Karnety jesien 2007
-
- Kontakt:
Pisanie czy bojkotowanie na Forum niczego chyba nie zmieni. Może inaczej podejść do tematu. Na Forum jest sporo kolegów i koleżanek znających się co nieco na prawie i potrafiących zredagować odpowiednie pisemko do Zarządu w tym temacie (tak mi się przynajmniej wydaje). Do tego można zrobić na Forum imienną listę osób z podanym adresem e-mail popierającą to pismo. Następnie znależć jednego chętnego, który by to pisemko wraz z listą dostarczył Zarządowi z potwierdzeniem dostarczenia na kopii, a także z potwierdzeniem przekazania kopii Panu Klimkowi. Ze znalezieniem chętnego nie powinno być problemu. Przy takim zaangażowaniu jak teraz na Forum, to w poniedziałek pismo wraz z listą powinno być w Zarządzie. To jest tylko taka moja nieśmiała propozycja.
- Wolin
- Kontakt:
tak jak większosc te 10zł to dlamnie nic tata stawio mi karnet ale dlaczego jak bylem w srode i nikt mnie nie poinformowal ze mam donies jeszcze 135zł a to co dalem nie byla wcale zaliczka tylko na drukarnie nie wiem czemu zarząd takie rzeczy nom wyrabio a najbardziej wkur... mnie to ze obojetnie ile te bilety beda kosztowac jo na Ruch beda jezdzil bo go kochom i to mnie wkur... ze oni moga mnie w ciula robic na biletach i karnetach a jo i tak beda to kupywol za te bilety powiny byc tansze bilety np.10zl na puchar Polski i ekstraklasy rekompensata za te szobki ale znajac zycie to te bilety beda po 20zl ;/
-
- Kontakt:
Jo wpłacił zaliczka i zarazem zamówił karnet 18 czerwca. Dałem im zdjecie na dyskietce już zeskanowane (myśla sobie bedą mieli mniej roboty).
Potem między 5 a 10 lipca (dokładnie nie pamiętom) dzwoni do mnie laska od karnetów i mówi że nie ma mojego zdjęcia (dyskietka sie straciła).
Na drugi dzień przynosza zaś dyskietka i usłyszałem przeprosiny. Mówie że nic sie nie stało, mom blisko moga podejść i donieść i mom nadzieja że teraz już dyskietki nie zgubią.
W zeszłym tygodniu ida zamówić karnet do kumpla i przy okazji pytom czy wszystko w porządku z moim zdjęciem na dyskietce. Panienka mówi że kojarzy dyskietke (nawet ją ma przy sobie) i że wszystko jest ok. Po karnet mam przyjść w czwartek 2 sierpnia.
Ide po karnet dziś - 3 sierpnia - i sie okazuje że karnetu nie ma!!! Laska pamięta że to zdjęcie z dyskietki poszło później i karnet będzie 9 sierpnia.
Nie wiem czy płakać czy sie śmioć. Nie wiem czy karnet bedzie przed szpilem z Zagłębiem. Wiem jedno jak go nie bedzie to wale do pani rzeczniko-marketingo-dyrektora albo jeszcze wyzej i tak tego nie zostawie. Powinni w zamian dać jakąś rekompensate i nie godom o kasie ale może zdjęcia piłkarzy z autografami albo magazyn niebiescy, za których ileś tam egzemplarzy klub pewnie nie płaci albo jeszcze coś innego. Nie wiem ręce opadają...
Potem między 5 a 10 lipca (dokładnie nie pamiętom) dzwoni do mnie laska od karnetów i mówi że nie ma mojego zdjęcia (dyskietka sie straciła).
Na drugi dzień przynosza zaś dyskietka i usłyszałem przeprosiny. Mówie że nic sie nie stało, mom blisko moga podejść i donieść i mom nadzieja że teraz już dyskietki nie zgubią.
W zeszłym tygodniu ida zamówić karnet do kumpla i przy okazji pytom czy wszystko w porządku z moim zdjęciem na dyskietce. Panienka mówi że kojarzy dyskietke (nawet ją ma przy sobie) i że wszystko jest ok. Po karnet mam przyjść w czwartek 2 sierpnia.
Ide po karnet dziś - 3 sierpnia - i sie okazuje że karnetu nie ma!!! Laska pamięta że to zdjęcie z dyskietki poszło później i karnet będzie 9 sierpnia.
Nie wiem czy płakać czy sie śmioć. Nie wiem czy karnet bedzie przed szpilem z Zagłębiem. Wiem jedno jak go nie bedzie to wale do pani rzeczniko-marketingo-dyrektora albo jeszcze wyzej i tak tego nie zostawie. Powinni w zamian dać jakąś rekompensate i nie godom o kasie ale może zdjęcia piłkarzy z autografami albo magazyn niebiescy, za których ileś tam egzemplarzy klub pewnie nie płaci albo jeszcze coś innego. Nie wiem ręce opadają...
- dymitr13
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Informacja ze strony głównej:
Stadion w liczbach:
Pojemność ogólna - 10.000
Miejsca siedzące kryte - 715
Wymiary boiska - 107 x 67 m
fotogaleria stadionu
» Oświetlenie:
Siła - 1715 luksów
Data zainstalowania - 01.09.1968
» Bilety:
- trybuna górna - 40 zł
- trybuna dolna - 30 zł
- pozostałe sektory - 20 zł
» Karnety:
- trybuna główna - 315 zł
- trybuna dolna - 225 zł
- sektory dla Klubu Kibica 8 i 10 - 135 PLN
- sektor 9 - dla dzieci i młodzieży do 14 lat - 45 PLN
- sektor 1 - dla kobiet - 90 PLN
- pozostałe sektory (2, 5, 6 i 7) - 135 zł
- parking - 50 zł
Stadion w liczbach:
Pojemność ogólna - 10.000
Miejsca siedzące kryte - 715
Wymiary boiska - 107 x 67 m
fotogaleria stadionu
» Oświetlenie:
Siła - 1715 luksów
Data zainstalowania - 01.09.1968
» Bilety:
- trybuna górna - 40 zł
- trybuna dolna - 30 zł
- pozostałe sektory - 20 zł
» Karnety:
- trybuna główna - 315 zł
- trybuna dolna - 225 zł
- sektory dla Klubu Kibica 8 i 10 - 135 PLN
- sektor 9 - dla dzieci i młodzieży do 14 lat - 45 PLN
- sektor 1 - dla kobiet - 90 PLN
- pozostałe sektory (2, 5, 6 i 7) - 135 zł
- parking - 50 zł
-
Przy tym dupnym zainteresowaniu Pucharem Ekstraklasy chcesz bilety za 10zeta?:/ Wele mnie powinno byc tak jak zrobili to u kolejorza, w zamian za kupno karnetu mecze na puchar ekstraklasy maja za darmo. Jesli u nos wydupia z jakas chorendalna cena, to zal patrzac na te 500 chlopa na stadionie. Z tego cp pamiyntom PErozgrywany jest w srodku tygodnie chyba wiec tym bardzij wplywo na frekwencja.Wolin pisze:np.10zl na puchar Polski i ekstraklasy rekompensata za te szobki ale znajac zycie to te bilety beda po 20zl ;/
-
- Kontakt:
jutro nie mam czasu, ale w poniedziałek zamierzam pogadac z pewnym prawnikiem, żeby mi ułożył wzór pisma, jakie SSA otrzyma gdyby uparcie zamierzali mnie orżnąć. Jak dostanę jego zgodę, wzór upublicznię do wykorzystania.kibol-siem-ce pisze:Kto by pojechoł juto odebrać karnet?? Jo mom do odebrania 3 za 125 zł bo 10 żech już zapłacił, i byda sie wadził ino potrzebuja sojuszników
P.S. Wqrwiony na maxa!!!!
Dość amatorszczyzny na Cichej 6
-
- Kontakt:
ehh
im nawet się nie chcialo o tym na oficjalnej stronie napisać.
bo po co ?
nowe podejście marketingowe tzw "chorzowska szkoła" przejdzie do podręczników
"Płacisz i bieresz ! a jak nie to wydupiaj !"
kiedyś ktoś tu napisał " nie wpuszczą nos drzwiami to my oknem wlezemy " no i chyba na tym bazują ich "profesjonalne" dzialania.

im nawet się nie chcialo o tym na oficjalnej stronie napisać.
bo po co ?
nowe podejście marketingowe tzw "chorzowska szkoła" przejdzie do podręczników
"Płacisz i bieresz ! a jak nie to wydupiaj !"
kiedyś ktoś tu napisał " nie wpuszczą nos drzwiami to my oknem wlezemy " no i chyba na tym bazują ich "profesjonalne" dzialania.
Ostatnio zmieniony 3 sie 2007, o 22:28 przez jaruch, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czemps
- Kontakt:
Jo miol podobnie bylem tam w ponidzialek..powiedzieli mi ze karnety byda w czwartek, pojecholem w czawrtek powiedzieli mi ze byda dzis rano...pojecholem rano powiedzieli ze byda o 14 ...pojecholem do dom przyjecholech o 14 powiedzieli ze byda o 14 30 czekolech jak ciul daja jej ta kasa a on mi pado 135 a jo no to godom ze zaplacilem juz ta dycha na poczatku a ona pado ze jeszcze jedna bo to jest tak 10 zloty wpisowego robia ludzi za ciula jo mom 16 lot i skad mom zalatwic tyla kasy nie mom stalego zarobku..jak niektorzy .
Do tego wyjazdy...chyba zrezygnuja z internetu..boo innego wyjscia nie widza..

- vahanara
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Hehe, czy tys jes na forum mniyj niz juz przislowiowe "2 tyg" ?Radvan pisze:Ale zrozum ze mnie to ch** obchodzi by pedzieli ze karnety bydom dzien przed szpilem to bych sie nie ciepol ale nie ze loni non stop od 15 lipca zmieniaja termin i to je tak maja byc w pomiedzialek potem w sroda w piatek i tak w kolko niech nie robia ludzi za ciula !!RadiatoR pisze:Zrozumcie ze karnetow na razie niy ma bo loni czekajom na decyzja sponsora i nie wiedzom jeszcze czy drukowac z logiem Mittala czy bez
Czasym niy mozna traktowac wszystkiygo powaznie

A zeby nie bylo to tyz mnie wk**io to co zarzond odpieprzo lostatnio.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.