Zarzad
Zdaje sobie sprawe, że teraz wkładam kij w mrowisko, ale jeśli argumentem jest działalność za czasów Rogali, to dlaczego aż tyle powszechnego uwielbienia dla Śrutwy? Nic przeciwko Śrutwie konkretnego nie mam, tak samo nie znam Pana Hermanowicza, ale nie daje mi spokoju, że obecne władze trzymają Śrutwe na odległość kija?
scanerboy jak mam to udowodnic ??? wiem to od bardzo zaufanych mi osob nie byla to jedna osoba ani sytuacja nie byla jednorazowa!!! p. Her.... jest jedna z najbardziej chamskich osob w tym klubie i mysli ze wszystko moze.... jak spotkasz go w klubie to jest kozak niebotyczny jak wychodzi za brame stadionu to malo glowy w dupe nie schowa.
druga kwestia w tym klubie jest taka organizacja ze nie wiedza ile biletow przychodzi z drukarni co za tym idzie conajmniej kilkadziesiat znika w niewyjasnionych okolicznosciach niektore osoby z sekretariatu (nie bede mowil kto bo za reke nie zlapalem ale pare osob moze wiedziec kto) przychodza i sobie biora te bilety jakby byly ich...
trzecia kwestia takich przykladow mozna podac pewnie jeszcze kilka ale po co i tak to nic nie zmieni bo pani prezes uwaza nas za sfore idiotow ktora w potrzebie nalezy szanowac a w zwyklych okolicznosciach trzymac na dystans i z gory...
druga kwestia w tym klubie jest taka organizacja ze nie wiedza ile biletow przychodzi z drukarni co za tym idzie conajmniej kilkadziesiat znika w niewyjasnionych okolicznosciach niektore osoby z sekretariatu (nie bede mowil kto bo za reke nie zlapalem ale pare osob moze wiedziec kto) przychodza i sobie biora te bilety jakby byly ich...
trzecia kwestia takich przykladow mozna podac pewnie jeszcze kilka ale po co i tak to nic nie zmieni bo pani prezes uwaza nas za sfore idiotow ktora w potrzebie nalezy szanowac a w zwyklych okolicznosciach trzymac na dystans i z gory...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
scanerboy argumentem nie jest jakaś działalność jego za czasów rogali, bowiem kazdy z nas (opróćz córki Niebieskiej) żył za czasów rogali, równiez domniemam że Ty za czasców rogali kupowałeś bilet na mecz co nie znaczy że jesteś zamieszany.
Ja piszę o funkcjach dyrektorsko/skarbniczych wówczas i teraz tej osoby a tego nie przypiszesz mnie, sobie czy nawet Śrutwie.
Chciałeś znać argumenty to jeden Ci podałem bo na temat jego spozycia i jak mu z oczu patrzy i czy mo ślisko reka się nie wypwiadam i zastrzegam nawet że byc może mój argument jest nic nie warty bo to może jest świetny fachowiec ale tez nie słyszę i nie słyszałem nigdy pochwał pod jego adresem.
Ja piszę o funkcjach dyrektorsko/skarbniczych wówczas i teraz tej osoby a tego nie przypiszesz mnie, sobie czy nawet Śrutwie.
Chciałeś znać argumenty to jeden Ci podałem bo na temat jego spozycia i jak mu z oczu patrzy i czy mo ślisko reka się nie wypwiadam i zastrzegam nawet że byc może mój argument jest nic nie warty bo to może jest świetny fachowiec ale tez nie słyszę i nie słyszałem nigdy pochwał pod jego adresem.
- ch-R
19sas20
Masz racje Pan Her...... jrst znany z tego ze rozdaje bilety na prawo i lewo , jak jeszcze nie bylo karnetów z foto to rozdawal karnety wszystkim tym co mu cos zalatwili lub zrobili np. w domu.
ps. a jeszcze jedno mysle za Pan Her trzymany jest przez Klimka tylko dlatego ze jak to bylo za czasów rogalika portafi wykazac przed US ze zostalo sprzedanych biletów 7 tys gdy sprzedalo sie np 12tys
Masz racje Pan Her...... jrst znany z tego ze rozdaje bilety na prawo i lewo , jak jeszcze nie bylo karnetów z foto to rozdawal karnety wszystkim tym co mu cos zalatwili lub zrobili np. w domu.
ps. a jeszcze jedno mysle za Pan Her trzymany jest przez Klimka tylko dlatego ze jak to bylo za czasów rogalika portafi wykazac przed US ze zostalo sprzedanych biletów 7 tys gdy sprzedalo sie np 12tys
Ostatnio zmieniony 14 sie 2007, o 13:00 przez ch-R, łącznie zmieniany 1 raz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo mom taki gupi pomysł
Jeśli MY KIBICE jestesmy tero sponsorem klubu bo dajemy 25 zł
Czesciowo utrzymójemy RUCH to może by tak znaleść w śród kibiców lub nie ,wykształconą
i odpowiedzialna osobe która by nas reprezentowała na spotkaniach zarzadu.
Osobe która by bezposrednio zajmowała sie naszymi problemami i sprawami.
Może to być Śrutwa Jego wszyscy szanują,a On dogaduje sie z Kibicami.

Czesciowo utrzymójemy RUCH to może by tak znaleść w śród kibiców lub nie ,wykształconą
ANTY "SOSNOWIEC i WARSZAWA"
-
- Kontakt:
wykształcona tzn. taką, ktora każdego zbluzga lub "skopie" czy potrafi MERYTORYCZNIE porozmawiać.Zienciu pisze:Jo mom taki gupi pomysł![]()
Czesciowo utrzymójemy Ruch to może by tak znaleść w śród kibiców lub nie ,wykształconą
Takie coś już chyba bylo kiedyś przerabiane, ale na ten temat niech się wypowiedzą ci co wiedzą jak to się odbywało.
Śrutwa? Piszesz, że trzeba znaleźć wśród kibiców. Mimo wszystko nie wierzę, że Śrutwa zrozumie potrzeby kibiców, a po drugie większośc jego działań (m.in. bratanie się z kibicami) ma na celu przyniesienie w ostateczności korzyści jemu, a kibice są "narzędziem" do osiągnięcia danego celu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
jak tak mamy podchodzić to dajmy sobie od razu spokój. Zarządzanie to dziesiątki innych spraw po za "robieniem dobrze (niektórym) kibicom. Ale właśnie w wyniku uporządkowania spraw administracyjnych lepiej będzie wszystkim w tym i kibicom.Zienciu pisze:która by bezposrednio zajmowała sie naszymi problemami i sprawami.
Tu nie chodzi o PRZEDSTAWICIELA, a o FACHOWCA i nie musi to być fachowiec od futbolu, bo ten sie nazywa Radolski czy Mosór. Tu trzeba człowieka, który opanuje ten organizycyjno marketingowy burdel na kołach. (Np. kopnie w dupę drukarni. która nawala i poszuka innej. Zamiast tych durnych papierowych karnetów wprowadzi karty elektroniczne, itd)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Soda.
Zakładając nawet, że nie robisz sobie jaj (dzięki za uznanie)
Proponujesz jako kto i co ? Sienkiewiczowskie Niderlandy ?
Tu potrzebny jest zdecydowany ruch zarządu (Klimek, Smagorowicz) i oficjalne "namaszczenie" na stanowisko w SSA człowieka, który nie będzie BMW, tylko zdolny podejmować kontrowersyjne decyzje.
Zakładając nawet, że nie robisz sobie jaj (dzięki za uznanie)
Proponujesz jako kto i co ? Sienkiewiczowskie Niderlandy ?
Tu potrzebny jest zdecydowany ruch zarządu (Klimek, Smagorowicz) i oficjalne "namaszczenie" na stanowisko w SSA człowieka, który nie będzie BMW, tylko zdolny podejmować kontrowersyjne decyzje.
-
- Kontakt:
Może masz i rację z tą akcją "wietrzenia Zarządu", ale gdyby ona miała by byc przeprowadzona tak jak akcja z licencją, to wolę nie, bo na pewno wyszło by to na naszą niekorzyść, tak mi się wydaje.slavo pisze:Skoro udała się akcja z licencją, to może rzeczywiście warto zastanowić się nad akcją "wietrzenie zarządu". Choć... sorry rozmarzyło mi się
Ostatnio zmieniony 14 sie 2007, o 21:34 przez stan01, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: