Czas na Rogalę i zarząd!!!!!
- Schlesien
- Kontakt:
WojtekO pisze:Wy sobie dalej piszcie a ja wracam do konkretnej roboty...
Zycze powodzenia w tej konkretnej robocie i mam nadzieje, ze w koncu efekty twojej pracy ujrza swiatlo dzienne. Wez synek wyluzuj. Robisz cos to rob, a nie musisz wszystkim na okolo gadac, co ty to nie robisz i jaki ty nie jestes wielki kibic w porownaniu do nas.
PS. Radzion to nie bylo do ciebie ;P
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i własnie widać w twoim poscie co z tego co napisałem zrozumiałeś WojtekuO. To jest za***isty plan wszyscy róbmy swoje w ukryciu i po cichu, każdy na swoja ręke. Zgadzam się z toba jaki klub tacy kibice . Rób dalej swoje Wojtku, może uda Ci się w chwale, samemu obalic Rogale , może nawet uda Ci sie zostac nowym prezesem, tylko wtedy chroń Panie Boże, czeka nas całkowita izolacja na piłkarskim rynku. Zjednywac sobie ludzi to ty chyba nie za bardzo potrafisz?
ja nie jestem od "zjednywania" sobie ludzi... a wy pieprzycie głupoty o jedności kibiców... Pokażcie w końcu tą jedność. Cały zarząd sie z nas napierdala jak szczekamy na siebie na forum. Że tak powiem do meczu z Radomskiem LOG OUT
PS.
Panowie którzy zbierają podpisy pod petycją prosiłbym o jakiś kontakt ze mną, do wtorku musiałyby wszystkie do mnie trafić.
DZIĘKI ZA POMOC
PS.
Panowie którzy zbierają podpisy pod petycją prosiłbym o jakiś kontakt ze mną, do wtorku musiałyby wszystkie do mnie trafić.
DZIĘKI ZA POMOC
- Patton
- Kontakt:
Panowie, spokojnie tutaj... Wiem, ze mamy ptrzejebany okres teraz, ale nie skaczmy sobie do gardel od razu... Jeden robi oprawe, drugi wplaca kase, trzeci stara sie pisac petycje. Wszyscy sie staramy cos zrobic dla klubu. Co do pewnych spraw Wojtekk - faktycznie lepiej ich dokladnie na forum nie poruszac - pamietaj, ze licho nie spi i duzo osob to czyta. Jak chcesz cos, to wal na priv, postaram sie pomoc, ale pisz konkrety. Co do demonstracji... hmmm wydaje mi sie, ze bez zgody H. nic nie zrobimy. To nie jest tak, ze my Ultrasi gadamy np. za 2 dni jest demonstracja i kazdy ma byc. Ja bynajmniej sie czegos takiego nie podejmne bez gadania wczesniej z H. Jak bedzie jego zgoda i bedziemy wiedzieli, ze duzo ludzi bedzie to nie ma sprawy. Mozna przejsc od Urzedu Miasta pod stadion, albo odwrotnie. Tylko powtarzam, to musi byc pewne i musi byc spokoj na tym, bo bedzie dym i jestesmy spaleni... Teraz tak, ma ktos dostep do drukarni, ewentualnie ksero za darmo? Mozna zrobic jakies plakaty, lub list otwarty o sytuacji w Ruchu i rozwiesic gdzie sie da, niech spoleczenstwo wie jak zalatwili Rogala i spolka nasz Ruch. I chlopcy, nie wadzmy sie, to jest na reke tylko tym za***nym komuchom... Pozdrawiam!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
a kto zaczał szczekac????a jezeli piszemy o jednosci kibiców a ty to nazywasz pieprzeniem to wybacz WojtekO zreszta co ty wiesz o pieprzeniu???a jak jeszcze czytam ze członkowie KK pilnowali domu prezesa to juz jest wogóle przypał,szkoda ze ekipa z młyna z lat 87 -czyli ci co maja teraz 30 i wiecej lat tak ja ja juz niejest w komplecie moze bys sie nauczył co to jednosc kibiców
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zacznę od tego że powiem że mam w du*** to co sądzi o protesćie H+D razem wzięci.Teraz do Wojtka O podaj mi jakis namiar na siebie jesli możesz.I na koncu do WOJTKA mam 33lata i dalej nie zamierzam patrzeć bezczynnie na upadek mojego klubu.Co do tego co widziałem na meczu z Polarem to kolega z ekipy wyjazdowej przedstawił mi plan przed meczem co do protestu i niewiele z tego co powiedział się sprawdziło.Pytam dlaczego zamiast flag klubowych nie wywieszono transparętów z żądaniem ustąpienia zarządu?.Nikt nie wpadł na ten pomysł?wątpię.Jak napisałem odnosnie meczu z Zagłębiem żeby nikogo ten wynik nie uspił.Macie mój mail [email protected] jak macie cos na wątrobie to piszcie może wspólnie cos wykombinujemy. POZDROWIENIA.
Czas rogali na Cichej się skończył!
Cała sytuacja w Chorzowskim klubie spowodowana jest przez prezesa rogale! Od 2 lat wysprzedawani są najlepsi zawodnicy Ruchu. Wymienię m.in Jikiję, Surmę, Włodarczyka, Wosia, Gorawskiego, Madeja, Grzelaka, Górskiego! Wszyscy Ci zawodnicy zostali sprzedani za niemałe pieniądze! Więc gdzie one są? W kieszeni rogali? Po co podpisywać ogromne kontrakty piłkarzom baaaardzo przeciętnym, skoro mażna te pieniądze zainwestować w dużo lepszych zawodników. Jak pomyślę o tym że niedawno byliśmy prawie mistrzem Polski to mnie krew zalewa! rogala - jak długo jeszcze można ci mówić żebyś wypierd...., okrzyki ci nie wystarczą, transparenty, podpisy! Miej na tyle godności aby odejść, skoro wszyscy tego chcą! Na koniec cytat "Kończ waść, wstydu (sobie) oszczędź"
-
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
Na odejscie Jikii, Gorawskiego, Madeja i Grzelaka z roznych powodow Ruchu nie mial wplywu. Wyzej wymienieni zawodnicy albo zwyczajnie zrobili nas w balona lub nie byli naszymi zawodnikami (wypozyczenie). Z tego co sie orientuje, to za Wlodarczyka Slask niezle nam zaplacil...Popek pisze:Od 2 lat wysprzedawani są najlepsi zawodnicy Ruchu. Wymienię m.in (...)
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
jak zech to czytol toch sie zastanawiol czy nie pomylili nos zinnym klubemUprawomocnienie nowego statutu stowarzyszenia KS Ruch zapowiada zasadnicze zmiany.
Projekt nowego statutu przeleżał w sądzie ponad 5 miesięcy nim nabrał mocy prawnej. Związku z tym dzisiejszego dnia zarząd wyznaczył na 11 grudnia termin nadzwyczajnego walnego zebrania wyborczego członków KS Ruch Chorzów. Tegoż dnia wszyscy - opłacający regularnie składki - członkowie KS Ruch powołają nowy 7-osobowy (wraz z prezesem) zarząd.
Prezes Rogala zapewnia również, że w tym samym czasie prowadzi bezustanne działania w celu powołania sportowej spółki akcyjnej.
– W najbliższą środę na Cichej dojdzie do spotkania z 51 przedstawicielami dużych firm z całego kraju. Debata będzie na temat najbliższej przyszłości klubu oraz powołania SSA – informuje prezes Rogala.
Wśród potencjalnych udziałowców znajdują się m.in. FIAT Polska, Bank Śląski, PKO B.P., Węglokoks.
Do rundy rewanżowej sezonu 2002/2003 chorzowski klub powinien przystąpić zatem już jako sportowa spółka akcyjna. W jej skład wejdzie stowarzyszenie z nowym zarządem i prezesem. Rola stowarzyszenie zostanie jednakże zmniejszona, a jej głównym zadaniem pozostanie tylko szkolenie młodzieży.
zoboczymy co z tego wyjdzie!!momy jednego przedstawiciela z forum czlonka klubu i mam nadzieje ze nam zrelacjonuje to co sie bedzie tam dzialo!
aha rozwlaily mnie te firmy:
fiat, bank slaski, pko, no ladnie!
ino ciekawi mnie czy ten kto to pisol nie pomylil bajek :lol: :lol: albo bohaterow :lol: