07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I wzajymnie pyndzlu.
I beztoz tyż, marny naśladowco D. kerymu niogdy niy dorosniesz do piynt nawet jakby ci odwazni anonimowy "moderatorzy-lizusy" lizali ci dupa dziyn a noc, i beztoż tyz nikt powazny z wami nigdy niy bydzie powaznie godoł, bo wyscie sie ino przez krótki okres poradziyli dogodac z Rogalą (póki mu sie kasa niy skończyła). A jak przichodzi do godki to umicie ino grozić, obrażać, opluwać i zwalać wina na wszyskich dookoła.
I beztoz tyż, marny naśladowco D. kerymu niogdy niy dorosniesz do piynt nawet jakby ci odwazni anonimowy "moderatorzy-lizusy" lizali ci dupa dziyn a noc, i beztoż tyz nikt powazny z wami nigdy niy bydzie powaznie godoł, bo wyscie sie ino przez krótki okres poradziyli dogodac z Rogalą (póki mu sie kasa niy skończyła). A jak przichodzi do godki to umicie ino grozić, obrażać, opluwać i zwalać wina na wszyskich dookoła.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
-
- Kontakt:
jak by sie okazalo zes jest fajnom laskomhydroxy pisze:I wzajymnie pyndzlu.

[img]http://i13.tinypic.com/42uorp5.jpg[/img]
[img]http://img207.imageshack.us/img207/9476/headcrushonsideway1.gif[/img]
[img]http://img207.imageshack.us/img207/9476/headcrushonsideway1.gif[/img]
-
- Kontakt:
ff
a jo powiem tak P. Sobstyl powinna sie wstydzic to co zrobiła nom kibicom niech se przypomni co godała nom i do publicznej telewizji ze nom dupnie dziekuje ze jako kibice wspierali my klub I CO TERAZ TO JE TAKIE PODZIEKOWANIE wj***c TAKIE DROGIE BILETY z licencja tez była w 100 %pewna kto oglodom w przed dzien o przyznaiu nom licencji to w sportowej trojce godala ze na bank dostanymy i co gówno
- _B_
- Kontakt:
z tego co wiem to wczoraj było spotkanie wszystkich kibiców Ruchu i każdy mógł zabrać głos wiec to ze nic wczoroaj nie było wywalczone nie zwalajcie na PF bo kazdy z Was miał swoje 5minut!
jesli po dzisiejszym spotkaniu cena biletów nie ulegnie zmianie to będziecie mogli sie spinać przed monitorami ze PF nic nie wywalczyło(na mecz z zagłębiem)
bo nawet jesli...
bitwa przegrana,wojna ciągle trwa!
jesli po dzisiejszym spotkaniu cena biletów nie ulegnie zmianie to będziecie mogli sie spinać przed monitorami ze PF nic nie wywalczyło(na mecz z zagłębiem)
bo nawet jesli...
policje to dręczy mam nadzieje ze ich męczy
jeden za drugiego od nas głową ręczy
PSYCHOFANS
PSYCHOFANS
Czyli... jak zalatwicie to git i momy was lizac po dupach, jak nie to przeca nie waszo wina ino nasza, ze my wczorej glosu nie zabrali?_B_ pisze:jesli po dzisiejszym spotkaniu cena biletów nie ulegnie zmianie to będziecie mogli sie spinać przed monitorami ze PF nic nie wywalczyło(na mecz z zagłębiem)
bo nawet jesli...
Aha, to moj ostatni post na tym forum.
Do Widzenia.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wielkie brawa za wypowiedzi osiego z fryny i "k" . Normalnie potargali rajtuzy pani prezes,jest to jednak cwano gorolica o biletach nie chciała godac zasłaniała sie tym zeby nie psuć atmosfery prezentacji itp. mom nadzieja ze do sie wywalczyc tonsze na nastepne szpile. Jesli dojdzie do bojkotu jestem ZA ale cierpiec na tym bydą niewinni piłkarze,szkoda ale innego wyjścia nie widza
Jestem pewien ze panowie z PF odniosą dzisiaj kolejne zwyciestwo...w rozmowie z zarządem
Jestem pewien ze panowie z PF odniosą dzisiaj kolejne zwyciestwo...w rozmowie z zarządem
-
- Kontakt:
jo powiem ino jedno ze jest grono ludzi kerzy pracujom wytrwale nad tym co by Ruch byl slaby i wiecznie sklocony, pani prezes te swoje marketingowe godki moze wstawiac studencikom prywatnych uczelni a nie mi ! ą ę nie po to sie ty spotkalismy itd... co to korwa jest? dalij tak bedom z nami godac to bydzie nos coroz mniej na szpilach i tyla
ps. zarzad to ino pani prezes? kaj byla reszta ??
ps. zarzad to ino pani prezes? kaj byla reszta ??
-
- Kontakt:
- _B_
- Kontakt:
sponsi nie!dupy nam nie masz lizać tylko Łysemy88
ale pod warunkiem ze też sie okazesz fajną laską
a jak piszesz ze to Twój ostatni post na tym forum to nie pisz "do widzenia" tylko "żegnam"
ps.z tym ze podjołes taką decyzje(ze to Twój ostatni post)to bardzo dobrze zrobiłes!!!
moze w końcu zrobisz coś dla Ruchu poza gadką na forum!!!

a jak piszesz ze to Twój ostatni post na tym forum to nie pisz "do widzenia" tylko "żegnam"

ps.z tym ze podjołes taką decyzje(ze to Twój ostatni post)to bardzo dobrze zrobiłes!!!
moze w końcu zrobisz coś dla Ruchu poza gadką na forum!!!
policje to dręczy mam nadzieje ze ich męczy
PSYCHOFANS
PSYCHOFANS
-
- Kontakt:
Patrykk napisał m.in:
"Tyś chyba boł na innym spotkaniu! Po piyrwsze synek z PFki nawbijoł jej nojbardzij dosadnie! pytanie? kajs ty boł, kaj boł łowca, gerhat i paru inych internetowych mondrali ze mosz czelnosc łobrazac innych kierzy byli i zabrali głos bardzo konkretnie? tu sie mozecie podupic kromy, bo tu u poru liści mocie powazanie, w prawdziwym zyciu jednak jest trocha inaczyj!.
Drugo sprawa to wedlug mie to my wygrali piyrwszo runda, bo to łona sie boła wyjść, łona sie boła godać cokolwiek na tymat biletów, łona pedziała o jutrzejszym spotkaniu bo dobrze wiedziała ze była wcorej bezradno i to w końcu łona prawie sie porycała!
Tak sie niy zachowuje prezes, tymbradzij jak jes na wygranyj pozycji!
Obniżka biletów jest pewno, teroz ino pytanie o ile? Jak niy bydzie po naszyj mysli, pomysł z obstawieniym kas uważom na poczontek za jedyny słuszny!
Ino co by pyndzle sie niy burzyły ze majom karnety abo bilety i chcom szpil łobejrzeć, bo bydzie płacz ze swoich ciulajom:) Mysla ze kozdy normalny kibic, niy wazne czy go stac na tiket czy niy, zrozumi problym i dostosuje sie do wiynkszości. Do niyktórych moze byc to ciynzkie ale wierza ze sie zmobilizujom i pokazom ze zarzad i drużyna to ino częśc Ruchu!
A ci kierzy łobrażajom chopcow z PF powinni dostać klapsy"
Po pierwsze - przysięgom Ci , że byłem na tym samym spotkaniu co i Ty.
Po drugie - we wtorym miejscu mojej wypowiedzi widzisz obrażanie PF, nawet mi to na myśl niy przyszło, żeby Pf obrażać.
Po trzecie - co do zabierania głosu, to dwa dni temu na tym Forum sami stwierdziliście, że nikt poza PF nie będzie zabierał głosu w sprawie obniżki cen biletów, tylko i wyłącznie PF.
Po czwarte - jeśli uważasz, że wygraliście jakąś pierwszą rundę, toś mnie trocha rozbawił, a to dlatego, że na spotkaniu z Zarządem miały chyba być poruszane też inne sprawy, nie tylko obniżka cen biletów, ale i to kto za***przył sprawa licencji, dlaczego zmieniono ceny karnetów, oddzielne sektory dla taty, mamy i bajtla (zresztą jak żeś był toś słyszoł).
To na razie tyla, a teraz czekom na przyjemne wieści z Zarządu.
"Tyś chyba boł na innym spotkaniu! Po piyrwsze synek z PFki nawbijoł jej nojbardzij dosadnie! pytanie? kajs ty boł, kaj boł łowca, gerhat i paru inych internetowych mondrali ze mosz czelnosc łobrazac innych kierzy byli i zabrali głos bardzo konkretnie? tu sie mozecie podupic kromy, bo tu u poru liści mocie powazanie, w prawdziwym zyciu jednak jest trocha inaczyj!.
Drugo sprawa to wedlug mie to my wygrali piyrwszo runda, bo to łona sie boła wyjść, łona sie boła godać cokolwiek na tymat biletów, łona pedziała o jutrzejszym spotkaniu bo dobrze wiedziała ze była wcorej bezradno i to w końcu łona prawie sie porycała!
Tak sie niy zachowuje prezes, tymbradzij jak jes na wygranyj pozycji!
Obniżka biletów jest pewno, teroz ino pytanie o ile? Jak niy bydzie po naszyj mysli, pomysł z obstawieniym kas uważom na poczontek za jedyny słuszny!
Ino co by pyndzle sie niy burzyły ze majom karnety abo bilety i chcom szpil łobejrzeć, bo bydzie płacz ze swoich ciulajom:) Mysla ze kozdy normalny kibic, niy wazne czy go stac na tiket czy niy, zrozumi problym i dostosuje sie do wiynkszości. Do niyktórych moze byc to ciynzkie ale wierza ze sie zmobilizujom i pokazom ze zarzad i drużyna to ino częśc Ruchu!
A ci kierzy łobrażajom chopcow z PF powinni dostać klapsy"
Po pierwsze - przysięgom Ci , że byłem na tym samym spotkaniu co i Ty.
Po drugie - we wtorym miejscu mojej wypowiedzi widzisz obrażanie PF, nawet mi to na myśl niy przyszło, żeby Pf obrażać.
Po trzecie - co do zabierania głosu, to dwa dni temu na tym Forum sami stwierdziliście, że nikt poza PF nie będzie zabierał głosu w sprawie obniżki cen biletów, tylko i wyłącznie PF.
Po czwarte - jeśli uważasz, że wygraliście jakąś pierwszą rundę, toś mnie trocha rozbawił, a to dlatego, że na spotkaniu z Zarządem miały chyba być poruszane też inne sprawy, nie tylko obniżka cen biletów, ale i to kto za***przył sprawa licencji, dlaczego zmieniono ceny karnetów, oddzielne sektory dla taty, mamy i bajtla (zresztą jak żeś był toś słyszoł).
To na razie tyla, a teraz czekom na przyjemne wieści z Zarządu.
- osik
- Kontakt:
bo toDavidos pisze: ps. zarzad to ino pani prezes? kaj byla reszta ??

w tak prostych sprawach jak licencja czy bilety robia takie bledy ,a kaj tam starania o sponsora i calo reszta...
to wszystko fajnie wyglondo przy okazji wygranego szpilu czy fety po awansie,a na codzien to poprostu kuleje