:27

SzaRlin pisze:
sylwiiis pisze:mi się wydaje, że pani prezes powinna wziąć jakieś korepetycje z matematyki:]
w porównaniu z żabolowymi obniżkami nasz klub traci ponad 100000zł:]
jak to obliczyłas? fest mie to ciekawi, no ale ja, przeciez na Ruchu z sosnowcem było ludzi niecałe 9.000 a w zabrzu z legia podobno 16.000. w tym wypadku napewno klub traci, ale skoro tam było 7.000 ludzi wiecej to normalno kolej rzeczy. Wytłumaczysz mi kaj sa te "żabolowe obnizki"? Bo jo widza, że bajtle maja taniej wlesc na Ruch...

gornik:
15 złoty normalny
12 złoty renciści, kobiety i bajtle do 12 lot
30 trybuna

Ruch:
2 zł grupy zorganizowane
5 zł dzieci do 14 lat
15 zł młodziez 14 -18 lat
20 zł normalny
sie policz:P ino licz u nos bilety za 25zł:] w tym po 15 dla gosci. ano właśnie.... na górniku było 20 000 ludzi:]

[ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ]
i nie zaokrąglaj do 9 000 !! :P

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#51 Post autor: L-o » 16 sie 2007, o 21:51

sylwiiis pisze:i nie zaokrąglaj do 9 000 !!
A ty zes liczyla kozdego z osobna i wiysz wiela bylo ludzi co do jednego? Niy wydaje mi sie...

Blue-White.....
Kontakt:

#52 Post autor: Blue-White..... » 16 sie 2007, o 22:17

JAK WIDZA ZE PISZECIE 20 ZL NORMALNY A PLACYMY 25 ZL TO INO SIE WKURWIOM TO PISZMY 25 ZL A NIE 20 JO JEST INO CIEKAW PO WIELA BYDA Z KORONA ...ALE ZAPEWNE PO 25 TYZ BO
PO 1: ATRAKCYJNY RYWAL
PO 2: MALO LUDZI BYDZIE BO INO RODZINNE WIEC CENA BYDZIE NA PEWNO PO 25 ZETA
PO 3: WKURWIO MNIE TA CALO PREZES

PO 4: JAK MY GRALI Z TYMI GPOROLAMI A ŁONI SA NA OSTATNIM MIEJSCU I TO JEST ATRAKCYJNY RYWAL WIEC TERA INO BILETY BYDA PO 25 ALBO 30 DYCHY BO NIE WYDAJE MI SIE IM CIEKAWSZY RYWAL BILETY W DÓL...A POWINNO TAK BYDZ ALE ch** NIE MA SIE CO wk***iac
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

sylwiiis

#53 Post autor: sylwiiis » 16 sie 2007, o 22:30

Lelo pisze:
A ty zes liczyla kozdego z osobna i wiysz wiela bylo ludzi co do jednego? Niy wydaje mi sie...
bazuje na tym co pisze na niebieskich. chyba mają jakies podstawy nie?! a jesli uważasz ze nie to ościwec mnie co do liczby. bede wdzięczna

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: L-o » 16 sie 2007, o 22:35

sylwiiis pisze:
Lelo pisze:
bazuje na tym co pisze na niebieskich. chyba mają jakies podstawy nie?! a jesli uważasz ze nie to ościwec mnie co do liczby. bede wdzięczna
A nie pomyslalas ze z roznych powodow liczba moze byc zanizono? Niy godom ze w tym przydaku tak bylo, ale niy mozna ta brac wszyskiygo jak leci bo do jednych na Podbeskidziu bylo 12.000 a do drugich 15.000 i byc tu mondry. PozdRo.

sylwiiis

#55 Post autor: sylwiiis » 16 sie 2007, o 22:42

rownie dobrze moge wpisać u żaboli 50 000, bo z różnych powodów mogła być zaniżona. przecież to ilość mniej wiecej, wiec nie wiem o co sie rzucasz. chyba tylko po to, żeby postroszyć piórka. RównieRz PozdRo;]

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: L-o » 16 sie 2007, o 22:45

sylwiiis pisze:rownie dobrze moge wpisać u żaboli 50 000, bo z różnych powodów mogła być zaniżona. przecież to ilość mniej wiecej, wiec nie wiem o co sie rzucasz. chyba tylko po to, żeby postroszyć piórka. RównieRz PozdRo;]
Jo sie niy rzucom ino probuja zaznaczyc ze takie wyliczenia niy zawsze bydom zgodne z prawdom, ot co :) PozdRo.

sylwiiis

#57 Post autor: sylwiiis » 16 sie 2007, o 22:50

Lelo pisze:
sylwiiis pisze:rownie dobrze moge wpisać u żaboli 50 000, bo z różnych powodów mogła być zaniżona. przecież to ilość mniej wiecej, wiec nie wiem o co sie rzucasz. chyba tylko po to, żeby postroszyć piórka. RównieRz PozdRo;]
Jo sie niy rzucom ino probuja zaznaczyc ze takie wyliczenia niy zawsze bydom zgodne z prawdom, ot co :) PozdRo.
nigdy nie będą zgodne z prawdą, jesli nie masz dostępu do danych o faktycznej ilosci sprzedanych biletów co do jednej głowy.
więc moją wypowiedz mogłabym zacząc tak samo jak Ty swoją pierwszą 'a nie pomyślałeś, że nia mam 100% pewnych źródeł, ale na czymś w koncu trzeba sie oprzeć'
tyla miedzy Tobą a mną w tym temacie. RównieRz PozdRo.

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: L-o » 16 sie 2007, o 22:55

Z tego wyniko że kalkulacje fto wiela zarobi som niypotrzebne bo i tak Ci nigdy niy wyjdzie tela co jest na prowdy. pozdRo i koniyc OT :)

sylwiiis

#59 Post autor: sylwiiis » 16 sie 2007, o 23:03

jakby ludzie mysleli tak jak TY, to żylibyśmy w epoce kamienia łupanego, bojąc sie wszytskiego co niezrozumiałe:] bo na samym początku nigdy nie było dokładnych pomiarów. o ile mi wiadomo do celu dochodzi sie po błędach(chyba że jesteś taki genialny, że błąd to dla Ciebie pojęcie obce??, przykro mi, że nie jestem tak idealna jak Ty:()....RownieRz PozdRo;]

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: L-o » 17 sie 2007, o 15:31

Z tom roznicom ze ludzie kierzy majom dostymp do szczegolowych danych bydom mieli dokladne wyniki (o ile niy wystpompi "błąd ludzki" :wstyd: :rotfl: ) ;) PozdRo. Bez odbioru :)

ODPOWIEDZ