BOJKOT?????
-
- Kontakt:
ja sie lacze z Lysym. niebede sie wk***ial na szpilu i ogladal patalastwa i pokazow w wykonaniu "sterydow" z jakiejs firmy ochroniarskiej. Po polarze powiedzialem sobie, ze dopuki bedzie pajac-grabarz-rogala moja osoba z Cichej znika.
Bede siedzial, w domu i skrecal sie z bolu, ze mnie niema na moim RUCHU.
Slowo sie rzeklo. NA ZAWSZE NIEBIESKI>
Mozecie mnie zdrowo op***dolic ale sumienie mam czyste chocby z tego powodu, ze swoja decyzje oglosilem na forum, ilu jes cichaczy z takim postanowieniem jak moje i Lysego? bo napewno nie jest nas tylko dwuch.
Bede siedzial, w domu i skrecal sie z bolu, ze mnie niema na moim RUCHU.
Slowo sie rzeklo. NA ZAWSZE NIEBIESKI>
Mozecie mnie zdrowo op***dolic ale sumienie mam czyste chocby z tego powodu, ze swoja decyzje oglosilem na forum, ilu jes cichaczy z takim postanowieniem jak moje i Lysego? bo napewno nie jest nas tylko dwuch.
-
- Kontakt:
Marcyk nikt Cie nie op***doli ( w kadym razie nikt nie ma takiego prawa)
To jest kazdego sprawa czy bedzie lazic na szpile czy tez nie.Ja bede chodzil gdyz chodze na Cicha by spotkac sie ze znajomymi , by posmiac sie z fornalikow , szyndrowskich i reszty robactwa , by zobaczyc co wymysli tym razem rogala (czytaj kogo wezwie -> ochrona i policja juz byly , w meczu z RKS licze na wojsko i jednostki AT :lol: ) .
Bo Ruch To My a nie pseudograjkowie , pseudoprezesie etc.
Oni odejda (mam nadzieje ze juz niebawem) a my zostaniemy
Za forma jakiegokolwiek protestu jestem ZA
Manifestacja , naglosnienie sprawy lamania wolnosci slowa na stronce na lamach prasy a nawet kibicowanie druzynie przeciwnej :shock: (nie spodziewalem sie w zyciu ze wypowiem takie slowa ale to co robia ci pajace przechodzi ludzkie pojecie)
To jest kazdego sprawa czy bedzie lazic na szpile czy tez nie.Ja bede chodzil gdyz chodze na Cicha by spotkac sie ze znajomymi , by posmiac sie z fornalikow , szyndrowskich i reszty robactwa , by zobaczyc co wymysli tym razem rogala (czytaj kogo wezwie -> ochrona i policja juz byly , w meczu z RKS licze na wojsko i jednostki AT :lol: ) .
Bo Ruch To My a nie pseudograjkowie , pseudoprezesie etc.
Oni odejda (mam nadzieje ze juz niebawem) a my zostaniemy
Za forma jakiegokolwiek protestu jestem ZA
Manifestacja , naglosnienie sprawy lamania wolnosci slowa na stronce na lamach prasy a nawet kibicowanie druzynie przeciwnej :shock: (nie spodziewalem sie w zyciu ze wypowiem takie slowa ale to co robia ci pajace przechodzi ludzkie pojecie)
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Patton
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no pieknie patton niewierze -optymista jakich malo;)obys mial racje choc szczerze w to watpie !!!!!!!!!!!!!!!aa co do pomyslu wolfika to ja bym sie chetnie przylaczyl opuszczenie trybun np :po stracie gola ,lub grze takiej jak widzimy do tej pory np po przerwie! co sadzicie??? jesli niewszyscy to przynajmniej KK,i internauci:) mozna by rozdawac np karteczko z takim info przy bramach:)pozdrawiam
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie no można być optymistą,ale bez przesady. Ta rzenada będzie trwała aż grabarz będzie w Ruchu tak coś mi się zdaje. Coś w stylu Lorensa w gieksie - choć raczej jest to bez porównania,ale sytuacja jakby znana.
W Lubinie 0 punktów. Ja już przestałem być w temacie typowania wyników naiwny.
PS. Żeby ktoś nie pomyślał,że w Ruch nie wierzę- zawsze wierzę. Ale w tym przypadku, po raz pierwszy od momentu spadku patrzę realnie na mecz Ruchu. Żeby nie było kompromitacji.
W Lubinie 0 punktów. Ja już przestałem być w temacie typowania wyników naiwny.
PS. Żeby ktoś nie pomyślał,że w Ruch nie wierzę- zawsze wierzę. Ale w tym przypadku, po raz pierwszy od momentu spadku patrzę realnie na mecz Ruchu. Żeby nie było kompromitacji.
najbardziej dziwi mnie to, że ci nasi kopacze nie mają za grosz ambicji, że im sie nie chce. skoro im tak źle w Ruchu to niech pokaża że są dobrzy i wtedy może zgłosi sie po nich jakiś klub. najlepszy sposób na poprawienie sobie sytuacji to pokazać ż jest się dobrym piłkarzem. a z tym co oni grają to może ich odkupić ewentualnie Śląsk świętochłowice.
pozdrowienia dla wszystkich niebieskich i ch.. w dupe grabarzom Ruchu
pozdrowienia dla wszystkich niebieskich i ch.. w dupe grabarzom Ruchu
-
- Kontakt: