Bojkot szpilu z Sosnowcem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
czebrys
Kontakt:

#31 Post autor: czebrys » 4 sie 2007, o 13:16

z tego co tutaj wszyscy piszecie wychodzi na to, że:
a) nie chcecie wchodzic na stadion
b) ale chcecie wspierać Niebieskich
c) wyszła propozycja wywieszenia okolicznościowej fany/flagi
d) poobrażać zarząd

Jakby to pozbierac to można zrobić tak:
Nie wchodzić na stadion i kibicować zza płotu. W przerwie meczu wywiesić jakąś nawet na szybko robioną fanę "zachowujecie się jak PZPN" albo coś takiego
i przyśpiewkami w stylu tej zacytowanej u góry wyrazić niezadowolenie (to mało powiedziane) z tej całej sytuacji

gizm
Kontakt:

#32 Post autor: gizm » 4 sie 2007, o 13:28

jo ida na tyn szpil choby niywiem co by bolo jo extra se rewiyr zalatwiom jada 1200km zeby na tym piyrwszym szpilu byc a tu K..urwa jakis Bojkot jest planowany Cyrki jak H..uj kiedy to sie skonczy juz mom dosc tego Cyrku

RudaSlaska7
Kontakt:

#33 Post autor: RudaSlaska7 » 4 sie 2007, o 13:32

chopcy wadzcie sie o swoje
"szanujcie nas,my bedziemy szanowali was"
ponoc kupujac karnet wylazi cena za szpil po "starymu" 15zl a teraz przez ta podwyzka mocie po 16,1zl bilet! robieni w ciula w bioły dziyń!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#34 Post autor: Lutz » 4 sie 2007, o 13:36

A komu wy krzywda zrobicie bojkotym tego szpilu ino siebie samym , kopaczom i klubowi !! A te 8000 i tak bydzie - za płotym bydzie stoć garstka zfrustrowanych na tym bydzie koniec, aż dojdom do wniosku że to niy mo synsu i i tak na szpil wlezom.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#35 Post autor: wolfik » 4 sie 2007, o 13:47

nie bojkotowac, nie teraz, mamy dac sie przekrzyczec altreichowi w Chorzowie tylko dlatego ze mamy problemy z zarzadem. Na ten mecz pelna mobilizacja
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: L-o » 4 sie 2007, o 13:49

Na 1 polowa wywiesic transparynt z jakims haslym a fany zaiwesic dopiyro w 2 polowce.

[edit]

Wolfik mo racjo.

Bogas
Kontakt:

#37 Post autor: Bogas » 4 sie 2007, o 14:15

Co do bojkotu na szpilu z Zagłebiem to powiem tyle:
1 Zobaczymy co bydzie po spotkaniu z M. Klimkiem
2 Na pewno na szpilu z Zagłebiem ekipa nie zbojkotuje go , wszystko bydzie napisane w przygotowanych na ten szpil ulotkach .
3 Już są pewne przedsiewziecia zrobione w tym kierunku wiec nie będę na razie tutaj onich pisac.
Obrazek

antvio
Kontakt:

#38 Post autor: antvio » 4 sie 2007, o 14:18

teraz juz sie gorawskimu,lenczykowi nie dziwie,jak oni ich traktuja tak jak swoich fanow,to wszystko w temacie

kadett

#39 Post autor: kadett » 4 sie 2007, o 15:21

jak cena biletow mabyc uzalezniona od atrakcyjnosci meczu/przeciwnika to z zaglebiem powinno byc za darmo. co to za szpil jak i tak leca do 2 ligi.
a 25zl za bilet na takim stadnionie. popierdolilo sie w glowach .

Awatar użytkownika
JaSio_HKS
Kontakt:

#40 Post autor: JaSio_HKS » 4 sie 2007, o 15:35

Ja rozumie kapa z tym 25 zł;/ pojebało i to fest
no ale my momy wspierac naszych grajków to nie oni takie bilety ustalili moim zdoniem :wywiesić jakis transparent ,spotkać sie z działaczami, pośpiewac trocha. Przychodzimy na szpil dla piłkarzy ..wiem że 25 zł to dużo bo som nie zawsze byda mioł...ale na szpil kto może niech idzie!
CHWDP

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#41 Post autor: mumin1920 » 4 sie 2007, o 15:48

Lutz pisze:A komu wy krzywda zrobicie bojkotym tego szpilu ino siebie samym , kopaczom i klubowi !!
Nojbardzi szkoda mi fusbalerow bo loni tu nic niy sa winni. Jo tam byda colki lazic przed monitoremw czasie szpilu, ale co zrobic. Boli mie to ze nos tak zarzad traktuje i niy odpuszcza tego :| Niy dostana karnetu po cenie 135zl to niy ida na szpil :| Bydzie mnij ludzi to krzywda sie stonie klubowi i badzo dobrze !! Kto je chapik na kasa to ino na tym straci :|

Marcotdi16v

#42 Post autor: Marcotdi16v » 4 sie 2007, o 16:10

Dużo kibiców chce robic jakieś protesty - to może od razu powiedzmy aby piłkarze grali gratis za ładny uśmiech a wszyscy inni pracownicy klubu Ruchu Chorzów byli od 01.09.2007. wolontariuszami - wtedy moze niektórzy będą zadowoleni.Tylko kto wtedy będzie w Ruchu ?? Ludzie tam jest przecież księgowy i pracownicy zajmujący się budżetem klubowym i to oni obliczyli że w tym sezonie bilety muszą byc po jakieś tam kwocie , a że wyższej to chyba zrozumiałe bo i wydatki w OE też są wyższe aniżeli w II lidze. Chyba że chcemy aby znów za rok lub dwa Ruch miał milionowe długi w zamian za ligowy sezon po 3zł za bilet na mecz. Jeszcze pierwszy mecz w OE nie został rozegrany na naszym stadionie a mamy juz setki animozji, straszenia protestami itd itd. Aby przyjśc na mecz nikt z zarządu nikogo nie zmusza , jest to wybór każdego indywidualnie. Inną sprawą jest natomiast że była informacja o cenie karnetu a inna cena jest przy kupnie jego - w tym wypadku co najmniej powinny byc przeprosiny osoby która w tej sprawie zawiniła , a jeśli ktoś zawinił więc powinien też ponieśc jakieś konsekwencje aby w przyszłości nie było tego typu nieporozumień. Myślę że po paru zwycięstwach - przy naszym dopingu oczywiście - sytuacja sie uspokoi i wszyscy będą " kontest"

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#43 Post autor: Bytom20 » 4 sie 2007, o 16:19

Jeśli spotkanie z działaczami nei przyniesie rezultatu to poprostu trzeba:
Bojkotować ten mecz.
Najpierw z licencją nie umieją sobie porawdzić ale tego komentować nie będe.
Potem dźwigają do 20 zł żeby jeszcze raz dźwignąć na mecz z sosnowcem który prezentuje marny poziom i który leci o conamniej jedną lige.
Potem dupnie zachęcają do kupienia karnetu i na koniec zaś Nas robią w ciula.
Transparenty i śpiewy nie wiele pomogą bo oni to będa mieli w życi.
Rozmowa z Zarządem przedstawienie swoich racji jeśli Zarząd dalej nie widzi swojej nieudolności to bojkot szpilu. Jak będziemy sie dawać tak robić dalej w ciu...la to na mecz z legią będzie bilet za 50 zł a karnet nie bedzie obowiązywał na to spoktanie. Chciwy dwu krotnie traci.

Ceny są takie jak w profesjonalnym klubie a czy zarząd wykazuje się swoim profesjonalizmem ?

mlody90gliwice

#44 Post autor: mlody90gliwice » 4 sie 2007, o 16:28

witam! Jestem z Gliwic i mam pytanie. Czy będzie prowAdzona przedsprzedaż biletów na mecz z Zagłębiem?? jak tak to od kiedy?? proszę o szybką odpowiedź!!

osi
Kontakt:

#45 Post autor: osi » 4 sie 2007, o 16:52

10siątki lot na 10sionie, chwile dobre i złe, wzloty i upadki, radość w Jenie i smutek w Berlinie (europejskie puchary), ale nigdy zwątpienie, że bydzie lepij. Do teroz! Śnieg, mróz, dyszcz, pogoda bez różnicy, a jo z moimi bajtlami na Cicho. Do teroz! Bajtle i cera łykli bakcyla, żyli szpilami Ruchu, są prawdziwymi faniolami Niebieskich i co? Kożdy sie może dopedzieć co! Czekom do spotkania z p. Klimkiem, może on wyjaśni komu zależy na skończeniu "legendy bez końca", bo Ruch to niy ino fusbalery, ale tyż kibice, a niy widzowie. Ktoś o tym zapomino! Moje bajtle są niepocieszone, bo rozumieją, że wydatek 80zł to fest dużo, niy roz była z nami moja baba, a to już 100zł. Na łostatni szpil w Grodzisku dojechali my po 20min meczu. Dziołchy w kasie, słysząc naszo godka poznały, że som my ze Śląska, a że mecz już trwał sprzedały nom bilety po 5zł (bajtlom i dorosłym), porządkowi niy robili problymu, a nawet w przerwie umożliwili nom przejście do większej ekipy Niebieskich. A co do naszego klubu, myśla że porąbany zarząd wtoś łoświyci i zmiyni ta szkodliwo na dłuższo meta decyzjo. Jak może niy być ulg do uczniów, kobiet, studentów i emerytów?? I niych mi żodyn niy p*******, że to nasz ukochany klub i do niego muszymy zrobić wszystko!! Tyn co chce ło tym godać niych najprzód przejedzie tela km po Polsce i Europie na szpile Ruchu. Pozdrowiynia do wszystkich normalnych kibiców szczególnie do tych z 10siony!!!

Zablokowany