ch*** - choć miałem tylko semestr prawa u siebie na kierunku, to z tego co pamiętam, należy się zwrot 200% zaliczki w takim wypadku (choć mogę się mylić)SzaRlin pisze:Nie dosz im tej dychy to oni Ci oddaja Twoja dycha cos zapłacił przy zamowieniu i koniec godki. Mozesz im na odchodne powiedziec ze sa po***ani i tyla zdziałosz, nic wiecejchorzowskaR pisze:Mnie stac zeby zaplacic te 10 dodatkowo ale im nie dam bo tak jak napisalem wczesniej nikt nas nie poinformowal o tym ze to jest na drukarnia ino ze to zaliczka na karnet a wmysl przepisów zaliczka jest wliczona w usługe czyli zrobienie karnetu , cena była podana wiec o co biega , chyba chca nas wk***ic na maksa ku*** nienawidza jak ktos mnie robi na ciula i jeszcze jawnie
dokladnie !! przylaza z roboty a sam tako "niespodzianka" !! zero szacunkugerhat pisze:O ile rozumia podwyżka cen ogloszono zawczasu, to takiego balmazu że przy odbiorze cza dopłacać jeszcze jakoś ukryto dycha to nie zrozumia nigdy i nie chodzi o ta dycha ale o zasada.
Czemps pisze:Trwają zapisy na karnety na rundę jesienną sezonu 2007/08. Zapisy odbywają się w kasie nr 10 (od strony Drogowej Trasy Średnicowej). Chętni w celu zapisania się powinni wziąć ze sobą dowód tożsamości, oraz zdjęcie, jeśli nie posiadali karnetu 'wiosna 2007' (osoby które miały karnet na wiosnę mogą przynieść go zamiast zdjęcia). Przy zapisywaniu będzie trzeba wypełnić odpowiedni wniosek oraz wpłacić 10zł zaliczki. Pozostałą kwotę należy uregulować przy odbiorze karnetu. Jego cena pozostanie niezmieniona i będzie zależeć od liczby spotkań Ruchu przed własną publicznością w nadchodzącej rundzie
Patrzcie teraz tak pisze o zaliczce + licza spotkan przed wlasna publicznosca to wychodzi tak 9x15=135 10+135=145 .......Co teraz??...tutaj nigdzie nie pisze ze bydzie wynosic 135....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 61 gości