Czas na Rogalę i zarząd!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#91 Post autor: Gość » 13 paź 2003, o 18:02

DIDI pisze:Wypierdolcie Rogale wypierdolcie zawodnikow i najlepiej zlikwidojemy caly nosz klub!
Najpierw trzeba znalesc lepszego sponsora a potem kazdy prezes jest dobry,nima kasy nima wynikow nima nic!
Som Rogala Ruchu do drugiej ligi nie spuscil.
Pozdrowka :cry:
Ale ty pieprzysz, już nie mam siły czytać takich postów, To rogala jest winny sytuacji w klubie, to rogala jest winny swej nieporadności w zdobywaniu sponsorów, jest nieefektywny w tym, co robi! Gdyby był naprawdę zaangażowanym człowiekiem to na pewno sponsorzy nie uciekaliby na kilometr słysząc nazwę KS RUCH Chorzów. Miał prawie 10 lat na pokazanie i udowodnienie ile tak naprawdę jest w tym jego działaniu ?miłości do klubu?. Ja się Ciebie zapytam jedynie o to czy pracujesz w Niemczech za darmo? Na pewno nie, a gdyby Ci nie płacono to obwiniałbyś szefa o nieudolność, z pewnością byś się zbuntował lub zmienił pracę. Pomyśl czasami zanim coś napiszesz. Na koniec tylko dodam tyle, rogala jest WINNY tego, co nas teraz spotyka!

DIDI
Kontakt:

#92 Post autor: DIDI » 14 paź 2003, o 13:58

Wojtek0 moze ty zostaniesz prezesem zamiast cwaniaczyc?
Gornik 1 liga i zebraja,Giek´s to samo a Ruch w drugiej lidze mo miec super sponsora!
Tradycja liczy sie dziaiaj tylko w szkole,tako jest niestety prawda.
Niechca bronic rogalika bo on nie jest bez winy,ale liczyc na to ze po nim przyjdzie Superman i wszystko bydzie OK jest bez sensu.
Znajdz prezesa z sponsorem a potem wypierdol Rogale!

Ps:Napisz w nastepnym poscie ze Bizak hujowo gro bo jest glodny i nimo kasy to mie szlag trafi.
NARA
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

DIDI
Kontakt:

#93 Post autor: DIDI » 14 paź 2003, o 14:02

I jeszcze jedno,jak zesie skapnol to dzisiej na Slasku nikej nima kasy a Dzymala jest tylko jeden i mieszko w pyrolandi.
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

marekk

#94 Post autor: marekk » 15 paź 2003, o 04:01

dupcycie juz o tym rogali chyba rok ze musi odejsc. wklejacie mrugajace obrazki "rogala niech wy***rdala" itp, wyryczycie to na meczu, pomachacie husteczkami i co?. dalej to samo. fakt zaczal sie przejmowac i zatrudnil ochroniarzy wiecej. wszystko opiera sie na podobno. podobno ktos chcial dac kase, ale rogala jest itp. jest wielu ludzi zwiazanych z Ruchem i wiele temu klubowi zawdzieczajacych. nie chce i nie bede bronil rogali. jedna z najpiekniejszych chwil w moim zyciu to rok 89 i swieto na Cichej. teraz jest dramat. w najczarniejszych myslach nie przypuszczalem ze doczekam takich chwil jak teraz. mysle ze niedlugo sie okaze ile warta jest slynna niebieska rodzina. Czy to na prawde jest rodzina czy tylko puste slowa. I NIE ZGODZE SIE z tym ze czemukolwiek jest winny Wyrobek!!!. Do jest Niebieski Czlowiek i chce jak najlepiej. Tylko co on moze w tej sytuacji?. Mysle ze lepszego trenera miec Ruch NIE moze!!!. On tez jeszcze nie dostal ani grosza od poczatku sezonu. Zalil sie choc jednym slowem?. Nie slyszalem. Mam jeszcze mala nadzieje, ze stanie sie cud i nie stanie sie z Ruchem tak jak z wieloma kiedys wielkimi klubami o ktorych dzis nic nie slychac. Bo Ruch to cos wiecej niz Klub sportowy.
Pozdrowienia dla Wszystkich Niebieskich

marcyk
Kontakt:

#95 Post autor: marcyk » 20 paź 2003, o 12:59

Jak hasla typu "k rogala z Chorzowa niech w********", to sprobowac "Krrystian zostan - potrzebujemy ciebie" moze nad tym pomysli inaczej.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#96 Post autor: gerhat » 20 paź 2003, o 16:38

Ostatni komunikat brzmi, że klub kibica nie dopuści do ekscesów. Nikt nie chce ekscesów a jedynie chodzi o zorganizowany protest przeciwko Rogali (transparenty, opóźnienie meczu na znak protestu, list otwarty itp.) Przedstawiciele KK nasłuchali się bajek, że pomoze klubowi jakiś urzędas pzpn (bo akurat potrzebuje poparcia na zjeździe), że Rogala zmniejszy zarząd z 25 do 7 (od roku to słyszymy a wg. moich obliczeń to zarząd liczy obecnie 26 członków) i o jakichś 4 firmach co wejdą w SA (gdyby to były poważne firmy juz dawno SA by powstała, bo w biznesie jest ważny czas, skuteczność i szybkość działania, a ja już dwa lata temu słyszałem że sa juz firmy które załaożą SA). Liczą się efekty a nie zamiary. Efekty działalności Rogali są równe wysokością lokat bankowych miejskich kloszardów.
Ale chłopaki łyknęły kit i będą bronić Rogalę jak niepodległości (w sprzedawaniu kitów Rogala zdaje się być czołowym europejskim producentem tego rzadko obecnie używanego uszczelniacza do okien) Na trybunach prędzej dojdzie do jakichś wzajemnych szarpań miedzy kibicami ale na jakiś zorganizowany protest kibiców przeciwko Rogali nie ma szans. Już pretorianie o to zadbają, tym bardzej że po ostatnich wynikach na trybunach oprócz garstki zapaleńców bedzie jeszcze pies z kulawą nogą.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#97 Post autor: vahanara » 20 paź 2003, o 16:43

Będziemy tak garstką siedzieć na trybunie jak te dziadki na balkonie z Muppet Show... :oops:

MiG29

#98 Post autor: MiG29 » 21 paź 2003, o 01:04

Gerhat - spokojnie - nikt nie łyknął żadnych bajek Rogali. Zdanie o ekscesach było wyciete z kontekstu. Powiedzieliśmy, że nie mamy nic oficjalnie do powiedzenia. Potem była dyskusja o bezpieczeństwie na meczu i wtedy padło to zdanie, nie zwiazane z kontekstem "Rogali i jego odejścia"

Co do reszty, to planujemy kilka rzeczy, w tym takze zorganizowany protest. Jednak chyba sie wszyscy ze mna zgodzą, ze rozuby nie są potrzebne, bo to nam wytrąca argumenty z ręki i daje je drugiej stronie.

Gość

#99 Post autor: Gość » 21 paź 2003, o 10:07

Gerhat, co zrobiłeś do tej pory aby rogala odszedł :?:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#100 Post autor: gerhat » 21 paź 2003, o 12:43

Na każdym meczu od mniej więcej 3 lat głosno wyrażam sowją opinię na temat Rogali. Nieraz byłem przekrzykiwany przez tych co dopiero teraz zrozumieli. To mniej wiecej to samo co machanie białymi husteczkami, z tym że wam zabrakło pomysłu na husteczki gdy sprzedwano Wosia, Surmę, Jikię, Gorawskiego, Górskiego,Madeja, Grzelaka, gdy Rogala spadając z ligi zwalał winę na Mandrysza, i całkiem niedawno gdy obicywano Probierza, Gęsiora, Wawrzyczka, Sierkę, Andruta co było stekiem bzdur.
Dopiero musiały przyjechać Tłoki, Aluminium i Polar aby niektórzy przejrzeli na oczy i wyjeli husteczki.

Pytanie stawiasz dobre, co kto zrobił? Odpowiedź jest prosta, Rogala nadal rzadzi klubem.
Ja jestem kibicem, a ty WojtekO przedstawicielm kibiców (bo tak było anonsowane spotkanie z wami). Resztę masz na privie

jaruch
Kontakt:

#101 Post autor: jaruch » 21 paź 2003, o 13:46

Gerhat popieram cię.
Mnie tyż zwracali uwaga jak od paru lat żądam okrzykami usunięcia rohlika.
Ciągle teksty typu , że on przeca nie gro, albo że on się stara.
a prawda jest taka,że mielismy go wywieżć na karze w 1995 roku i to był ten czas.
Teroz przynajmniej inni przejrzeli na oczy. Szkoda że trwało to tyla lat.

WOJTEKK

#102 Post autor: WOJTEKK » 21 paź 2003, o 14:13

Zgadzam sie z gerhatem -jak dzis pamietam rok temu na forum napisałem ze prezesik to wielki h...na kaczych szłapach i ze w dupe wali wszystkich swoimi obietnicami za co poleciał na mnie stok wyzwisk itd.no cóz tak jak gerhat problem juz był widoczny bardzo dawno temu i szkoda ze przez niektórych zauwazony dopiero niedawno.Napisałem nawet prezesowi przeprosiny ale do dzis załuje ze pod naciskiem coniektórych opini na mój post go wysłałem

Gość

#103 Post autor: Gość » 21 paź 2003, o 14:36

WojtekO jesli mozesz mi odpowiedz. Co innego niz mowienie glosno o tym co sie dzieje,nie zgadzaniem sie z tym i proba wymuszenia zmian moze zrobic Gerhat, Wojtekk czy np ja?? Co mamy sie zapisać do klubu i być członkami tak??? Po co ?? Jako figuranci ?? bo rogala sie z niczyim zdaniem nie liczy i nie bądźmy naiwni - to nie jest europa, to jest Polska i to jest Ruch. To ,że Ty czy ja wejdziemy do zarządu ( o ile ) to nic nie da. A może mamy mu na własną rękę wp***dolić???? A kto na to pozwoli???

Sluchaj ja nie mam zamiaru robic z siebie idoty, pisac jakis podan , prosic o przyjecie do zarzadu. Ja jestem na kazdym meczu u siebie- w miare mozliwosci na bliskich wyjazdach. Na meczach tego klubu - pewnie tak jak wiekszosc ludzi - bylem wiecej przez 10 lat urzedowania pseudoprezesa niz niejeden czlonek zarzadu. A co za tym idzie- wpompowalem i dalej wpompowuje swoje pieniadze w ten klub. I od tego jest kibic ,zeby kibicowac przede wszystkim. Wiec jeśli pytasz co np. Gerhat zrobił dla klubu to ja odpowiadam wyżej. Nie mam nic do Ciebie, mozesz odebrać moją odpowiedź jak uwarzasz. To jest po prostu moje zdanie.

My mamy poprostu takie a nie inne mozliwosci - skoro nie mozna nawet pozbierac pieniedzy na Macka Mizie na trybuynach... to o czym my mowimy o jakim zarzadzie .

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#104 Post autor: hanys1920 » 21 paź 2003, o 16:13

Aha no to spoko ograniczmy sie do pisania na forum i chodzenia na mecze.spoko.wtedy naprawde bedzie cudownie.możliwe ze nic nie zdzialamy możliwe ze jako czlonek h... zrobie, nic nie zdzialam ale przynajmniej probuje.i bede probowal dalej.a jeśli kazdy przyjmie sposob myślenia Barta" tu jest Polska tu sie nic nie da zrobić" to naprawde bedzie cudownie.a tak na marginesie Kraków czy inne miasta gdzie powoli pilka odradza sie dzieki kibicom, to co naleza do k.... Hiszapnii czy do Polski??? Myślisz ze gdyby oni podobnie myśleli jak Ty to teraz by sie odradzali, czy może już wogóle nie istnieli???? najlepiej pierdolnijmy tym wszytskim i każdy niech sie zacznie jezdzic na kluby ze swoich miast, a jeśli jeszcze ktoś by chcial coś zrobic to najlepiej odradzajmy mu takie pomysly bo to przeciez Polska-tu sie nie da nic zrobic.pozdRawiam "idiotów" którzy chcą coś dla Ruchu zrobić.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Gość

#105 Post autor: Gość » 21 paź 2003, o 16:32

hanys1920 pisze:[...].pozdRawiam "idiotów" którzy chcą coś dla Ruchu
Dzięki Hanys, masz u mnie piwo, napijemy sie jak "idiota" z "idiotą" 8)

ODPOWIEDZ