Letnie transfery....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tu nie chodzi o Janoszki ino HaftkowskiegoGati pisze:chyba po to stworzyli młodą OE żeby tacy zawodnicy jak janoszka mogli sie tam swobodnie ogrywac co nie ?

i mysle ze graj w Jastrzebiu ma same plusy
- wyzszy poziom
- zdobycie doswiadczenia i obycia
- radzenie sobie z presja ( wecje kibicow na trybunach)
pozatym nie chodzi tu o to ze w MOE ma pewne miejsce ale jezeli ma byc wartosciowym i przyszłossciowym zawodnikiem to musi sobie wywalczyc miejsce w 2 lidze :)bo z tego co wiemy to miedzy 1 a 2 liga jest przepasc to co dopiero miedzy 1 liga a MOE
A i jeszcze jedno MOE powstała po to zeby dac szanse ogranie sie chłopaka bezposrednio po skonczeniu wieku seniora a nie majacych jeszcze na tyle doswiadczenia i ogrania by wystepowac na boiskach 1 czy 2 ligowych
-
- Kontakt:
Balul w MTZ-RIPO Mińsk
Tomasz Balul został piłkarzem MTZ-RIPO Mińsk.
Jak dotąd jeszcze żaden Polski piłkarz nie grał na Białorusi. Niby blisko, ale liga biedna i jakoś nie ciągnie tam naszych zawodników. Skusił się za to Tomasz Balul, który podpisał półroczny kontrakt z drugim zespołem białoruskiej ekstraklasy, MTZ-RIPO Mińsk.
Były obrońca Ruchu Chorzów i Górnika Zabrze nie boi się wyjazdu. - Sam jestem ciekawy jak tam będzie. Podpisałem kontrakt na pół roku. MTZ-RIPO Mińsk to solidny zespół. Chcą walczyć o mistrza Białorusi - powiedział Tomasz Balul.
Z drużyną trenował podczas letniego obozu treningowego białoruskiej drużyny w Gutowie Małym. Aktualnie MTZ-RIPO Mińsk zajmuje drugie miejsce w tabeli. Traci pięć punktów do lidera, BATE Borysów.
źródło: Dziennik
Tomasz Balul został piłkarzem MTZ-RIPO Mińsk.
Jak dotąd jeszcze żaden Polski piłkarz nie grał na Białorusi. Niby blisko, ale liga biedna i jakoś nie ciągnie tam naszych zawodników. Skusił się za to Tomasz Balul, który podpisał półroczny kontrakt z drugim zespołem białoruskiej ekstraklasy, MTZ-RIPO Mińsk.
Były obrońca Ruchu Chorzów i Górnika Zabrze nie boi się wyjazdu. - Sam jestem ciekawy jak tam będzie. Podpisałem kontrakt na pół roku. MTZ-RIPO Mińsk to solidny zespół. Chcą walczyć o mistrza Białorusi - powiedział Tomasz Balul.
Z drużyną trenował podczas letniego obozu treningowego białoruskiej drużyny w Gutowie Małym. Aktualnie MTZ-RIPO Mińsk zajmuje drugie miejsce w tabeli. Traci pięć punktów do lidera, BATE Borysów.
źródło: Dziennik
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Taka ciekawostka z wywiadu z S.Milą:
(za GW)
"....Piłkarza cieszą ciepłe słowa Duszana Radolsky'ego, który ponoć zaprasza Milę do trenowanego przez siebie Ruchu Chorzów. - Czy jednak nadszedł już czas powrotu do kraju? Nie wiem. Rozważam wykupienie swojej karty, ale mam dopiero 25 lat i jeszcze wiele przede mną. Umiem grać w piłkę lepiej niż większość zawodników Orange Ekstraklasy, dlatego nie zabiegałem o powrót do kraju...."
(za GW)
"....Piłkarza cieszą ciepłe słowa Duszana Radolsky'ego, który ponoć zaprasza Milę do trenowanego przez siebie Ruchu Chorzów. - Czy jednak nadszedł już czas powrotu do kraju? Nie wiem. Rozważam wykupienie swojej karty, ale mam dopiero 25 lat i jeszcze wiele przede mną. Umiem grać w piłkę lepiej niż większość zawodników Orange Ekstraklasy, dlatego nie zabiegałem o powrót do kraju...."
historiaruchu.pl
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-