Bojkot szpilu z Sosnowcem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
19BELA20

#46 Post autor: 19BELA20 » 4 sie 2007, o 22:00

Takie wysokie ceny biletow som po to aby nasi kibice kupowali jak najwiecej karnetow ...tak jak na lechu poznan 11 tysiecy karnetow ..... i wtedy juz pRzed sezonem jest kasa na oplacenie wszytskich kosztow .....Karnet zwraca sie pRzy 4 meczu ligowym ...

Awatar użytkownika
Sz.
Kontakt:

#47 Post autor: Sz. » 4 sie 2007, o 22:46

Bojkot to dobry pomysł ale nie na 1 mecze u siebie w OE. Jestem za jakąś flagą. Takie jest moje zdanie możecie się z nim nie zgadzać. :wstyd:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#48 Post autor: Lutz » 4 sie 2007, o 23:20

Jo wiym że jo sie niy znom, ale jak wy na tyn szpil niy pojdziecie to żeście som ......... ( sami sie dopiszcie) . Ciul tam z żabolami , ciul z Legiom ale na tym szpilu kożdy szanujoncy sie obywatel ślonskiy ziymi powiniyn być , i szajs egal po wiela bydom bilety. Tyn jedyn szpil !!!!!! . Darujecie die to ??
Sam niy mom nic do godki , ale chopy darujcie sie te Wasze protesty ,na Bełchatów abo inny Lubin, skiż mie pierdolcie Legia, Wisła - ale pokożcie brudasom że Slonzok mo honor i wladza na naszy ziymi.
Richtig gupi pomys z bojkotym ausgerechnet tego szpilu !!

modybeny

#49 Post autor: modybeny » 4 sie 2007, o 23:25

jo by był za tym zeby zbojkotować ten mecz ale niestety kupiłem karnet za 145zł i zal mi opuścić meczu:/ w ciula nos robią jak chca dychy niezwrócą bo tak godali ! w ciula mie zrobili dzwonia do klubu od kiedy karnety bedą? ona pado mi ze od piątku od 10 rano dzwonia w piątek ona pado od 13 jada tam z Halymby na kole a gościu mi pado ze od 15 bo bałagan mają :/ no cóż tak traktować kibiców? bałaganem to bym nazwał cały ten zażad i jeszcze jedną wielką pomyłką ja proponuje niewchodzić wogule na stadion przez jakieś 15-20minut potem wleść wywiesić jakaś flaga na zarząd i jechać im w papiur cały mecz! na następna runda pi***ola niejeżdża bo szkoda mi kasy i bardzo załuje ze kupiłech ten karnet! anty zarząd ! BOJKOT i już ! RUCH TO MY A NIE WY ! :zly:

reden
Kontakt:

#50 Post autor: reden » 4 sie 2007, o 23:38

Doczekołch sie lepszych czasów kej Ruch sie znod w ekstraklasie. Piyrszy moj karlus urodzioł sie we I lidze. Mioł 4 lata jak żech go na jego piyrszy wzioł szpil. Wtedy już szpilali we II lidze...
Terozki mój kochany Ruch zaś mo szansa pokozać sie we ekstraklasie. Mom nadziejo że z jak nojlepszyj strony...
Famijlo sie do tego czasu powiynszyła do 4 osób. Plany były piynkne. Pódymy cołkom familjom na szpil! I bydymy łazić i bajtli uczyć prziwionzanio do noszyj tradycje, fanatycznyj miłości do tych barw. Plany boły piykne. Stoły sie marzyniami. Marzyniami, w miyjscu kajś sie urodzioł i pokochoł Ruch.
Dowiaduja sie o zawindowanych cenach biletów na spotkania. Cios jaki spotyko nos kibiców je na tyla bolesny że poniykiere som zmuszone do zrezygnowanio ze dopingowanio niybieskich. Niy musza godać wiela bydzie kosztować uczestnictwo na meczu w gronie rodziny czworoosobowyj... Niy ma takij możliwości. To je zamach na kibiców. To je tyż zamach na potyncjalnych, modych kibiców Ruchu. Niech idom kibicować kaj indzi! Sam Wos niy stać gizdów!
Ze pełnom świadomościom zrzekom sie funkcje moderowania tego forum. Polityka zarzondu klubu zmuszo mie również do zrezygnowanio z obecności na szpilach Ruchu Chorzów...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#51 Post autor: Lutz » 5 sie 2007, o 00:55

Jo wos tyż niy przekonom ........ Ciebie Reden tyż niy, ale to je falsche punkt co by to wszysko o co my tela lot walczyli w ciul ciepnonć. Szpil z gorolami to je jak szpil Millwall - West Ham , to je wiyncy je swiynto wojna to je wojna o .. wszysko . Jak wygromy z tymi brudasami to już sezeon je uratowany. I taki szpil chcecie bojkotować ??

Awatar użytkownika
żak
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: żak » 5 sie 2007, o 05:25

źle sie dzieje ostatnio na Ruchu. A po Podbeskidziu było tak pięknie... W głowach im sie chyba poprzewracało od tej licencji! Ładnie nam "podziękowali" :kwasny:

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#53 Post autor: m-p » 5 sie 2007, o 09:11

Zgadzam sie z Lutzem ze na tym meczu trzeba byc i juz Ale jak nasz zarzad dojdzie do wniosku ze pomimo naszych protestow frekwencja bedzie wysoka to mogą pomyslec ze ich polityka odniosła skutek i decyzja o cenach karnetow/biletow zostanie utrzymana

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#54 Post autor: Scypion » 5 sie 2007, o 09:12

jak take chopy jak Reden piszom take rzeczy to widac ze problem jest fest powazny...widac, ale z naszy perspektywy bo te dekle w zarządzie chyba nic sie z tego nie robiom...szykuje sie katastrofa :wstyd:

wojtas 81

#55 Post autor: wojtas 81 » 5 sie 2007, o 09:16

Panowie nie lamac sie!!! We wtorek na trybuna na spotkanie z dzialaczami i cza sie to wszystko wyjasnic bo tego jest juz fest za wiela!!! O licencjo my tyz walczyli i nikt mi niy powie ze wklad kibicow nie miol tu znaczynio, miol i to logromne!!! We wtorek niych kozdy co mu sie cosik niy podobo przyjdzie i wyslucho, zado pytanie , bo to bydzie ku tymu okazjo. Co by we sroda wtos sam niy pisol ze cos jest niewyjasnione, bo podobac sie napewno wszystko niy bydzie!!!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: jalboss » 5 sie 2007, o 10:08

Dejcie sie spokój z bojkotem. Nie po to żech 4 lata czekoł na I liga żeby teraz bawic sie w polityka i to jeszcze na szpilu z gorolami i wogóle pierwszym szpile w OE.

Co chwila kajś sa jakieś podwyżki i nikt niczego nie bojkotuje. Co tydzień na cepenie jest droższo benzyna i jakoś nikt nie bojkotuje tego. Jak potrzebuja zatankowac to jada i leja, zacisna zęby i płaca, bo mi jest ropa potrzebno.

Jo potrzebuja RUCHU jak powietrza, bo inaczyj nie do się zyć.
Rozumia tych co im braknie na bilet czy karnet, ale to nie jest powód aby zaroz coś bojkotować czy iść na stadion do żaboli. Już wiem ze moi niektórzy kumple pójda ino na wybrane mecze: sosnowieś, żabole, legia, wisła bo ich nie stac na cało runda. Ale żodyn, podkreślom ŻODYN nie powiedzioł że skuli tego bydzie coś bojkotowac czy pójdzie kaś indziej.

A co do polityki ekonomicznej naszego klubu to mom jeszcze pora przemyśleń ale to może napisza kiedy indziej...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: Slawko » 5 sie 2007, o 10:26

Wszystko zalezy od wtorku.
Trzeba w duzej liczbe przyjsc i pokazac co o tym sadzimy.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#58 Post autor: swce » 5 sie 2007, o 10:40

Bojkot na pierwszy szpil... nie za bardzo :/ Bo po pierwsze po 4 latach pierwszy szpil w ekstraklasie i to jeszcze z Zaglebiem...Normalnie wlazymy na szpil, NU zrobi jakos oprawa i bydzie git...moze zarzond zauwazy. Jak te zasrane 25 zloty bydzie na nastepnym szpilu z Kielcami to wtedy juz bojkot musi byc. A narazie to cza poczekac na spotkanie z Klimkiem i przekonac go chociaz do znizki na bajtli bo bydzie TRAGEDIA :przestraszony: Jako mode bydom wybierac Górnik albo Gieksa...
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#59 Post autor: Lutz » 5 sie 2007, o 10:50

Jako mode bydom wybierac Górnik albo Gieksa...
Kule bele to momy ale dupny narybek .............. jo mioł na stadion GKS-u pora kilometrów bliży jak do Chorzowa , ale mie tam do gowy niy przyszło co by na iść na GKS bo mom bliży. Ale widza że myntalność z biegiym czasu sie zmiynio - ida tam kaj je toni, a niy tam co mi serce podpowiado. Skuli mie niech te popaprańcy idom na GKS - ciul niy kibice. Tako argumentacjo sie do życi wroź - heheheheheheehe to je wiyncy jak śmiyszne - wybierom klub kerymu byda kibicowoł zaglondajonc noprzód na ceny biletów. Niy róbcie sie przipału z takimi tekstami bo niy tylko my to czytomy ale Gieksiorze i te ku*** z zobrzo tyż i majom jedyn dupny ubaw, żenada............

Abo Ruch abo nic , tako je moja filozofia !! A tym co pojdom na GKS bo bilety som tońsze to wielki CHWD !!!!

Panewniki
Kontakt:

#60 Post autor: Panewniki » 5 sie 2007, o 11:02

Powoli już zaczynam się przyzwyczajać do tej "Świętej wojny". Mam nadzieję, że przyjdzie na ten mecz komplet widzów - nie to co dzisiaj. Bez kibiców nie ma na stadionie atmosfery.
Wypowiedz Michała Osinskiego...

Wszyscy na szpil !!
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Zablokowany