Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
AndRe
Kontakt:

Rewolucja kadrowa w Ruchu

#1 Post autor: AndRe » 21 paź 2003, o 15:45

Caly text jest na stronce .

Oto osoby ktore sie posadza o brak zaangazowania i slaba pozycje w lidze.

"Seria słabych występów spowodowała, że część zawodników już raczej nie założy niebieskich koszulek. Na cenzurowanym znaleźli się: Aaran Lines, Dawid Bartos, Mariusz Masternak, Marek Matuszek, Marcin Malinowski i Edward Cecot"

Ciekawe kto ta liste sporzadzal i cos mi sie wydaje ze nie Wyrobek
Na liscie jest Lines ktory jest 100 razy lepszy niz Molek
Na liscie tez jest Bartos ktory szarpie skrzydlami az milo
No i Malinowski ktory gra z kontuzja i ktoremu woli walki nie mozna odmowic (jedyny w Ruchu ktory potrafi zagrac tzw podanie krzyzowe)

Co do reszty sie zgadzam.Cecot mimo ze ma umiejetnosci nic nie gra :(

Na liscie nie ma
Bizackiego , Kundry , Molka , Szyndrowskiego , Fornalika ,Sukera :shock: :shock:

Zle widze ta rewolucje skoro takie tuzy jak w/w maja pozostac

Aha i jeszcze jedno.

"Pieniędzy było więcej niż przed meczem z Polarem. I co? I nic! Generalnie paru piłkarzom brakuje jaj. Tłumaczą się kontuzjami. Zimą będziemy szukać ludzi z charakterem - tłumaczy jeden z członków zarządu."

Ja mam nadzieje ze do tego czasu tego zarzadu i tych jaj juz nie bedzie.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#2 Post autor: 19r20 » 21 paź 2003, o 15:56

kolejne grożenie paluszkiem

po prawie każdym słabszym meczu rogala zapowiada przewietrzenie składu a i tak nic z tego nie wyniknie

dziwne że jest na niej Lines (ale jemu i tak kończy się kontrakt z Ruchem)
bartos się stara ale co do jego umiejętności...

kundra na początku sezonu fajnie grał

ale po co ja to piszę skoro i tak nic się nie zmieni
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Doboszek

#3 Post autor: Doboszek » 21 paź 2003, o 16:01

To jest chyba jakas pseudolista naszego PSEUDOPREZESKA :D dziwne ze tych ktorzy prezentuja sie calkiem niezle a nawet maja jakas tam wole walki(jakas tam bo to i tak nie za wiele jak na ich umiejetnosci) chca nagle sprzedac...ciekawe kto za nich bedzie gral??Moze Rogala wezmie kilku JUNIOROW :P woli walki im nie zabraknie ale umiejetnosci chyba tak..Zmiany musza byc i w skladzie jak i w zarzadzie!!TYLKO I W SKLADZIE I W ZARZADZIE TRZEBA ZNALESC LUDZI GODNYCH I KOMPETENTNYCH PREZENTOWANIA I REPREZENTOWANIA KS RUCHU CHORZOW a jak na razie to ciezko bedzie...

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: hanys1920 » 21 paź 2003, o 16:25

ta lista wydaje mi sie ze nie jest tworzona przez trenera i nie na podstawie pokazywanych umiejetnosci na murawie w tym sezonie,To jest chyba lista tworzona przez Rogale i sa to ludzie którzy sa niewygodni prezesowi, niepokorni pilkarze którzy dopominaja sie o swoje i których Rogala musi sie pozbyc by miec nzowu na jakis czas spokoj.pozdRawiam
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: gerhat » 21 paź 2003, o 16:32

To jakieś cholerne deja vu.
Przecież te scenariusze juz przechodzilismy, Rogala ogłaszał w mediach listę zdrajców, po czym i tak grali oni w dalszych meczach.
Na tych listach przeciez byliu już Śrutwa, Bizak, Lines, Master, Matuszek.
Potem błagał Srutwę i Linesa żeby nie odchodzili.

Wiecie co zrobiłby prawdziwy prezes z jajami. Najpierw wywaliłby tych ludzi do rezerw albo z klubu a potem ogłaszał to w mediach. Ale nasz pajac robi inaczej. Pluje na zawodników w mediach, a potem się dziwi że nie ma jedności w druzynie.
Sam Rogala juz niejednokrotnie dawał przykłady, że jest sprawcą tych zagrywek. Najlepiej skłócic wszystkich ze wszystkimi, bo to gwarantuje że nie powstanie jedolity front przeciwko niemu.
To jest wybieg Rogali gdyz obawia się najblizszego meczu na Cichej. Rzuca więc na pozarcie publice kilka nazwisk, niech na nich skupi swoją złość widownia. W ten sposób liczy, ze on uratuje znów dupę.
Mam nadzieję, że ci co bedą na meczu z Radomskiem na ten numer się nie nabiorą.

ps.
część z tych wymienionych zawodników rzeczywiście ostatnio obnizyła loty (a kto z tej druzyny na przestrzeni ostatnich dwóch lat je podnióśł?), ale przecież nie z powodu że w Ruchu jest wszystko cacy, tylko musza byc tego przyczyny.
Nie ma druzyny, nie ma kasy, nie ma prawdziwych działaczy...
Tak powoli realizuje się scenariusz pt. "Nie ma już Ruchu Chorzów".
Mam nadzieję, że nie przejdziemy tego co kibice z Sosnowca, Bytomia, Gdańska i Wrocławia i będę chodził na Cichą, chociaż teraz juz chodzę tylko z sentymentu, a nie po to aby zobaczyć moich idoli, dobry futbol czy zwyciestwo.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: AdiC » 21 paź 2003, o 17:22

Pewnie zaroz mie obrzucicie błotem, ale jo mom dobre przeczucie, że w piatek niy bydzie tak źle. Jakoś niy widza Rogali odchodzącego z klubu w inny sposób jak po powołaniu SSA i wejsciu poważnego inwestora który zrobi porządek. My mogymy trocha pobluzgać na stadionie, pisać na forum i nic więcej. Patrzcie jak dohcodziło do zmian w innych klubach. Tylko i wyłącznie przy zaangażowaniu właścicieli (sponsor, miasto) a nie w wyniku nacisków pilkarzy czy kibiców. Tak więc do wiosny tak zostanie. Cała nadzieja, że po ruchach w szatni, coś zaskoczy w grze i rzeczywiscie chopcy w siebie zacznom wierzyć. Jeszcze jest 12 punktów do wygrania. I z 9 powinno być (to nom pozwoli zachować kontakt z czubem tabeli). Potem wiosna nasza i rozwalomy wszystkich awansujac z hukiem do ekstraklasy!!!!!!!!!!!!!! Jako SSA i z nowym sponsorem!!!
Forza NIEBIESCY
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: Zoltan » 21 paź 2003, o 17:53

zgadzam sie z andre!!! i sprawa jasna nic dodac nic ujac !pozdrawiam ale matuszkowi jeszcze bym dal szanse, .pozdrawiam

Gość

#8 Post autor: Gość » 21 paź 2003, o 17:54

Oj! Ten kto robil ta liste musial byc lekko porabany!!!

Jak moze byc na sprzedasz Bartos , Malinowski i Lines :?: :shock: :x
Dla mnie to jest szok!!
Czemu tam nie ma Szyndrowskiego -on nic nie gra !!!
Czemu nie ma Sukera ????
czemu nie ma Bizackiego i Fornalika ?!?!!?!?

Nie wiem czy sie smiac :lol: czy plakac :cry: po tym co widze !?!?!?!

gregor
Kontakt:

#9 Post autor: gregor » 21 paź 2003, o 18:05

Zoboczymy co z tego bydzie dlamnie jest to sztuczne posunięcie. Jamroza 3 lata się pozbywali a łon groł i groł. Co do nazwisk to FORNALK jest dla mnie nr1 do wywalenia a BIZAK 2 bo łon od dłuższego czasu nic nie gro nawet ambicji nie mo. :evil:

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#10 Post autor: Scypion » 21 paź 2003, o 20:42

jak dla mnie nr 1 do wywalenia Szyndrowski , nr 2 Masternak , nr 3 Fornalik , nr 4 ex aeguo ( to sie chyba tak pisze ) Suker , Balul , Bizak ...
problem w tym kto zechce przyjsc do nas grac....

Majkel

#11 Post autor: Majkel » 21 paź 2003, o 20:45

Kilku powinno polecieć ...ale czy napewno Bartos? Chop dopiero co wrócił, jeden z nielicznych którzy się starają...poza tym nie On nos spuścił do 2 ligi...

Pierwszy powinien polecieć Rogala - najbardziej kreatywny prezes w Polsce - wszystko potrafi sp***dolić...ani stadionu , ani piłkarzy, ani sponsorów ...kibiców coraz mniej - wszystko za jego kadencji , tak nisko jeszcze nie byliśmy nigdy..... :(

AndRe
Kontakt:

#12 Post autor: AndRe » 21 paź 2003, o 21:05

Scypion pisze:Suker , Balul , Bizak ...
:shock:

Scypion za co ty chcesz Tomka Balula wyrzucic??

To talent pierwszej wody , moze za bardzo go pcha do przodu co nie zmienia faktu ze na tle miernot ala Skuter czy Fornalik to gracz klasowy.

Szkoda tylko za zamiast niego w obronie graja takie patyki jak wspomniany juz Szyndrowski , Jarczyk czy Master
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

stan01
Kontakt:

#13 Post autor: stan01 » 21 paź 2003, o 21:11

Patrza na Juve, czytam te posty i mam tylko jedno pytanie do Pana Jurka Wyrobka - co On na TO, jak On widzi ta liste i jaki jest Jego udzial w ulozeniu tej listy. Mimo wielkiego szacunku dla Wielkiego "Pingola" oraz Jego syna , tzn. Pana Jurka , zaczynam powoli miec juz dosyc Jego gratulacji od kilkunastu tygodni dla przeciwnikow Niebieskich po kazdym meczu. Moze w koncu ktos Niebieskim pogratuluje odpowiedniej gry i zwyciestwa?

kadetx

#14 Post autor: kadetx » 21 paź 2003, o 21:51

Właśnie co oni chcą od Bartosa kto tą liste wystawił przecież jakby nie Bartos to dostliby od ceramiki w dupe 3:0 przeciez to on centrował Śrutwie na główke i Śrutwa strzelił ciągle biega po skrzydłach i daje sprintu ożywia gre Bize powinni wyrzucić on nic nie robi. Pozatym znam Bartosa osobiście i wiem że on chce grać i sie stara ale co z tego jak inni nie graja co on cy Śrutwa biedni zrobią jak nikt nie gra!!! to znów jakis spisek może są niewygodni prezesowi<czytaj debilowi nad debilami>i musi sie ich pozbyć a może chce skłocić wszystkich żeby zeszła z niego uwaga nie dajmy sie obamącić walczmy!!!!!!!!!!

RUCH RUCH RUCH RUCH!!!!!!!!!!!!!!

ruchfans
Kontakt:

#15 Post autor: ruchfans » 21 paź 2003, o 22:18

Moje zdanie jest takie: weźmy przykład z takiej głupiej Odry Wodzisław z jej poltyki kadrowej ostatnich kilku lat. Popatrzcie - nawet nie co sezon ale niemal co runde robili przesiew w składzie i co runde dobrze grali. Nawypożyczali zawodników i każdy chciał się wypromować więc grał na maxa. Owszem - nie sprzyjało to budowaniu zespołu z przyszłością ale dawało bardzo wuymierne skutki - uważam, że byłoby to dobre rozwiązanie.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

ODPOWIEDZ