ceramika-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gregor
Kontakt:

#31 Post autor: gregor » 18 paź 2003, o 19:32

Kompletne DNO :evil:

Patton zgadzam się z tobą. RUCH TO MY PRAWDZIWI KIBICE NA DOBRE I NA ZŁE.

stan01
Kontakt:

#32 Post autor: stan01 » 18 paź 2003, o 19:45

Nie bede cytowal tego co napisal Patton poniewaz uwazam ze tekst jest super i w 100% zgadzam sie z nim. Nie bede rowniez cytowal to co napisal TAU1920ZEN, poniewaz rowniez z tym sie zgadzam - wszystko dotyczy postu Lysego, chociaz moze i On ma troche racji.
Przytocze natomiast hanysa1920 "sztuka jest powiedziec "nie" tak aby nie ucierpial na tym nasz klub a odwrócic sie od klubu teraz jest najlatwiej. Trzeba cos zrobic ale nie tak by ucierpial klub ale tak by ci ludzie którzy sa niewlasiciwi w tym klubie odeszli z niego."
Za pare miesiecy prawdopodobnie odbedzie sie Walne Zgromadzenie Czlonkow Klubu, na ktorym Klub Kibica a takze Forumowicze nie bedziemy mieli nic do powiedzenia, bo nas tam nie bedzie. Proponuje wszystkim , ktorym na sercu lezy dobro Ruchu i ktorych stac na to (skladki), zostac Czlonkiem Klubu. Niestety statut przewiduje, ze dopiero po oplaceniu regularnie przez 6 m - cy skladek, bedzie mozna uczestniczyc w glosowaniu i wyborze Prezesa i Zarzadu. I tu moze zabraknac nam czasu.
Pozdrowienia stan :D

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#33 Post autor: Scypion » 18 paź 2003, o 20:01

Mysle podobnie jak Patton...
Prezes prezesem ...wiadomo... ale jak można być tak żałosną atrapą piłkarza jak Ci co reprezentuja obecnie Ruch....jak komuś ie nie podoba w robocie to niech się zwolni... niech szuka lepszej ,lepiej płatnej mniej steresującej itp. niech znierzy sie z rynkiem pracy tak jak my musimy sie dziennie mierzyc ... . przy takich umiejetnosciach jakie ta cholota prezentuje pewnie znajdzie sie w skladach czolowych ekip....( zgrzytanie zębami z wścieklosci )

KOGUT

#34 Post autor: KOGUT » 18 paź 2003, o 20:14

Gazetka na pierwszej stronie pisze /Jesli Chrzowianie zagrają na miare swojego potencjału i umiejętnosci których przebłyski zaprezentowali już w tym sezonie to powinni wywiez z Opoczna komplet punktów i przerwac swoją fatalną passę.ku*** CO ZA CIUL PISZE TAKIE KUREWSKIE CIULSTWA . NIECH MI ku*** KTOS WYTŁUMACZY POĘCIE NA DOBRE I ZŁE?BO DO hu** TRACE RACHUBE.ŁYSY PORAZ KOLEJNY PISZ MASZ RACJE. KOCHAM TEN KLUB KIEDYS po meczu z GÓRNIKIEM pamiętam jako dziecko zbierałem papierki do kosza i byłem szczęsliwy bo zrobiłem coś dobrego dla swojego klubu RUCHU.CO SIĘ DZIEJE?Śrutwa wiem że czytasz te forum SZACUNEK DLA TYCH CO ROBIĄ COŚ DLA TEGO KLUBU ALE WAM WSZYSTKIM TO wp***dol SIę NALEŻY W POSTACI PREMII.DO hu** CO WY ROBICIE Z NASZYM RUCHEM :arrow: :twisted: Z TAKIM GRANIEM JAK WASZE NIE MA KLUBU W POLSCE KTÓRY BY WAS ZATRUDNIŁ.ROGALA TO hu* I TYLE.Niebieski KOGUT :twisted:

PBB

#35 Post autor: PBB » 18 paź 2003, o 20:15

Za 6 niesiecy to nie wiadomo co z Ruchem będzie .
Członkostwo w stowarzyszeniu w tym momencie może byc
juz wtedy niczym.
Przecież istnieje wariant że Ruch bedzie juz wtedy S.A.
i jak powiedział Grabarz , stowarzyszenie bedzie mniejszosciowym
udziałowcem .
Wedlug mnie jak nie rozpiepszy sie tego zarzadu do konca roku
to na wiosne bedzie tak ze jakies 4 firmy ktore znalazl prezes wykupią
akcje Ruchu za marne grosze bo Ruch bedzie na dole tabeli II ligi,
ktos dostanie tez troche tych akcji - bo mu sie należy za dobra robote.
Udzialowcy wybiora tez nowego prezesa , jak myslicie kogo
i czy sie zgodzi ???
Oczywiscie jak ktos bedzie chcial placic na stowarzyszenie to bedzie wtedy
mogl to robic nadal ale wlasciciel juz wtedy bedzie inny, prywatny.

S.A tak - ale nie tak jak KOMBINUJE grabarz. !!!!1

PBB

#36 Post autor: PBB » 18 paź 2003, o 20:24

I jeszcze sprawa czestego zwrotu uzywanego tu ,, na dobre i złe ,,
Musimy chodzic na mecze i niech nas bedzie wiecej- i tym podobne opinie.

Czy ma byc tak ze zarzad nas robi ..., pilkarze nas robia .....
Ruch spada do III ligi a my chodzimy ,, bo jestesmy kibicami na dobre i zle.

Mnie jako kibicowi nie jest obojetne czy jest dobrze czy zle ,

USH
Kontakt:

#37 Post autor: USH » 18 paź 2003, o 21:45

jak godzina temu wrócilem z meczu przywitały mnie słowa mojej starej po co jezdziszna tych szmaciarzy i po raz kolejny przekonalem sie ze oni to maja wszystko w to du*** ,pi***ole to ida spac bo po nocce od razu zech pojechoł na szpil.

Rommel
Kontakt:

#38 Post autor: Rommel » 18 paź 2003, o 21:53

Ja niewierze w to ze Ruch spadnie do III ligi :!: a wrecz przeciwnie mam jeszcze mała nadzieje na ekstraklase :)
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

a

#39 Post autor: a » 18 paź 2003, o 22:53

szkoda ze czesci z nas jest z nami nie po drodze pilnujcie dalej porzadku na stadionie

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#40 Post autor: Patton » 18 paź 2003, o 23:40

a - o co chodzi w Twoim poscie? Wprawdzie jestem jeszcze w szoku, po tym co sedziowie odpierdolili z Tigerem, ale nie kapuje nic z Twojego postu.... :roll:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Pepek
Kontakt:

#41 Post autor: Pepek » 19 paź 2003, o 08:20

Pattona mosz racja !!! Ale chyba kazdychce zeby na stadion przychodzil 10tys ludzi a nie 1000 !! Wiec Ruch musi zaczac wygrywac grac dobra pilke to na 2lige bedzie przyhcodzilo w ch** i trocha ludzi nawet z polarem itp. i mam 2pomysly Albo dac im wolna reke i niech pokaza na co ich stac do konca rundy (moze cos wygramy) albo juz teraz pokazac swoje nie zadowolenie i przeprowadzic ta manifestacje, albo co innego zeby cos ruszylo w naszym Klubie!!! ku*** zle sie dzieje juz od dobrych kilku lat :cry:

RUCH TO MY PRAWDZIWI KIBICE NA DOBRE I NA ZŁE

Pepek
Kontakt:

#42 Post autor: Pepek » 19 paź 2003, o 08:22

Zapomnialem dodac ze my kibice musimy sie pokazac z jak najlepszej strony i wszyscy jedziemy na mecz do Lubina a potem u siebie z Radomskiem !!

RUCH TO MY PRAWDZIWI KIBICE NA DOBRE I NA ZŁE

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: Zoltan » 19 paź 2003, o 08:32

he no niestety radzion janowidz:D wyrocznia czy jak?????szkoda gadac pozdrawiam:( :cry:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#44 Post autor: radzion » 19 paź 2003, o 08:50

nie ,nie jasnowidz,poprostu zaczalem na to patzrec jzu realnie,a nie jak wiekszosc optymistyczie ,piszac ze jakos to bedzie!!teraz jest mecz z zaglebiem! i niestety dostaniemy tam mocne szmary (3-0)?? :cry: :cry:
swoja droga ktory to mecz juz? 7? no to niestety przewiduje ze dojedziemy do 11 a zwyciestwo mzoe odniesiemy na wiosne ze stargardem :cry:
ku*** do czego to doszlo zeby jakeis wypizdowa nas laly!!!
ku*** pseudograjkowie i dzialacze!

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#45 Post autor: Zoltan » 19 paź 2003, o 09:32

taa radzion ja tez patrze na to realnie i poprostu juz sie z tego smieje coz mozna zrobic my swoje oni swoje-zaczyna brakowac pomyslow aa co do zaglebie o ale bedzie ganba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oby niebylo 2 cyfrowki:]pozdrawiam

ODPOWIEDZ