07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
BlauOS
Kontakt:

#376 Post autor: BlauOS » 9 sie 2007, o 07:13

Panowie, przecież jak by na to nie patrzeć osiągnęliśmy w dużym stopniu to o co nam chodziło. Wszyscy będący za bojkotem mieli argumenty, że bajtle nie będą miały za co wchodzić itp.
Więc uważam, że bojkot jest niepotrzebny. Natomiast jeśli już będzie to nie będę się wyłamywał, co i tak nie zmienia faktu, że ryzykuję i jadę dzisiaj po bilet :)

P.S Chyba nie chcecie, żeby gorole śpiewały "jesteśmy u siebie"

BlauOS
Kontakt:

#377 Post autor: BlauOS » 9 sie 2007, o 07:36

Bajtel wiadomo nie zarobi, a jak rodzice abo dziadkowie nie mają kasy to na szpil nie wlezie.
Ale jak już się ma te 18 lat to zarobić to wcale nie jest taki problem, zarobić duże pieniądze może i tak :). Ale nawet te 4 zł za godzine :) wystarczy.

Awatar użytkownika
ch-R

#378 Post autor: ch-R » 9 sie 2007, o 08:20

Mnie sie to podobo , bo i tak jest nacisk na karnety , te co wyrobi se karnet nie bydzie przechodzil tego piekla zwiazanego zidentyfikacja a czuja ze bydzie burdel z tym zwiazany czyli kupowac karnety i nie marudzic taniej juz nie bydzie .
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

mumin
Kontakt:

#379 Post autor: mumin » 9 sie 2007, o 08:25

Ruch85 pisze:a jak ja mam karnet na dziesione (jeszcze nie odebrany) i jestem jako młodziez to 135 zl czy 90 zł jutro mam wziasc bo juz sie pogubilem :chytry: :|

jo mom identyczno sytuacja...

BlauOS
Kontakt:

#380 Post autor: BlauOS » 9 sie 2007, o 08:31

A na następne szpile już po 20 będą ? Mam nadzieję :(

Niebieska
Kontakt:

#381 Post autor: Niebieska » 9 sie 2007, o 08:31

No i tak być powinno - przynajmniej na bilety ulgowe będą wchodzili Ci, którym się zniżka należy a nie jak było to kiedyś, że dla tych osób biletów brakowało.

Pozostaje kwestia najmłodszych - nie żeby mi chodziło o te 10 zł na identyfikator, ale już nie wiem czego się trzymać - czy też mam iść Kindze wyrobić identyfikator ze zdjęciem i potem kupowac bilety z 5 zł na te mecze na które będzie mogła iść (mam nadzieję, że przed samym meczem bilety będzie można dostać w kasie), czy zgodnie z tym co powiedziano mi w klubie 1,5 tygodnia temu będzie mogła wejść ze mną na mój karnet (na którym zreszta powinna być na zdjęciu razem ze mną :) )

Nie przeczytałam wszystkich stron tematu więc przepraszam jeśli już odpowiedź była, ale tyle tego naprodukowaliście przez noc, że szok.

Bardzo proszę o odpowiedź jeśli ten temat był na spotkaniu poruszany - wiadomo, że takich maluchów 1-3 na meczu jest garstka ale jednak są. Jeśli nie to zapytam jutro na bramce lub już po meczu z Sosnowcem wybierzemy się jeszcze raz do sekretariatu.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Kołcz
Kontakt:

#382 Post autor: Kołcz » 9 sie 2007, o 08:50

mumin pisze:
Ruch85 pisze:a jak ja mam karnet na dziesione (jeszcze nie odebrany) i jestem jako młodziez to 135 zl czy 90 zł jutro mam wziasc bo juz sie pogubilem :chytry: :|

jo mom identyczno sytuacja...
podbijom :)
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#383 Post autor: spyru » 9 sie 2007, o 09:07

Rozwiązanie wydaje sie być dobre. Tutaj głównie chodziło o młodszych kibiców i chyba powinno być dobrze. :]
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

rsl_hks
Kontakt:

#384 Post autor: rsl_hks » 9 sie 2007, o 09:20

Bzyyk - czy ty sie z choinki urwales prujesz sie o te autobusy jak stare przescieradlo byles chociaz na jednym spotkaniu jak ekipa jezdizla do zor i przewijala temat ?? tej kasy nikt do lapy nie dostanie albo beda autobusyt albo ich nie bedzie i ciepiesz sie o ten was fc najwiecej licz sie ze ten autobus tez musi ktos ochraniac a wybrane 3 linie autobusowe juz sa wybrane o ile dostaniemy autobusy !!

Niebieska - ty chyba tez powazna nie jestes 100 post na temat swojej corki CZY TY NIE ROZUMIESZ TEGO ZE ONA NIE MUSI MIEC KARNETOW BILETOW IDENTYFIKATOROW BO TO MALE DZIECKO I WSZEDZIE WEJDZIE ZA DARMO !!! NA CHAMA ROBISZ ZAMIESZANIE I O TAKIE GLUPOTY WYPYTUJESZ !!! GDZIE BYS SIE NIE WPISALA TO KINGA TO KINGA TAMTO WEZ SE USWIADOM ZE JEJ NIKT NIE BEDZIE ROBIL PROBLEMOW Z WEJSCIEM NA STADION I CZY DASZ NA KARNET ZDJECIE JEJ SWOJE CZY MOJE TO NIE ROBI ROZNICY BO BEDA BRAMKI ELEKTRONICZNE I NIKT NIE BEDZIE TEGO SPRAWDZAL !!

A CO DO PESELI TO PANOWIE PIERWSZA LIGA TO INNA BAJKA I SIE MUSICIE PRZYZWYCZAIC NIE ROBCIE Z SIEBIE ZACOFANCOW JEDZCIE NA Widzew ALBO GDZIEKOLWIEK TAM BEZ IDENTYFIKACJI NIE WEJDZIE NIKT NA STADION
Śmierć Konfidentom

Johnny Walker
Kontakt:

#385 Post autor: Johnny Walker » 9 sie 2007, o 09:24

Nie da się tego wniosku z neta pobrać? :hyhy:
14

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#386 Post autor: gerhat » 9 sie 2007, o 09:27

Pomimo tego ze osobiście nie korzystam ze zniżek które zotały wynegocjowane brawa dla negcojatorów i zarzadu za konstruktywne myślenie i rozładowanie napięć, no i podwójne brawa dla ch za to że w relacji ze spotkania napisał pierwszy post od niepamietnych czasów w którym nie ma obelg, gróźb, szyderstw itp itd.
Myslę ze to będzie dobry początek do skończenia z rzucaniem mięsą na siebie nawzajem.

aju
Kontakt:

#387 Post autor: aju » 9 sie 2007, o 09:38

BlauOS pisze:Bajtel wiadomo nie zarobi, a jak rodzice abo dziadkowie nie mają kasy to na szpil nie wlezie.
Ale jak już się ma te 18 lat to zarobić to wcale nie jest taki problem, zarobić duże pieniądze może i tak :). Ale nawet te 4 zł za godzine :) wystarczy.

nie godej. nom zamówienia z żarciem wozi syneczek co mo góra 13 lot a mo 5zeta za godzina.
szukał robota i znaloz, co za tym idzie zarabia
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
_R_
Kontakt:

#388 Post autor: _R_ » 9 sie 2007, o 09:46

Mom takie pytanie A dostana ten indyfikator w piatek przed meczem :?:

Awatar użytkownika
ch-R

#389 Post autor: ch-R » 9 sie 2007, o 09:48

gerhat pisze:Pomimo tego ze osobiście nie korzystam ze zniżek które zotały wynegocjowane brawa dla negcojatorów i zarzadu za konstruktywne myślenie i rozładowanie napięć, no i podwójne brawa dla ch za to że w relacji ze spotkania napisał pierwszy post od niepamietnych czasów w którym nie ma obelg, gróźb, szyderstw itp itd.
Myslę ze to będzie dobry początek do skończenia z rzucaniem mięsą na siebie nawzajem.
A wiesz ze tyz zech cieol sie przylaczyc do pochwaly dla CH
:zdrowko: dla CH ida zmiany i to w ciągu jednego dnia :szok:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

gregor
Kontakt:

#390 Post autor: gregor » 9 sie 2007, o 09:56

Jak dlamnie rozwiązanie jest dobre tylko szkoda ze nie odrazu pomyślano o kibicach i nie umieszczono jasnych i konkretnych wypowiedzi.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

ODPOWIEDZ