Masz racje, wybiora inny mecz do transmisji......Bzzyk pisze:Canal sie nie zgodzi na ograniczenie liczby widzow z Korona jesli ma byc transmisjaproste;-)
Zamkniety stadion?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Latwo Ci godac ochloncie! Jak tuochlonac , jak ku..wa nie ma kiedy, problemy z licencja sie skonczyly to zas bilety, z biletami sie wywylczylo to zas za szpil kiery bol 3 miechy tymu teroz pisma przylazom . To jest totalno paranoja , a Ty godosz coby ochlonac? O nie !!! Dalej jadymy na PZPN i to z grubyj rury. Dalyj cza pisac kaj sie do coby ten burdel nie ucichl!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jako napinka ?Mirek pisze:19K0lcZ20 pisze:taa jak wpuszczaja na rodzinny to niech wpuszcza karnetowiczowczemu my mamy tracic
Kolejny temat w którym się zacznie napinka. Ludzie ochłońcie troche.

[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]
Za co Ruchu tak nie lubiom, chyba za to co my brali udziału w żodnych przewałkach, nie przystompili my do tyj mafii
[ Dodano: Pią 10 Sie, 2007 ]
To som działanie utrudniajaca spłata zadłużenia, u nuż sie udo i postawiemy na swoim i tych Hanysów wyciepnemy z ligi, w kerej przeca miała grać Wisła Dmoszyńskiego

[ Dodano: Pią 10 Sie, 2007 ]
To som działanie utrudniajaca spłata zadłużenia, u nuż sie udo i postawiemy na swoim i tych Hanysów wyciepnemy z ligi, w kerej przeca miała grać Wisła Dmoszyńskiego
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chodzi mi o to, że jak będzie taki problem to napewno uprzywilejowani będą karnetowicze. Ale za chwile się odezwie ktoś, że ma bilet na rodzinny itd i będzie znowu przerzucanie się między kibicami, a to niczemu nie posłuży. A że jest to kolejny problem Ruchu to nie ulega wątpliwości. Sam się zastanawiam czemu wszystkie plagi muszą spaść na nas?19K0lcZ20 pisze:jako napinka ?Mirek pisze:19K0lcZ20 pisze:taa jak wpuszczaja na rodzinny to niech wpuszcza karnetowiczowczemu my mamy tracic
Kolejny temat w którym się zacznie napinka. Ludzie ochłońcie troche.bo zech dol za karnet grube ( jak do mie ) pieniadze i nie chca na tym stracic
-
- Kontakt:
Downo tu nie pisolch ale wczoraj wlasnie z chopcami zanim jeszcze my sie dowiedzieli ze bedzie kara nalorzona dyskutowalismy co jeszcze pzpn i inne gnoje wymysla zeby uj***c Ruch
licecja ,kara za mecz z lechia (o lechi nic nie slychac)
teraz za mecz z bytomiem tak mowilismy ze Ruch musi byc jeden krok przed nimi zawsze to znaczy przed pzpn i innymi ku***mi
Jestesmy JEDYNYM SLASKIM KLUBEM ktory zostal przy podstawach SLASKOSCI
a to sie nie podoba pseudo patryjotom polskim
i niech mi tu zaden nie mowi ze nie jest to celowa nagonka na klub pilkarski RUCH
gdyby nie sila kibicow i historia tego klubu DAWNO BY NAS JUZ ROZPIERDOLONO
nie wygodni jestesmy polaczka ku*** szlak mnie trafia jak widze co sie dzieje w tym po***anym kraju
gorole graja w pierwszej lidze a sprzedawali wszystko co sie da i nie ponosza konsekwecjí zbyt duzych za to a my za race znow w dupe je***i nie nie rozumie tego
szkoda slow i nerwow
jak SLASK taki niewygodny polsce to niech daja nam spokuj i niech daja rzadzic sobie w autonomi i wtedy sie okaze kto ile wart jest
niestety jak nie bedzie kolejnego powstania slaskiego to nigdy do tego nie dojdzie
licecja ,kara za mecz z lechia (o lechi nic nie slychac)
teraz za mecz z bytomiem tak mowilismy ze Ruch musi byc jeden krok przed nimi zawsze to znaczy przed pzpn i innymi ku***mi
Jestesmy JEDYNYM SLASKIM KLUBEM ktory zostal przy podstawach SLASKOSCI
a to sie nie podoba pseudo patryjotom polskim
i niech mi tu zaden nie mowi ze nie jest to celowa nagonka na klub pilkarski RUCH
gdyby nie sila kibicow i historia tego klubu DAWNO BY NAS JUZ ROZPIERDOLONO
nie wygodni jestesmy polaczka ku*** szlak mnie trafia jak widze co sie dzieje w tym po***anym kraju
gorole graja w pierwszej lidze a sprzedawali wszystko co sie da i nie ponosza konsekwecjí zbyt duzych za to a my za race znow w dupe je***i nie nie rozumie tego
szkoda slow i nerwow
jak SLASK taki niewygodny polsce to niech daja nam spokuj i niech daja rzadzic sobie w autonomi i wtedy sie okaze kto ile wart jest
niestety jak nie bedzie kolejnego powstania slaskiego to nigdy do tego nie dojdzie
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Bytom20
- Kontakt:
Bo to Ślonski klub a te plagi pzpn rozsiewa byle by Nas ud***ć.Mirek pisze:Chodzi mi o to, że jak będzie taki problem to napewno uprzywilejowani będą karnetowicze. Ale za chwile się odezwie ktoś, że ma bilet na rodzinny itd i będzie znowu przerzucanie się między kibicami, a to niczemu nie posłuży. A że jest to kolejny problem Ruchu to nie ulega wątpliwości. Sam się zastanawiam czemu wszystkie plagi muszą spaść na nas?19K0lcZ20 pisze:jako napinka ?Mirek pisze:19K0lcZ20 pisze:taa jak wpuszczaja na rodzinny to niech wpuszcza karnetowiczowczemu my mamy tracic
Kolejny temat w którym się zacznie napinka. Ludzie ochłońcie troche.bo zech dol za karnet grube ( jak do mie ) pieniadze i nie chca na tym stracic
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lubi, nie lubi.
Ale jak ktoś nie widzi problemu w paradowaniu z kartką "kick me" to trudno się dziwić, że co chwilę kopa dostaje.
Dawałem temu Zarządowi wiele czasu na to by się wykazał. Rozumiem, że przyszło mu działać w sytuacji trudnej na wielu płaszczyznach, uważam w wielu sprawach zadziałał na plus i niewątpliwie sukcesy i zasługi ma, ale mimo wszystko amatorszczyzny, bajzlu i nieudolności jest za dużo i na dzień dzisiejszy Zarząd ten powinien być przewietrzony.
Przede wszystkim trzeba jednej osoby z wizją, horyzontami, pomysłem na przyszłość i charakterem zdolnym całość ogarnąć i pokierować tą całością.
Ale jak ktoś nie widzi problemu w paradowaniu z kartką "kick me" to trudno się dziwić, że co chwilę kopa dostaje.
Dawałem temu Zarządowi wiele czasu na to by się wykazał. Rozumiem, że przyszło mu działać w sytuacji trudnej na wielu płaszczyznach, uważam w wielu sprawach zadziałał na plus i niewątpliwie sukcesy i zasługi ma, ale mimo wszystko amatorszczyzny, bajzlu i nieudolności jest za dużo i na dzień dzisiejszy Zarząd ten powinien być przewietrzony.
Przede wszystkim trzeba jednej osoby z wizją, horyzontami, pomysłem na przyszłość i charakterem zdolnym całość ogarnąć i pokierować tą całością.