[ Dodano: Pon 06 Sie, 2007 ]
a swoją droga to my nawet z byle gówna muszymy sie wadzic dejcie sie pokoj i przyidzce pogodac z fusbalerami...
A może tacy piknikowcy co to nie srają wyżej niż dupa mają, chcieli by zabrać głos we własnym imieniu. Bo w przeciwieństwie do niektórych napuszonych narcyzów nie mają się za ósmy cud świata i nie czują się upoważnieni do wypowiadania się "w imieniu... skoro nikt ich do tego nie upoważnił._B_ pisze:tacy piknikowcy jak niektórzy tutaj ch*** w zyciu zrobili dla Ruchu a teraz chcieli by miec decydujące zdanie!i być przedstawicielami kibiców Ruchu!
PS. Przypomino mi trocha "dobre czasy" komuny.rsl_hks pisze:ROZMAWIAC BEDA PF A NIE LUDZIE KTORZY Z NASZYM KLUBEM MAJA MALO WSPOLNEGO ZADNYCH 4 OSOB NIE BEDZIE !!! PRZYCHODZI EKIPA I MY BEDZIEMY DEBATOWAC W IMIENIU WSZYSTKICH !! A GERHAT JAK PRZYJDZIE TO MU pi*** OKOPIEMY NA DZIEN DOBRY ZA TA NAPINKA NA NECIE . DZIEKUJE ZA UWAGE
oprawę ? nie wiem, może wtedy saletra z cukrem, nie pamiętam, czy się nazywała oprawą, tak samo jak machanie szkotem na kobyrze. Nie potrafię tego nazwać, ani też z tego powodu domagać się jakichś względów. Być może to co było zalążkiem sakramentalnych dziś opraw, było zbyt marginalne w stosunku do istoty tego po co przychodziło się na stadion, żeby tak nabożnie się do tego odnosić. Nie ukrywajmy oprawy zyskały na znaczeniu wraz ze spadkiem poziomu tego co na boisku._B_ pisze:slavo
zorganizowałeś kiedyś jakiś wyjazd,turniej, oprawe?
a czy ja neguję, że PF robi wiele dla PF czy PF junior ? Różnimy się tym, że dla was to jedynie słuszne i możliwe "robienie dla klubu". Znam conajmniej trzy osoby które więcej zrobiły dla klubu a mimo tego sie nie panoszą, szarogęszą ani tym bardziej nie przypisują sobie praw do przemów w imieniu wszystkich_B_ pisze:a może wyjechałes na mecz pare godzin wczesniej zeby eskortować jakiś małolatów z któregoś z Naszych FC żeby na mecz dojechali bezpiecznie i spokojnie wrócili do domu?
a jest inaczej ?_B_ pisze:tacy jak Ty pewnie powiedzą że nikt nie kaze tego nam robić!
a ja się gdzieś takiego czegoś domagam ? bo nie zauważyłem_B_ pisze:chodziło tylko o to że napewno nie bedziesz reprezentował ogółu kibiców Ruchu!
słuszna uwaga. Teraz spróbuj sobie odpowiedziec dlaczego nie mamy (jako jeden z niewielu klubów z dużym zapleczem kibicowskimBuger pisze:W rozmowach z dzilaczami jako takich reprezentantow wczesniej okreslonych nie mamy,
No chyba masz facet jakieś kompleksy i to dosyć dupne!!!.rsl_hks pisze:zalozcie se jeszcze raz te stowarzyszenie baranow ktore nic nie przynioslo poza wstydem i te koszulki oddajecie coscie z klubu za***ali i z pieniedzy sie rozliczcie to byly wasze czasy rok 2004 przypomnijcie sobie drogie panie i panowie kto w tym dzialal i slynny wojdek dnO ktory w akcji zaginol...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], hebel, nołnejm, OSH, uszy i 114 gości