ceramika-RUCH
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma się już co łudzić, mamy tylko dwa punkty przewagi nad strefą barażową, zważywszy że za nami jest jeszcze Garbarnia, drużyna, która jest od nas lepsza, gdzie kwestią czasu jest kiedy nas wyprzedzą (czy to na boisku, czy przy zielonym stoliku), to jestesmy na ostatnim bezpiecznym miejscu. Za tydzień bomba w Lubinie i jesteśmy w strefie barażowej.
W czwartek spotkałem w Bytomiu Wyrobka, wylałem mu moje żale. Odpowiedział mi, a kim mam ta ligę zrobić? Krzenciesą? Stwierdziłem, że Molkiem tez na pewno nie. Odparł że to jest właśnie sedno sprawy. Nie ma druzyny.
Dalej nie będę pisał o czym mówiliśmy. Niech każdy sobie dopowie kto za to jest odpiowiedzialny. W każdym razie trener był ogromnie zdumiony zablokowaniem oficjalnej.
Dziś są moje urodziny, 1:3 w prezencie od Maliny i s-ki. Przełknę, bo nie takie rzeczy mnie w życiu spotykały.
Do zobaczenia panowie na meczu z Radomskiem. Zagramy o wyjście ze strefy barażowej.
PS
Na temat Rogali nie piszę nic, bo nie zasługuje nawet na obelgi.
W czwartek spotkałem w Bytomiu Wyrobka, wylałem mu moje żale. Odpowiedział mi, a kim mam ta ligę zrobić? Krzenciesą? Stwierdziłem, że Molkiem tez na pewno nie. Odparł że to jest właśnie sedno sprawy. Nie ma druzyny.
Dalej nie będę pisał o czym mówiliśmy. Niech każdy sobie dopowie kto za to jest odpiowiedzialny. W każdym razie trener był ogromnie zdumiony zablokowaniem oficjalnej.
Dziś są moje urodziny, 1:3 w prezencie od Maliny i s-ki. Przełknę, bo nie takie rzeczy mnie w życiu spotykały.
Do zobaczenia panowie na meczu z Radomskiem. Zagramy o wyjście ze strefy barażowej.
PS
Na temat Rogali nie piszę nic, bo nie zasługuje nawet na obelgi.
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest skandal!!!!!!!! To co sie dzieje w Chorzowie i w calym zarzadzie Ruchu wlacznie z Rogala. Trzeba wywiezc na taczkach tych wszystkich darmozjadow z chorzowa.Szykoje sie nam upadek pilki w chorzowie i cholera nie umie na to patrzec!!!!!!!!!!! niech ktos cos z tym zrobi
RUCH TO MY A NIE WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
RUCH TO MY A NIE WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie ja juz z tego nic nie rozumia. Z jednej strony czytam, ze w szatni sa premie do podzialu jak wygraja a oni zas wpier.....
Wiec albo zaleglosci wobec pilkarzy sa tak ogromne, ze grajki jakies tam 25 tys patykow do podzialu maja w du***, albo sa po prostu slabi, wrecz zenujaco slabi.
Patrzac na ostatnie mecze cos mi sie wydaje, ze w tej chwili oni sa po prostu ciency. Pozostaje nam dotrwac do przerwy zimowej, a potem wziasc sie do pracy, treningu, wtedy moze omina nas baraze o utrzymanie
Wilus
Wiec albo zaleglosci wobec pilkarzy sa tak ogromne, ze grajki jakies tam 25 tys patykow do podzialu maja w du***, albo sa po prostu slabi, wrecz zenujaco slabi.
Patrzac na ostatnie mecze cos mi sie wydaje, ze w tej chwili oni sa po prostu ciency. Pozostaje nam dotrwac do przerwy zimowej, a potem wziasc sie do pracy, treningu, wtedy moze omina nas baraze o utrzymanie

Wilus
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
garhat wszystkiego najlepszego
a tak wogole Wyrobek nie ma kim grac
wiecie co wam powiem? ze ja pi***ole ten nowoczesny stadion mozecie nawet sprzedac ta je***e stolki ino kupcie dobrych zawodnikow ktorzy chca grac w RUCHU !!! Nie mamy sponsorow??? a kto by chcial sposnorowac druzyne ktora spada do 3 ligi (miejmy nadzieje ze sie myle) w dzisiejszych czasach juz malo kto patrzy na to ze RUCH ma 14mistrzow teraz liczy sie terazniejszosc !!! panie prezesie jest pan od tego zeby pomagac trenerowi i jezeli trener zyczy se jakiegos zawodnika to niech pan zacznie sie starac o niego a nie wydywac pieniadze na zawodnikow ktorzy w ch*** leca a takich jest duzo nie zapominajmy o tamtym sezonie... hehe kulawik... :roll:
RUCH TO MY KIBICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RUCH TO MY KIBICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: