Zarzad

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
stan01
Kontakt:

#31 Post autor: stan01 » 14 sie 2007, o 22:17

SODA's pisze:fachowcem jestes napewno a i ukrytym talentem tez,pomyslałem ze moze ktos z kibicow by pomogł klubowi w np. prostych sprawach kibicowsko-marketingowych, a może angaż dostaniesz w klubie
Nie chca sie wtrącać, ale widza tu trocha złośliwości i ironii w wypowiedzi "SODA's"

slavo
Kontakt:

#32 Post autor: slavo » 14 sie 2007, o 22:30

stan01 pisze:
SODA's pisze:fachowcem jestes napewno a i ukrytym talentem tez,pomyslałem ze moze ktos z kibicow by pomogł klubowi w np. prostych sprawach kibicowsko-marketingowych, a może angaż dostaniesz w klubie
Nie chca sie wtrącać, ale widza tu trocha złośliwości i ironii w wypowiedzi "SODA's"
a niech sobie ironizuje jak mu od tego lepiej.

Różnimy się z Sodą w tym, że ja uważam, że dopóki jedna osoba w postaci dyrektora (i chodzi mi tu o stanowisko, nie konkretnie o Ziętka) nie nada jakiegoś kierunku i nie uporządkuje burdelu zamiast miotać się w amoku łatania dziur, to żadne "pomocne dłonie", "niewidzialne ręce", i "łańcuchy dobrych niebieskich serc" też nic dłuższą i TRWAŁĄ metę nie zdziałają. Czas łatanie dziur i ratowania tonącego okrętu dawno minął. Teraz trzeba płynąc do jakiegoś celu, a nie ciągle z jednej strony kłaść się na burcie, żeby za chwilę wylewać wiadrami wodę

SODA's
Kontakt:

#33 Post autor: SODA's » 14 sie 2007, o 22:32

stan01 pisze:
no i przez takich jak ty znowu bedziemy sie kłucić na necie, mam dobre intencje a tu
podejrzenia
RUCH Chorzów Polska

Harpo

#34 Post autor: Harpo » 15 sie 2007, o 22:39

los_madeyos pisze:Dla mnie (a propos marketingu) nie zrozumiała jest strategia (a właściwie jej brak) w temacie pamiątek. W sprzedaży powinny być plakaty, koszulki meczowe, czapki i innej maści gadżety. Ale niestety nikt o to nie dba. A zapewniam, że klub zarobił by na tym niemało.

Pozdrawiam
A sklep w Batorym? Watpie, zeby Klub z niego nic nie mial.

RudaSlaska7
Kontakt:

#35 Post autor: RudaSlaska7 » 15 sie 2007, o 22:54

Harpo pisze:
los_madeyos pisze:Dla mnie (a propos marketingu) nie zrozumiała jest strategia (a właściwie jej brak) w temacie pamiątek. W sprzedaży powinny być plakaty, koszulki meczowe, czapki i innej maści gadżety. Ale niestety nikt o to nie dba. A zapewniam, że klub zarobił by na tym niemało.

Pozdrawiam
zauwaz ze ten sklep jest prowadzony przez kibica Ruchu a nie przez nasz klub.
oni tylko chca kase ze wszystkiego zbijac nie wkładając nic!

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#36 Post autor: SzaRlin » 15 sie 2007, o 23:06

RudaSlaska7 pisze:
Harpo pisze:

Pozdrawiam
no dobra, ale domniemom, ze nasz heRb jest w jakis sposob zastrzezony, i trzeba cos dac, żeby korzystac z niego na tak duzo skala. Tak mi sie przynajmniej wydaje, moze niech Frontal sie wypowie, bedzie jasnosc w tym temacie.
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

RudaSlaska7
Kontakt:

#37 Post autor: RudaSlaska7 » 15 sie 2007, o 23:09

SzaRlin pisze:
RudaSlaska7 pisze:
Harpo pisze:

Pozdrawiam
no dobra, ale domniemom, ze nasz heRb jest w jakis sposob zastrzezony, i trzeba cos dac, żeby korzystac z niego na tak duzo skala. Tak mi sie przynajmniej wydaje, moze niech Frontal sie wypowie, bedzie jasnosc w tym temacie.
no oczywiscie
ale pytanie czemu klub sam sie nie zajmie tego typu sprawami? wszystko za nich maja kibice robic ? pamiatki kibice robia,wyjazdy organizuja kibice, plakaty przed meczami rozwieszaja kibice i sami drukuja tez...

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#38 Post autor: SzaRlin » 15 sie 2007, o 23:27

nie byda cytowoł po raz kolejny bo sie temat rozjedzie :)

W tym tkwi szkopuł, że... no własnie, bo nic innego jak to, ze mają to w du*** nie przychodzi do głowy.
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#39 Post autor: wolfik » 15 sie 2007, o 23:33

Lepiej niech sie klub tym nie zajmuje i nie wtraca do gadzetow, dzieki frontalowi mamy rewelacyjne gadzety i widac ze robione od kibicow dla kibicow
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

RudaSlaska7
Kontakt:

#40 Post autor: RudaSlaska7 » 15 sie 2007, o 23:38

wolfik pisze:Lepiej niech sie klub tym nie zajmuje i nie wtraca do gadzetow, dzieki frontalowi mamy rewelacyjne gadzety i widac ze robione od kibicow dla kibicow
no w sumie racja
jak oni sie nie mogom dac rady z parom papierkami zeby licencja dostac....

:cool:

sylwiiis

#41 Post autor: sylwiiis » 15 sie 2007, o 23:50

mi się wydaje, że pani prezes powinna wziąć jakieś korepetycje z matematyki:]
w porównaniu z żabolowymi obniżkami nasz klub traci ponad 100000zł:]

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#42 Post autor: SzaRlin » 16 sie 2007, o 00:27

sylwiiis pisze:mi się wydaje, że pani prezes powinna wziąć jakieś korepetycje z matematyki:]
jak to obliczyłas? fest mie to ciekawi, no ale ja, przeciez na Ruchu z sosnowcem było ludzi niecałe 9.000 a w zabrzu z legia podobno 16.000. w tym wypadku napewno klub traci, ale skoro tam było 7.000 ludzi wiecej to normalno kolej rzeczy. Wytłumaczysz mi kaj sa te "żabolowe obnizki"? Bo jo widza, że bajtle maja taniej wlesc na Ruch...

gornik:
15 złoty normalny
12 złoty renciści, kobiety i bajtle do 12 lot
30 trybuna

Ruch:
2 zł grupy zorganizowane
5 zł dzieci do 14 lat
15 zł młodziez 14 -18 lat
20 zł normalny

Buger

#43 Post autor: Buger » 16 sie 2007, o 09:46

SzaRlin
Ale u nos to tyn normalny chyba kosztuje 25zl.... Jo juz sie potracil w tym wszystkim, godom 25 bo na szpilu ze sosnowcym znajomy bol ze swoim bajtlym (10lot), kupiol 2 normalne i zaplacil 50zeta.

NBS
Kontakt:

#44 Post autor: NBS » 16 sie 2007, o 09:57

SzaRlin pisze:
sylwiiis pisze:mi się wydaje, że pani prezes powinna wziąć jakieś korepetycje z matematyki:]
jak to obliczyłas? fest mie to ciekawi, no ale ja, przeciez na Ruchu z sosnowcem było ludzi niecałe 9.000 a w zabrzu z legia podobno 16.000. w tym wypadku napewno klub traci, ale skoro tam było 7.000 ludzi wiecej to normalno kolej rzeczy. Wytłumaczysz mi kaj sa te "żabolowe obnizki"? Bo jo widza, że bajtle maja taniej wlesc na Ruch...

gornik:
15 złoty normalny
12 złoty renciści, kobiety i bajtle do 12 lot
30 trybuna

Ruch:
2 zł grupy zorganizowane
5 zł dzieci do 14 lat
15 zł młodziez 14 -18 lat
20 zł normalny
Dodajmy do tego, że czym więcej ludzi, tym więcej kosztuje organizacja szpilu.

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#45 Post autor: amra » 16 sie 2007, o 10:23

organizacja szpilu kosztuje zawsze tyla samo , czy na szpilu jest 500 czy 10000 jeśli stadion mosz zgłoszony na 10000.
Nikogo niy obchodzi czy ty zakłodosz mniyjszo abo wiynkszo ilość ludzi.
W interesie klubu powinno leżeć żeby stadion zawsze boł foll.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

ODPOWIEDZ