Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Mirek
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
_Pigwa_ pisze:landryneczka pisze:ja ale telefonicznie musicie zglosic
jestes tego pewno ze telefonicznie ?? jak ja to pod jaki numer byłbym wdzieczny bo yba jedna osoba ze składu odpadnie a je inno chetno
no i jeszcze podejcie numer buta

-
landryneczka
autor: landryneczka » 9 sie 2007, o 20:31
Mirek pisze:_Pigwa_ pisze:landryneczka pisze:ja ale telefonicznie musicie zglosic
jestes tego pewno ze telefonicznie ?? jak ja to pod jaki numer byłbym wdzieczny bo yba jedna osoba ze składu odpadnie a je inno chetno
no i jeszcze podejcie numer buta

Do sekretariatu bys musiol dzwonic
-
RudaSlaska7
-
Kontakt:
Jezu ludzie przeca oni nie bydom wedlug listy nazwisk sprawdzac! kupiols na nazwisko Kowalski to wlezie na niego nawet Nowak oczywiscie jak bydom zas spisywac przy wejsciu a jak nie to nie ma problemu.po co do sekretariatu ? co oni beda brac listy i sprawdzac 10 tys. nazwisk zeby twoje zmienic ? no pomyslcie troszka
pozdRo
-
Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
No widzisz gerhat z tym co napisales sie w pełni zgadzam.Na razie wygląda tak że Orange ich organizacyjnie przerosła.
-
Panteros
-
Kontakt:
A od kerej jutro sprzedawają ??
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
-
Kołcz
-
Kontakt:
Panteros pisze:A od kerej jutro sprzedawają ??
9 rano
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]
-
niebieskifanatyk
-
Kontakt:
autor: niebieskifanatyk » 9 sie 2007, o 21:55
Od 9:00, ale dzisiaj tez mialo byc od 9:00 a zaczeli od 10:00, bo informatyk sie spóźnił

-
Panteros
-
Kontakt:
Oki dzięki

"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
-
_Pigwa_
-
Kontakt:
te to jak jutro tam pudziecie po bilety z rana to spytejcie sie co i jak z tym bydzie wygladało jak kogos nie bydzie a je wpisany a bydzie kto inny za niego co powiedzom i napiszcie tutyj oboczymy czy sami bydom wiedziec haha
dobry Jezu a nasz Panie dej 3 0 na jaranie
-
19Mati20
-
Kontakt:
identyfikator gdzie mozna nabyc w kasie ?? przed meczem da rade czy nie bardzo ??
Niebieska Dzielnica Halemba
-
NBS
-
Kontakt:
19Mati20 pisze:identyfikator gdzie mozna nabyc w kasie ?? przed meczem da rade czy nie bardzo ??
Można wyrobić, nie nabyć...
Dzisiaj podania o identyfikatory były w pierwszej kasie od MORIS'u.
Pamiętaj o zdjęciu i numerze PESEL.
-
stan01
-
Kontakt:
gerhat pisze:Z peselami to jedyn wielki pic, listy sa pisane z metra czyli nawet jak dane są właściwe to niewiadomo kto i kaj siedzi bo na listach nie ma nr biletu, nr pesel można odczytywać z metki w batkach a pani co to pisze blajym mo taki charakter pisma że nie odczyto ja żodyn grafolog. Poza tym to wszystko razym jest niezgodne z ustawą która każe identyfikować przy wejściu a nie przy kupnie, każd identyfikowac pesel z nr biletu.
Jo popierom podwyżka bo licza że bez to pozbydymy się szybcij tych dlugow ale jak płaca 25,-zł za szpil to wymagom. Wymagom ino kultury i organmizacji, porządku i jasnych reguł.
Nie dziwia się dziś ze nom chcieli za burdel w finansach odebrać licencja, jak nasz klub nie potrafi zorgamizować najprostszej rzeczy, czyli sprzedaży biletów na impreza. A bez tego nie bydzie żodnyj imprezy. Bieltów nie umiecie sprzedać, cennika nie umiecie ustalić odpowiednio wczesniej, namawiocoie wszystkich do karnetow a nie potraficie zorganizować 1000 karnetów na czas, w dodatku ciulneliście sie z cennikiem i teraz cza dycha dopłacać i czekać 3 tydnie na karnet +3h w raji żeby go odebrać. Wy chcecie 10 tys karnetów sprzedować Jak? chyba jak je w chinach wydrukujecie. JEDYN WIELKI BURDEL.
Bioły, tyn klub to nie szwalnia nad Jangcy, że krziwe ściegi i rozmary XXL na 157cm są normą, bo i tak wszystko robi skośny za 1,- ziela a jutro go nie bydzie, bo miliard stoi w kolyjce na jego miejsce. To jest klub w ktorym my bydymy dziś i jutro, my chcymy jedengeo: PORZĄDNEJ ORGANIZACJI. Tyś jest oderwany od rzeczywistości bo ciulają cie te Ziyntki i prezeski wiela wlezie. Burdel mosz w firmie jak się patrzy. Na atrakcyjne mecze bydymy pałcić atrakcyjne ceny przy atrakcyjnym bałaganie
A teraz już ino Zagłymbie gołymbie, sosnowieckie ....
do tematu wróca po szpilu
Musza przyznać gerhatowi 100% racji w tej i poprzedniej wypowiedzi.
Ale jak już jestem przy "głosie" (a może klawiaturze) chciołbych zwrócić uwaga na tako niywielko rzecz: przy odbiorze karnetów za 145 zł, gościu niy wydowoł żodnych potwierdzeń wpłaty dodatkowych 135 zl, jedynie należało wpisać imię i nazwisko, podpis i po temacie. Pozostoł mi tylko dowód wpłaty na 10 zł. Mnie nie zależy na tym świstku papieru, ale jeżeli w taki sam sposób załatwia się licencję dla Klubu, to ja dziękuję i mam w du*** taki Zarząd.
-
iglo
-
Kontakt:
Chopy ponoć w Mikołowie jakiś chop sprzedaje bilety na targu. Jest to prowda ?
-
albert1
-
Kontakt:
Poszukej to znajdziesz
-
bluefil
-
Kontakt:
stan01 pisze:
Musza przyznać gerhatowi 100% racji w tej i poprzedniej wypowiedzi.
Ale jak już jestem przy "głosie" (a może klawiaturze) chciołbych zwrócić uwaga na tako niywielko rzecz: przy odbiorze karnetów za 145 zł, gościu niy wydowoł żodnych potwierdzeń wpłaty dodatkowych 135 zl, jedynie należało wpisać imię i nazwisko, podpis i po temacie. Pozostoł mi tylko dowód wpłaty na 10 zł. Mnie nie zależy na tym świstku papieru, ale jeżeli w taki sam sposób załatwia się licencję dla Klubu, to ja dziękuję i mam w du*** taki Zarząd.
Mnie dopisali na tym paragonie za 10zl, ale tylko dla tego ze sie upomnialem...
Ludzie zrozumcie, ze nikt nie bedzie sprawdzal peselu przed wejsciem!! Nie trzeba tez dzwonic i potwierdzac, ze jest zmiana osoby ktora idzie na mecz....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Pulocini i 26 gości