BOJKOT?????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Tomasz_W

#16 Post autor: Tomasz_W » 19 paź 2003, o 03:02

co mozemy zrobic ? powtorzyc wjazd do szatni !!! Albo moze odwiedzmy ich na treningu ???
Moze porysowac jakies autka naszych kopaczy ????
Albo wyryc na nich ostzrzenie - z jakims haslem ???

ku*** przewidywalem ta porazke, ale optymistycznie znow postawilem zwyciestwo... Obawiam sie - zeby za tydzien na lubinie nie bylo pogromu...

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Zoltan » 19 paź 2003, o 08:45

moim skromnym zdaniem bojkot jest tu nienamiejscu -ewentualnie brak fan i jak najwiecej ludzi na stadionie brak dopingu calkowity piknik moze by tak zrobic doping druzyny przeciwnej coby te nasze barany najadly sie wstydu-choc itak watpie zeby to cos pomoglo :cry: pozdrawiam

grhoak

#18 Post autor: grhoak » 19 paź 2003, o 10:07

Nie chodzić na Ruch to największe ciulstwo jakie można zrobić. Na Cichej 6 trzeba być na każdym meczu i wszyscy co mogą mają jeździć na wyjazdy, ale nie ma już chyba sensu dalej ciągnąć ''dobrych stosunków'' z prezesikiem, jego jedyne miejsce to taczka.
Rozmowy z tym pajacem to strata czasu. Piłkarze kfalifikują się na wp***dol i zakaz zakładania koszulek z naszym herbem.
Dość przynoszenia hańby tym barwom.
To co wczoraj pokazali w drugiej połowie nie nadaje się nawet do 4 ligi.

Dorcia
Kontakt:

#19 Post autor: Dorcia » 19 paź 2003, o 10:24

Ja prawdopodobnie też nie przyjdę. Na meczu z Polarem miały byćchusteczki i atmosfera antyrogala i co?
Parę okrzyków i mierna chusteczkonada. Młyn to wogóle miał to w du***.
Teraz klub kibica obiecuje że będzie zapobiegał przeciwko jakimkolwiek burdom. Bo Rogala nagle obiecuje SSA, wzmocnienia w zimie.
Nie widzę sensu żeby tracić nerwy z powodu Piłkarzy, zarządu i dodatkowo kibiców.
Już głośno mówiłem że Rogala powinien odejść jak graliśmy z GKS jeden z pierwszych meczach na krzesełkach (wygraliśmy). Słyszałem wtedy że mógłby przyjść np. taki Ptak i zniszczyć Ruch. Dziś widzę że Rogala nie zrobił nic innego. Na tym meczu młyn śpiewał Rogali sto lat na urodziny.

Dziwi mnie dlaczego Ruchem nie interesują się wszystkie sławy wywodzące się z Ruchu. Myślę że działacze skutecznie ich odstraszają.

Jedno jest pewne.
Mamy najsłabszą drużynę w 83-letniej historii Ruchu Chorzów.

Ale w sumie nic się nie dzieje znowu straciliśmy do lidera tylko jeden punkt.
KK słuchajcie dalej pana prezesa.

Gość

#20 Post autor: Gość » 19 paź 2003, o 10:54

Dorcia pisze:KK słuchajcie dalej pana prezesa.
ale ty pi***olisz nikt prezesa nie słucha, myślisz że nie jesteśmy na niego wkurwieni... na spotkaniu doszło do ostrych utarczek słownych i co mozna więcej? powiedz mi co? jest petycja ktora jest skierowana do przewodniczacego rady miejskiej, czy ty myslisz ze jakbym mial dobre stosunki z prezezesem to ta petycja miala by miejsce, przez takich jak ty odechciewa sie ciagnac to dalej... ku*** mać :evil:

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: Konrad » 19 paź 2003, o 11:17

WojtekO - od razu wyjaśniam, że nie chcę najeżdżać na KK - Dorci chodziło chyba o to ,że na meczu z Polarem akcja z chusteczkami i anty zarządowe okrzyki miały słaby wymiar..

Ja tego nie widziałem, więc nie komentuję ...
Pzdr
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: hanys1920 » 19 paź 2003, o 11:33

witam.Dorcia twoje pretensje sa chyba troche nie na miejscu.marna chusteczkoniada?odpowiedz sobie cy zrobilęś coś zeby ta chusteczkoniada byla lepsza?rozwieszales plakaty?jeśli nie to nie masz prawa krytykowac.zrob cos od siebie by pomoc bo twoje pisanie na forum to chyba wiele nie daje.a jeśli uwazasz ze nie chodzac na mecze pomozesz to prosze bardzo-nie chodz nikomu laski nie robisz.pozdRawiam
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Pepek
Kontakt:

#23 Post autor: Pepek » 19 paź 2003, o 17:06

ku*** MAc !!! Panowie my nic nie robimy :(:( Miala byc maniwestacja nie bylo!! Szczecin - manifestacja kibicow pomogla klub jest na gorze tabeli na stadion przychodzi po ok 15tys.. jest sponsor!!! Jak wtamtym sezonie pare osob wjechalo do szatni zawodnicy mieli pretensje, ale zaczeli grac!!!Kibice dospelu pobili zawodnikow wlasnego klubu ale... zaczeli grac. hmm co zrobic zeby nasi kopacze zaczeli grac??...
za 2tyg wszyscy na mecz z Radomskiem niech nikt nie zapomina ze RUCH TO MY KIBICE!!! I je*** ZAWODNIKOW I ZARZAD I PREZESA!!! Mi sie wydaje ze najlepiej by bylo przeprowadzic ta manifestacje poki jescze nei ma śniegu!!!

Viro

#24 Post autor: Viro » 19 paź 2003, o 17:09

manifestacja pomogla Pogoni pomogla i Cracovi trzeba dzialac puki jeszcze nie jest za pozno, zebysmy se nie obudzili w 3 lidze albo wogole bez klubu panowie

Gość

#25 Post autor: Gość » 19 paź 2003, o 17:58

no to Panowie oraganizujcie tą Manifestacji, chyba że boicie się wziąść za nią odpowiedzialność... znając życie zaraz się pojawi tekst że trzeba z "górą" porozmawiać... macie pomysł to realizujcie ale też weście za to odpowiedzialność...

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: KOSTA » 19 paź 2003, o 18:29

Wojtek chyba nie jest ciezko zorganizowac taka manifestacje( chyba jest potrzebna jakas zgoda miasta )Trzeba podac termin godzine i kazdy komu Ruch nie jest obojetny przyjdzie !!!. Najlepiej ze stadionu Ruchu przejsc pod urzad miejski w Chorzowie. Ale czy ktos sie podejmie organizacji .....??
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Dorcia
Kontakt:

#27 Post autor: Dorcia » 19 paź 2003, o 19:23

WojtkuO, piszę to co przeczytam w prasie i to co widzę na stadionie.
W Gazecie Wyborczej po spotkaniu z zarządem pisze że KK zapewnia że zrobi wszystko żeby nie było burd na trybunach.
KK zdaje sobie sprawę z tego że to on kieruje w 99% kibicami, atmosferą, ogólnie oprawą meczy. Danie Rogali takiej obietnicy czyni go spokojnym i bardziej bezpiecznym.
Gdyby KK był wkurwiony i zdesperowany to nawet przy prowadzeniu z Polarem byłyby okrzyki przeciw Rogali.
Ja rozdałem kumplom chusteczki i z kilkoma próbowałem zaczynać śpiewki na prezesa. A że wyszło tak a nie inaczej to sam możesz wyciągnąć wnioski.
Hanys masz rację że nikomu łaski nie zrobię nie przychodząc na mecz, jedyne co zaoszczędzę to zdrowie i nerwy. Co do chusteczkoniady to po prostu wkurwiłem się że tak marnie to wyszło, że wg mnie nie wszystkim na tym zależało.
WojtkuO nie miałem zamiaru Cię zniechęcać. My ekipą zawsze jesteśmy otwarci na śpiewy po "Cały stadion śpiewa z nami" (była 10) i wy też jako KK możecie się przyłączyć do głosu grupy małej mniejszej. W jedności siła.

Co do Rogali to olałbym jakiekolwiek jego zebrania niech się boi i bajki opowiada swojemu zarządowi. Za jego czasów mieliśmy 1 rundy PUEFA i PZP, PP, finał PINTERTOTO, nowe oświetlenie. Od 2 lat polityka transferowa jest chybiona. Mógł odejść, godnie nie chciał. Tylko kto będzie chciał wziąć klub po tej politycznej partaninie.

Nie mam zamiaru nikogo obrażać, piszę to co widzę. Ja też jestem na granicy wytrzymałości.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#28 Post autor: wolfik » 19 paź 2003, o 22:25

jaki sens ma bojkot?? wg mnie zadnego i tak ktos przyjdzie, dajmy na to 500 ludzi przyjdzie na rks i co wszyscy beda mowic ze kibice sa z druzyna tylko jak wygrywaja itd.
duzo wiekszy sens ma chyba ostenctayjne opuszczenie trybun w czasie meczu, to na pewno wywarlo by duze wrazenie, ale watpie czy wypaliloby :roll:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Gość

#29 Post autor: Gość » 19 paź 2003, o 22:33

Wolfik kto po zaplaceniu 10 zl i wiecej wyjdzie ci w polowie meczu. Jak cos to musieliby wyjsc doslownie wszyscy a w to nie wierze. COraz bardziej sklaniam sie do uzycia sily. Jednak tentemat byl juz omawiany

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#30 Post autor: 19r20 » 20 paź 2003, o 08:58

bojkot meczów nie ma żadnego sensu, w tym się zgadzamy

wg mnie zero flag i tylko hasła na zarząd, rogalę i piłkarzyków mają sens

może wreszcie zrozumią gdzie jest ich miejsce - napewno nie w chorzowie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ