Ruch Chorzów w SPORT-TV
- wolfik
- Kontakt:
Dokladnie slavo nic dodac nic ujac
A relacja swietna
A relacja swietna
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- L_M
- Kontakt:
arcio pisze:ja życze nowej telewizji jak najlepiej
arcio pisze:pewne konsekwencje niektórych działań pewnych osób muszą być wyciągnięte
arcio pisze:pomimo usilnych starań pewnych osób
arcio pisze:nie będe się zniżał do jego poziomu

nie wiem kto tu sie drapie - wpisalem sie dotychczas raz, informujac ze jest cos takiego jak sportTV i z oczywistych wzgledow zachecajac do ogladania. pozdRawiam
- osik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na razie jakoś dziwna ta strona, o ile sama jakość materiału dobra, to nawigacja po nich strasznie utrudniona, oczywiście dla klientów czyli kibiców zawsze lepiej jak mają do wyboru więcej produktów z danej branży. Obecnie mam jeszcze wrażenie, że materiały są późno dodawane trochę, ale może to po prostu początki
[ Dodano: Nie 12 Sie, 2007 ]
dotego mi się ładuje ino 35% meczu z Groclinem
[ Dodano: Nie 12 Sie, 2007 ]
dotego mi się ładuje ino 35% meczu z Groclinem
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- L_M
- Kontakt:
[quote="heli"]na razie jakoś dziwna ta strona, o ile sama jakość materiału dobra, to nawigacja po nich strasznie utrudniona, oczywiście dla klientów czyli kibiców zawsze lepiej jak mają do wyboru więcej produktów z danej branży. Obecnie mam jeszcze wrażenie, że materiały są późno dodawane trochę, ale może to po prostu początki
dokladnie, to poczatki, choc jak dla nas juz troche za dlugie, z tym ze niezalezne w wiekszosci od nas.
dokladnie, to poczatki, choc jak dla nas juz troche za dlugie, z tym ze niezalezne w wiekszosci od nas.
-
- Kontakt:
Zalezy od pakietu jaki bys chcial ale najtanszy pakiet + oczywiscie C+ to wydatek ok 60zl miesiecznie...simonsays pisze:A jak to ostatecznie jest z kreceniem i pozniej udostepnianiem filmikow z meczow OE dla comTV i nowopowstalem tv Lukasa? Z tego co wiem, to C+ pozwala na krecenie widowni oraz materialu do pierwszego gwistka sedziego i od ostatniego gwiska. Czyli jak zwykle wielka kupa!
I teraz taka dygresja. Jesli TVP, Polsat i TVN zrzucilyby sie, zeby przelamac monopol C+ wykupujac prawa do OE, to mielibysmy w kazdej z tych telewizji mecze na zywo, a do tego kazda z nich mialaby prawo do pokazywania skrotow w wieczornym wydaniu wiadomosci. Sytuacja bylaby idealna dla kibicow, bo nie musieliby placic idiotycznie wielkich pieniedzy za ogladanie rodzimego futbolu w swojej telewizji. To wlasnie z powodu zdzierania takich pieniedzy nigdy tej tv nie kupie.
Jeszcze tylko pytanie dla posiadaczy: ile teraz kosztuje pakiet dzieki ktoremu moge ogladac wszystkie dostepne mecze OE na zywo i potem skroty i programy poswiecone OE w C+ ?
pozdRo
pozdRo
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- L_M
- Kontakt:
a wiec na razie moge polecic garsc wywiadow po meczu z sosnowcem
www.sport-TV.pl
jutro postaram sie zeby byla juz porzadna relacja z sosnowca. takie opoznienia i chaos w dodawaniu materialow podejrzewam ze potrwa jeszcze z tydzien, natomiast jak juz strona nabierze ostatecznych ksztaltow to jestem przekonany ze wszystko bedzie juz sprawnie i na czas
www.sport-TV.pl
jutro postaram sie zeby byla juz porzadna relacja z sosnowca. takie opoznienia i chaos w dodawaniu materialow podejrzewam ze potrwa jeszcze z tydzien, natomiast jak juz strona nabierze ostatecznych ksztaltow to jestem przekonany ze wszystko bedzie juz sprawnie i na czas

-
- Kontakt: