Licencja jest... wyciągnijmy wnioski

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: gerhat » 13 sie 2007, o 11:10

arcio pisze:tu chodzi o Ruch Chorzów czy Ruch Chorzów SSA
bo to róznica
chodzi o Ruch Chorzów SSA albowiem Ruchu Chorzów (tego rogalikowego) nie mogą wykluczyć z ligi, bo go tam nie ma

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#32 Post autor: SzaRlin » 13 sie 2007, o 11:28

Jak nie chcą spłacać dłógów, skoro je spłacają, jak sie mogą do nich ne przyznawac, bo choc nie oni je zrobili, to teraz je spłacają? o dupa ro***erdolic cały ten gorolski czy krakowski PS :kwasny:
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
modzik
Kontakt:

#33 Post autor: modzik » 13 sie 2007, o 11:42

Jak dzisiej przeczytolech ten news na wp.pl to mie az krew zalola ! :[ Zestawiac Ruch kiery jako jedyn z nielicznych nie zmienil sie w nic innego i sam dobrowolnie przejal dugi po poprzednim "kierownictwie" z klubami kiere polecialy w walka i wykorzystaly luki prawne,zeby swoich wierzycieli zostawic z rekami w nachtopie! :/

A Kwiecinski to tyz dupno gwiazda ... poczytol,ze Ruch nazot wrocil do Ekstraklasy to mu sie spomnialo,ze kasa mu jeszcze wisza! Kozdy by chciol naroz swoj "majatek" dostac.... Takie osoby traca u mie szacunek.
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]

scanerboy

#34 Post autor: scanerboy » 13 sie 2007, o 12:09

modzik pisze:Jak dzisiej przeczytolech ten news na wp.pl to mie az krew zalola ! :[ Zestawiac Ruch kiery jako jedyn z nielicznych nie zmienil sie w nic innego i sam dobrowolnie przejal dugi po poprzednim "kierownictwie" z klubami kiere polecialy w walka i wykorzystaly luki prawne,zeby swoich wierzycieli zostawic z rekami w nachtopie! :/

A Kwiecinski to tyz dupno gwiazda ... poczytol,ze Ruch nazot wrocil do Ekstraklasy to mu sie spomnialo,ze kasa mu jeszcze wisza! Kozdy by chciol naroz swoj "majatek" dostac.... Takie osoby traca u mie szacunek.
Mnie to ani nie dziwi, ani nie martwi. Trudno mieć pretensje do Kwiecińskiego, trudno mieć pretensje do innych, że domagają się pieniędzy. Jest plan spłaty długów i tego trzeba się trzymać. W przeciwnym wypadku klub czeka plajta, a wierzyciele NIGDY nie zobaczą swoich pieniędzy.
Mnie tylko zastanawia, dlaczego te media co chwila piszą od nowa o tych długach? Jak Gucio strzelał bramy w Grecji, to trudno było cokolwiek na ten temat przeczytać, za to znalazło się miejsce, żeby napisać jak biedny Kwieciński obiera ryby na Wyspach Owczych. Teraz na dodatek już przekręcają fakty i piszą, że Ruch nie chce płacić. Po prostu sk***ysyństwo i gorolizm.

JEDI_V
Kontakt:

#35 Post autor: JEDI_V » 13 sie 2007, o 12:17

qr** zas sie pseudopismakom nudzi w robocie i odgrzewaja stare i nieaktualne kotlety :zly:
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
modzik
Kontakt:

#36 Post autor: modzik » 13 sie 2007, o 12:21

W sumie mosz racja ... Nojwiyncyj zametu to sieja wlasnie media,kiere jezdza po swiecie i po Polsce szukajac naszych wierzycieli,zeby zrobic z nimi wywiad i pokozac swiatu jaki to niedobry Ruch dostol licencja na gra w pierwszyj lidze :/ Zodyn przy tyj okazji nie napisze,ze Ruch mo harmonogram splaty dugow kierego sie trzymie, zodyn nawet nie napisze,ze Ruch w ogole je splaco! :/
Juz zech zmenil strona startowo,bo nie wytrzymywolech na onecie czytaniu durs o Legii, o tym,ze kierys z ich zawodnikow miol nocne koszmary,ze te zab bolol .. :/ Co szpil Legii,to po 5 tematow,a inne druzyny,to ino po malutkij wzmiance,albo i w ogole.
To tak na marginesie,zeby pokozac,ze chyba ni ma wiarygodnych i solidnych mediow :/
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#37 Post autor: m-p » 13 sie 2007, o 15:12

Q...wica człowieka biere jak czyta te oszczerstwa pod Naszym adresem Powiem wam jedno
Dzień w ktorym Klub ogłosi ze spłacił wszystkie długi bedzie dla mnie rownoznaczny jakby my zdobyli kolejnego mistrza

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#38 Post autor: Bytom20 » 13 sie 2007, o 15:15

Ja jestem ciekaw ile w końcu pozostało do spłacenia. Jaka jest oficjalna liczba tych długów bo różne kwoty siejuż pojawiały.

Awatar użytkownika
ch-R

#39 Post autor: ch-R » 13 sie 2007, o 15:32

Bytom20 pisze:Ja jestem ciekaw ile w końcu pozostało do spłacenia. Jaka jest oficjalna liczba tych długów bo różne kwoty siejuż pojawiały.
Tego to ty sie chyba nie dowiesz.
Ale fakt jest ze to co zatwierdzil pzpn to tylko czesc dlugów i dlatego godom ze nie zdziwi mnie to ze dodupiom nom nastepne do splacenia , niech Klimek biere dobrego prawnika bo bydzie żle
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: west72 » 13 sie 2007, o 17:32

m-p pisze:Q...wica człowieka biere jak czyta te oszczerstwa pod Naszym adresem Powiem wam jedno
Dzień w ktorym Klub ogłosi ze spłacił wszystkie długi bedzie dla mnie rownoznaczny jakby my zdobyli kolejnego mistrza

A mnie sie wydaje ,że po to mamy rzecznika w klubie,aby przedstawił stanowisko zarządu wobec ukazujących się ciągle informacji o naszych(RUCH SSA) długach !

no ale tu znowu wychodzi profesjonalizm naszych działaczy
:( :( :(
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

ODPOWIEDZ