07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kurde, nie mozecie sie przestac wadzic?? Juz tego czytac nie idzie. Wytykanie wzajemnych pretensji niczemu dobremu nie sluzy, a juz na pewno nie Ruchowi. Kazdy z nas ma ten klub w sercu. Jeden mniej, drugi wiecej ale kazdy go ma. Kazdy wspiera go na swoj sposob i nie ma sensu wyliczanie kto wiecej zrobil dla klubu.
Co do spotkania to nie bylem, ale mam zamiar wybrac sie jutro. Sam przedstawilem w innym temacie swoja propozycje i nie uwazam ze byla ona zla. Priorytetem jest przekonanie pana Klimka do obiżki cen biletów. I nie ważne czy przekona go rsl_hks, gerhat czy slavo. Wazne by ktos go przekonal. A najlepiej jak bedzie to osoba, ktora radzi sobie w prowadzeniu sensownej polemiki i przede wszystkim potrafi trzymac nerwy na wodzy.
PozdRawiam
Co do spotkania to nie bylem, ale mam zamiar wybrac sie jutro. Sam przedstawilem w innym temacie swoja propozycje i nie uwazam ze byla ona zla. Priorytetem jest przekonanie pana Klimka do obiżki cen biletów. I nie ważne czy przekona go rsl_hks, gerhat czy slavo. Wazne by ktos go przekonal. A najlepiej jak bedzie to osoba, ktora radzi sobie w prowadzeniu sensownej polemiki i przede wszystkim potrafi trzymac nerwy na wodzy.
PozdRawiam
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patrykk
Tyś chyba boł na innym spotkaniu!stan01 pisze:No i co PF-y. Jedna baba, Pani Prezes, GOROLICA zresztą z Dabrowy Górniczej, załatwiła nas wszystkich. Takie odniosłem wrażenie. Baba była przygotowana do spotkania, do spotkania z Piłkarzami, a nie do spotkania z Kibicami na temat cen biletów. Poprowadziła tak spotkanie, że po prezentacji zawodników, połowa ludzi wyszła.
Problem cen biletów i karnetów przeniesiony na jutro. Tylko kto o tym będzie decydował i z czyim udziałem???
To jest tak jak sie wpuści goroli do rządzenia na ŚLĄSKU!!!
I jeszcze jedno. Przecież te dwie Panie robiły nas po prostu, delikatnie mówiąc, w ciula!
Czy Wy tego nie widzicie.
PS. A Hetman im w tym pomagał!

Drugo sprawa to wedlug mie to my wygrali piyrwszo runda, bo to łona sie boła wyjść, łona sie boła godać cokolwiek na tymat biletów, łona pedziała o jutrzejszym spotkaniu bo dobrze wiedziała ze była wcorej bezradno i to w końcu łona prawie sie porycała!
Tak sie niy zachowuje prezes, tymbradzij jak jes na wygranyj pozycji!
Obniżka biletów jest pewno, teroz ino pytanie o ile? Jak niy bydzie po naszyj mysli, pomysł z obstawieniym kas uważom na poczontek za jedyny słuszny!
Ino co by pyndzle sie niy burzyły ze majom karnety abo bilety i chcom szpil łobejrzeć, bo bydzie płacz ze swoich ciulajom:) Mysla ze kozdy normalny kibic, niy wazne czy go stac na tiket czy niy, zrozumi problym i dostosuje sie do wiynkszości. Do niyktórych moze byc to ciynzkie ale wierza ze sie zmobilizujom i pokazom ze zarzad i drużyna to ino częśc Ruchu!
A ci kierzy łobrażajom chopcow z PF powinni dostać klapsy
- ch-R
Cołko ta sprawa sprowadzo sie do jednego - KŁUTNI MIEDZI NAMI
Wczorej było mi żal ino grajków bo musieli bys swiadkami nieprzyjemnej dyskusji i zrobila sie nieprzyjemna atmosfera .
Wczorej było mi żal ino grajków bo musieli bys swiadkami nieprzyjemnej dyskusji i zrobila sie nieprzyjemna atmosfera .
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
CoksRd1 pisze:![]()
[ Dodano: Sro 08 Sie, 2007 ]
Mom nadzieja,ze te kolyjne spotkanie coś do=zmienia ceny biletów!!! 25 zl bilety=ok. 4000 ludu na szpilu 15zl=FULL stadion i jadymy z tymi gorolami!!!wiecej kasy zarzad zbiere jak bilety byda tanszye..... Oberschlesien Rd1
niych obniży do 20 to już bydzie super
trudno żeby GOROLE płacily myni jak my!!!!!!!!!!!!!
Mazek
A p.Sobstyl lepij by zrobila jakby wcale na ta trybuna nie wylazla! Mirek Mosór by im pedziol o co biego i git. A lona wylazla i nic nie pedziala ino jutro, jutro i jutro.... To my juz znomy: za dwa tydnie, za dwa tydnie i za dwa tydnie. Nos za ciuli nie zrobia!!! I niech uwazaja co robia, bo bydom lazic jak dzialacze legii z ochroniarzami, sami do tego doprowodzaja! P.prezes mogla sie przygotowac do spotkani z nami bo bylo dosyc czasu, ale lodwalila wiocha, czyli to samo co bylo z licynja, tyz wiocha!!! Coroz bardzij mi sie zdaje ze to byla ich wina i ze wszystkich lekcewaza!!! Ale tak niy bydzie TO MY NAROD SLASKI i MOMY SLASKIE CHARAKTERY i ZA CIULI SIE ROBIC NIE DOMY!!!
A jaki był tego efekt? ŻODYN! Pani P. się łodwróciła na piyńcie i polazła, bo co jej tu bydzie wcepował jedyn z drugim... Tak sie takich spraw nie załatwia.Patrykk pisze:Tyś chyba boł na innym spotkaniu!Po piyrwsze synek z PFki nawbijoł jej nojbardzij dosadnie!
Swojom drogą więcej się dowiedziałem w 5-minutowej rozmowie z Mirkiem i p. Sobstyl w "6 oczu"

A czy jo kogoś łobrażom? Jo ino komentuja fakty, że poza napinaniem się na necie nic (no, może poza "nawbijaniem" Pani Prezes i obiecywaniem mi oklepu) nie robiom.Patrykk pisze:A ci kierzy łobrażajom chopcow z PF powinni dostać klapsy
Jak bydzie widać, ze faktycznie chopcy z PF działajom w tej sprawie, i to działajom skutecznie to publicznie przeprosza i kożdemu "obrażonemu" przeze mie flaszka postowia.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tu panuje jakies nieporozumienie co do mojej osoby, ja swoje zdanie na temat cen biletów wyraziłem już dawno i nie wiem czemu miałem zabierać głos skoro nie mam nic przeciwko tej podwyżce. Niczyim przedstawicielem sie nie ogłaszałem, wręcz przeciwnie, rozliczajcie tych co mieli wam to załatwić. To nie moja brocha wasze bojkoty i protesty. Chcecie to walczcie o niższe ceny na stadion tylko mnie w to nie wplątujcie, chociaż wiem że jak nic nie wywyalczycie to ja będę ogłoszony tutaj winowajcą. Na kimś porazki cza przecież wyładować
acha, dla anonimowego moderatora (wszyscy wiedzą kto, tylko boi się przyznać) który dał mi w nocy solowe ostrzeżenie bez uzasadnienia mam niewybredny cytat " Anonim jest usprawiedliwony jeżeli piszący go jest rzeczywiście nikim".

acha, dla anonimowego moderatora (wszyscy wiedzą kto, tylko boi się przyznać) który dał mi w nocy solowe ostrzeżenie bez uzasadnienia mam niewybredny cytat " Anonim jest usprawiedliwony jeżeli piszący go jest rzeczywiście nikim".
-
- Kontakt:
I to taki powod do dumy jest? Myslisz, ze co przyjdzie Klimek i powie: "ale fajnie wczoraj pojechaliscie Kasie, macie za to bilety po dyche"? Nie mowie, ze zle sie stalo, ze troche dosadniej sie Pani Prezes kilka rzeczy powiedziala, tylko to nie jest powod do rajcowania sie na necie. Ludzie z klubu tez tu czasami na pewno zagladaja i czytaja...Patrykk pisze:była wcorej bezradno i to w końcu łona prawie sie porycała!
Baba to jest zawsze baba i w zyciu by mi nie sprawilo radosci to, ze przeze mnie beczy. Ale moze ja staroswiecki jestem

Poza tym baby sa zlosliwe...

14
poziom pani prezes wczorej zenada na slowa ktoregos kolesia z PF odpowiedziala ze fajnie ze pedziol swoje zdanie (w domysle kogo to je*** i tak tego nie zrobicie) traktuje nos jak banknoty... jak nie bylo licencji to kozdemu by wypucowala szczwiki co przyloz na cicha a dzisiej szczekala i kasala jakby my conajmnij byli ze zabrza abo z bukowej. jak mozna dac na takie stanowisko czlowieka ktory sie boi ludzi z ktorymi ma tworzyc ten klub???
do dnia wczorajszego bylch raczej po stronie slavo i gerhata w dyskusji ale od wczorej uwazom ze przykladny wp***dol im sie nalezy kajs bol gerhat klawiaturowy napinaczu???? popierdolily ci sie drogi na stadion abo nagly atak zapalenia strun glosowych??? a moze dostols jednak wjebane od tego chopca co miol z dziolchy zrezygnowac(byloby sluszne)??? i blagom nie odpowiadej na tego posta... po co mosz wk***iac coroz wiecyj ludzi....
do dnia wczorajszego bylch raczej po stronie slavo i gerhata w dyskusji ale od wczorej uwazom ze przykladny wp***dol im sie nalezy kajs bol gerhat klawiaturowy napinaczu???? popierdolily ci sie drogi na stadion abo nagly atak zapalenia strun glosowych??? a moze dostols jednak wjebane od tego chopca co miol z dziolchy zrezygnowac(byloby sluszne)??? i blagom nie odpowiadej na tego posta... po co mosz wk***iac coroz wiecyj ludzi....

-
- Kontakt:
To niy Gerhat czy Slavo wos wk***iają ino własno bezsilność i bezradność. Nosy zadarte i myslicie, że nawciepywaniym komuś, groźbami cos załatwicie.
Żałosno dziecinada. Obiecanki cacanki bez pokrycia choby działacze samoobrony, a potym winny jest Gerhat, cyklisci i ufoludki. Straszyć oklepym i nawciepować kobiycie - wszysko co umicie.
I skonczcie sie gupio pytać czymu sie wtoś inny niy odezwoł - (samo)mianowaliscie sie tu na tym forum, "jedynie słusznym głosym kibiców", to biercie za to odpowiedzialność, a niy jak w momyncie kedy wasze bunczuczne zapowiedzi wtos oloł, szukocie frajerów co by na nich zwalić wina.
Trocha wiyncy pokory i szacunku do wszyskich innych, bo Ślonzokowi takim nadyntym bufonym być niy wypado.
Żałosno dziecinada. Obiecanki cacanki bez pokrycia choby działacze samoobrony, a potym winny jest Gerhat, cyklisci i ufoludki. Straszyć oklepym i nawciepować kobiycie - wszysko co umicie.
I skonczcie sie gupio pytać czymu sie wtoś inny niy odezwoł - (samo)mianowaliscie sie tu na tym forum, "jedynie słusznym głosym kibiców", to biercie za to odpowiedzialność, a niy jak w momyncie kedy wasze bunczuczne zapowiedzi wtos oloł, szukocie frajerów co by na nich zwalić wina.
Trocha wiyncy pokory i szacunku do wszyskich innych, bo Ślonzokowi takim nadyntym bufonym być niy wypado.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
-
- Kontakt: