kara od nastepnego sezonu - mecz bedzie normlanie!jaruch pisze:Nie ma się co pieklić![]()
goroli właśnie wy***ali z OE !
spielu nie bedzie![]()
mogli to zrobić za 2 tydnie
Kolejna podwyżka
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patrykk
L.G pisze:Czym sie różniły ? ano ino tym, że to co socjalista Adolf potrzebowoł kasy na wojna, wiync niy mog wszyskego pozbyć sie na początku fachowców pokroju Kruppa czy Guderiana wiync wszysko co w ramach swoich nazi-socjalistycznych działań "gospodarczych" pozyskoł do budżetu kosztym pewne narodowości puszczany kominami, musioł inwestować za pośrednictwym tych ludzi. Oczywiście take socjalistyczne gospodarzenie musi skończyć sie katastrofą i taką tyż sie skończyło. Podobnie jak "złoto dekada Gierka" za kerego tyz było tak dobrze jak w Niymcach za Adolfa ino, że tyz na krycha. Adolf sie myśloł, że wyrównanie bilansu zepewniom mu zdobycze wojenne i systym sie niy rypnie, ale rypnąć sie musioł.Patrykk pisze:A socjalizm komunistów łod narodowego socjalizmu Wujka, różni sie i to bardzo!
Stalin zaś w du*** mioł wszelke uwarunkowania narodowe i niy zamierzoł jednym narodym podbijąc innych, ino jako typy INTERnacjonalistyczny swołocz zamierzoł wszyske narody powchłaniać w Kraj Rad (jak chociażby coś co miydzyinnymi Adolfowi zrobiyło niyzły grunt czyli Bawarsko Republika Rad). I dlatego tyż, niy przejmowoł sie ani Ruskimi ani żodnym i innymi nacjami, wiync co nakradli po prostu przeżerali.
Co niy zmiynio faktu, że socjalista jest socjalista i jego jedyną umiejętnością jest okraść bogatych i przepieprzyć, a biydnym ciepnąć ochłapy.
To, że Niymcy tak wyglądali przed Adolfym zawdzięczają ino tymu, że Wiluś II w pewnym momencie dostoł na łeb podobnie jak Adolf i wszyskich rozsądnych ludzi od siebie odsunął, a otoczoł się oszołomstwem pokroju Adolfa i tyż mu sie wydowało, że pokono cały świat.
Sorry za przidugawy OT.
a teraz do rzeczy: Na razie zauważołech, tu jedna osoba coby napisała, że ją niy stać. Reszta pisze o jakichś mitycznych bajtlach co ich niy stać, ale żodyn niy odnosi sie do tego, że karnet do takego bajtla to ino 45 złotków czyli 9 godzin prosty roboty !!
Tak samo jak do propozycji zasponsorowanio takego bajtla tyż sie niy odnosisz.
Jo to z Ujkiym widza zupełnie inaczyj, ale i tak niy ma sensu o tym godać bo i tak zdania ani ty ani jo niy zmiynia
Drugo sprawa to czymu jo mom sponsorować bajtli??? jo niy jes żodno fundacjo i pomimo tego że niy głoduja, mom swoja familio i swoje wydatki. A na szpilu byda nawet choćby bilety były po stówa
To klub powiyniyn wypośrodkować tak cena, co by zarobić i co by ludzie byli na stadionie - na ta chwila jednak patrzom ino na swoja dupa, a kibiców majom kajś
Trzecio sprawa to skonczcie dupic o karnetach!!!
Ci co majom byc to bydom na pewno na kozdym szpilu czy łebki czy starsi i kożdy z nich zarobi na tyn karnet, czy to zbierajonc makulatura czy kradnąc, ale na szpilu bydom na bank
Jednak frekwencjo robiom pikniki, a zodnygo piknika niy zachecisz do kupiynio karnetu. Oni przychodzom na lepsze szpile, abo nagle jak druzyna zaczyno dobrze grac - przed runda nikt tego niy wie, dlatego nikt z nich karnetu niy kupi. A potym nikt z nich niy bydzie wydawoł 20 abo 25 zł co dwa tydnie, bo łon sie byz Ruchu obejdzie, wynik sprawdzi w telegazecie a 25 zł zostanie mu w kapsie
Czworto sprawa co z nami wyjazdowcami???????????????
Policz jedyn z drugim wiela my wydomy na miesiąc!!!!
Ale co wos to obchodzi? wy na szpil idziecie ino do siebie, oczywiście na kryto i do tego z paryzolem
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zgadzam sie z rsl_hks gerhart jak i lutz nie potraficie zrozumieć ze nie wszystkich stać jednorazowo dac te 135 na karnet ludzie pomyślcie trocha ?! nie jestescie pępkami świata , a sprawa dotyczy wlasnie w głównej mierze młodych kibiców , uczniów , których nie stać na taki wydatek a przecież to że ich nie stać zresztą mnie tyż nie znaczy że są gorszymi kibicami niż Wy!!
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- Lutz
- Kontakt:
A wiycie co mie nojbardzi poleku zaczyno wk***iać ?? na kożdy mój post dostaja odpowiedź : boś ty je bogaty ch** z Reichu i ciebie sie fajnie godo - psinco prowda napisolech już 50 razy to że miyszkom w Niymcach niy mo nic wspólnego z tym co pisza , jak niy mocie innych argumentów ino to że jo zarobiom 1000................... ojro to przynojmni co konkrytnego wymyślcie , coś w stylu w du*** żeś boł i gówno widzioł i trzim pysk - to zrozumia.
Amusing do Cia ekstra - jo ciulniynty niy ma i jo już dobrze Twój post zrozumioł - a brzmioł on tak - " na Ruchu je za drogo to jada na szpil tego klubu co właściwie niy ma czyli Górnik bo tam je toni i niy wciskej mi teroz szajsu żeś co inkszego naszkryfloł.- fuj............ .
Przypomnijcie sie ino jak bilety podrożały do 15 zł tyż wom ku*** boło za dużo, abo niy ??
Richtig szkoda godki. Co rok te samo fanzolynie . za drogo , niy ma komfortu, a te ch*** z reichu i te co na coś wiyncy stać niech trzimiom pyski - bo jo je złomiorz i mie niy styknie na nawet na chlyb.
[ Dodano: Czw 02 Sie, 2007 ]
Chmielok ty tyż niy fanzol bo Ty i tak na kożdy szpil wleziesz choby z bramom , pra
Amusing do Cia ekstra - jo ciulniynty niy ma i jo już dobrze Twój post zrozumioł - a brzmioł on tak - " na Ruchu je za drogo to jada na szpil tego klubu co właściwie niy ma czyli Górnik bo tam je toni i niy wciskej mi teroz szajsu żeś co inkszego naszkryfloł.- fuj............ .
Przypomnijcie sie ino jak bilety podrożały do 15 zł tyż wom ku*** boło za dużo, abo niy ??
Richtig szkoda godki. Co rok te samo fanzolynie . za drogo , niy ma komfortu, a te ch*** z reichu i te co na coś wiyncy stać niech trzimiom pyski - bo jo je złomiorz i mie niy styknie na nawet na chlyb.
[ Dodano: Czw 02 Sie, 2007 ]
A od kiedyś wiedzioł że tak bydzie ??????? Od wczorej ??? Wielaś czasu mioł co by te 135 złoty uszporować ??Rafał19R20 pisze:zgadzam sie z rsl_hks gerhart jak i lutz nie potraficie zrozumieć ze nie wszystkich stać jednorazowo dac te 135 na karnet ludzie pomyślcie trocha ?! nie jestescie pępkami świata , a sprawa dotyczy wlasnie w głównej mierze młodych kibiców , uczniów , których nie stać na taki wydatek a przecież to że ich nie stać zresztą mnie tyż nie znaczy że są gorszymi kibicami niż Wy!!
Chmielok ty tyż niy fanzol bo Ty i tak na kożdy szpil wleziesz choby z bramom , pra

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie Atom, wg. co nieftorych piniondze to wynalazek ostatniego tydnia.-=AtoM-[D]=- pisze:A karnet to wynalazek ostatniego tygodnia...?FAROW pisze:ale na karnet tyz trza miec pieniadze w jednym miesiacu a nie mozna sie go rozłozyc na raty
45,-zlotych polskich to majontek nie do zdobycia w jednym pkolyniu, a 135,-złotych polskich to do doroslych chopów jakiś kesz nie osiągalny w normalnych relacjach chyba że w czasie skoku na jakiś srogi geszeft.
ch to zwykły populista, zawsze stoi za stronie chacharów

- anyfor
- Kontakt:
Lutz skoncz juz
Niy widzisz ze godosz do sciany?
Dyc styknie kuknonc ze sam abo smarkoce piszom abo karlusy co w zyciu sie niy radzom.
Jo polskie realia znom bardzo dobrze bo wyemigrowolech dopiyro pora miesiyncy tymu. Jesce roz spomna ze 135 zeta za karnet to niy ma richti duzo, ale do karlusa co na szpile sce łazic i bydzie łaziou durch!. Co do cyny za "extra szpil" to richti je trocha duzo , ale bezturz tom lepszom opcjom i "pewnom cynom za szpil " jes właśnie nic innego jak karnet!
Jo sam niy bronia racji klubu ino godom co richti uwazom za słuszne. Wyglondo na to ze cołko cywilizowano Europa mo take "dzikie cyny" ale to poprostu wymuszo nowoczesny marketing. Jak wtos tego niy poradzi srozumiec to znaczy ze jeszcze do europejskich tryndów niy dorósł. Przikładowo (zas jo o mie) kupiolech sam karnet na MSV za bagatela 140€ ale co zyskuja? 1. Stało cena za szpil ! (czamu? bo: do lepszych szpilów u nos je tyz dopłata!!!), 2. pewnosc ze na szpil zawsze wleza (czamu? bo: jak sprzedali juz w ciul karnetów to zwykłych biletów uostało mało i cza by boło walczyc uo nie) 3. Wydouch roz ino zauoszczyndzono kasa ! 4. Jo jako posiadacz karnetu mom piyrszynstwo w zakupie biletu na wyjazdowy i po 5. niy traca czasu i kasy na paliwo co by po kozdy bilet jezdzic na stadion. Wieza i wiym ze do niykerych uoroz wysupłac 135 zeta to je richti fest ciynzko sprawa ale jak juz Lutz spomniol: mieliscie knuty czas juz duuuuuzo wczesniyj !!!
Co robiyliscie? alkochol , dziwki , imprezki bakanie z rułki itp itd kasa poszła bokiym!
Standardowo wom w dyniach uostauo ze bilet bydzie kosztowol 15 zeta , a tu ciul ! taki dupny ZONK ,a łatwo to bouo przewidziec ze na OE bilety bydom drogsze. No ale...
jak stare przysłowie powiado: mondry "polok"po szkodzie
Ciup i co uostauo? LAMYNT, NERWY , I W KONCU SIEDZYNIE W DOMA!
I na koniec jeszcze roz powiym ze nojbardzij to mi zol ale ino tych co muszom tyrac na zmiany i karnet to do nich niy je rozwionzanie. Ale to juz inkszo historia .
Pyrsk

Niy widzisz ze godosz do sciany?
Dyc styknie kuknonc ze sam abo smarkoce piszom abo karlusy co w zyciu sie niy radzom.
Jo polskie realia znom bardzo dobrze bo wyemigrowolech dopiyro pora miesiyncy tymu. Jesce roz spomna ze 135 zeta za karnet to niy ma richti duzo, ale do karlusa co na szpile sce łazic i bydzie łaziou durch!. Co do cyny za "extra szpil" to richti je trocha duzo , ale bezturz tom lepszom opcjom i "pewnom cynom za szpil " jes właśnie nic innego jak karnet!
Jo sam niy bronia racji klubu ino godom co richti uwazom za słuszne. Wyglondo na to ze cołko cywilizowano Europa mo take "dzikie cyny" ale to poprostu wymuszo nowoczesny marketing. Jak wtos tego niy poradzi srozumiec to znaczy ze jeszcze do europejskich tryndów niy dorósł. Przikładowo (zas jo o mie) kupiolech sam karnet na MSV za bagatela 140€ ale co zyskuja? 1. Stało cena za szpil ! (czamu? bo: do lepszych szpilów u nos je tyz dopłata!!!), 2. pewnosc ze na szpil zawsze wleza (czamu? bo: jak sprzedali juz w ciul karnetów to zwykłych biletów uostało mało i cza by boło walczyc uo nie) 3. Wydouch roz ino zauoszczyndzono kasa ! 4. Jo jako posiadacz karnetu mom piyrszynstwo w zakupie biletu na wyjazdowy i po 5. niy traca czasu i kasy na paliwo co by po kozdy bilet jezdzic na stadion. Wieza i wiym ze do niykerych uoroz wysupłac 135 zeta to je richti fest ciynzko sprawa ale jak juz Lutz spomniol: mieliscie knuty czas juz duuuuuzo wczesniyj !!!
Co robiyliscie? alkochol , dziwki , imprezki bakanie z rułki itp itd kasa poszła bokiym!
Standardowo wom w dyniach uostauo ze bilet bydzie kosztowol 15 zeta , a tu ciul ! taki dupny ZONK ,a łatwo to bouo przewidziec ze na OE bilety bydom drogsze. No ale...
jak stare przysłowie powiado: mondry "polok"po szkodzie

Ciup i co uostauo? LAMYNT, NERWY , I W KONCU SIEDZYNIE W DOMA!
I na koniec jeszcze roz powiym ze nojbardzij to mi zol ale ino tych co muszom tyrac na zmiany i karnet to do nich niy je rozwionzanie. Ale to juz inkszo historia .
Pyrsk
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Jo powiem tak...mie albo raczyj moich rodzicow stac na karnet czy na bilety ale z tymi biletami to jest tak ze nie na 2 szpile na miesionc ino tak jedyn szpil. A karnet byda miol bo zech ostatnio na geburstag kasa dostol i je git bo zech szporowol a nie wydowol na kino czy na dziolchaParOKMN pisze:to jo byda pierwszy.. nie wiem skond wytrzasna 5 dych na miesiąc, w każdym rozie na karnet w tej chwili nie momjakos nie widac tu zeby bajtle sie wypowiadaly ze ich nie stac na 45pln

Edit: Ino zech gupio zrobiol bo mogl zech kupic tyn karnet przed urodzinami tak to bych miol jeszcze 45 zloty a teroz to 135.

Ostatnio zmieniony 2 sie 2007, o 20:47 przez swce, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Skończ pier....ić!!! Nastympny miliarder! Coś mi się zdaje, że jesteś prowokatorem zza miedzyAdam_jaworzno pisze:Jak wam się nie podoba to przyjmą was z otwartymi rękami na Bukowej 1 gdzie bilety są po 10 zł.

A jeżeli nie, to chyba ślepy. Jak rzeczywiście mosz 16 lot to weź sie spytej co sie stało w Twoim mieście jak żeś mioł 2 lata... Jaworzno z naszego miasta stało się ropiejącym żółtym wrzodem na mapie kibicowskiej Śląska.
Przy takich cenach rzeczywiście wielu bajtli moze pójść na Bukową i za pare lat bydziemy miec powtórke z rozrywki w innych miastach. Gieksa ino na to czeko...
Momy szansa odtworzyc nasze podupadłe FC w kilku miastach, a takie ceny nie dość że nic nie pomogą to jeszcze pogorszą sytuację.
Nadminiom raz jeszcze że mom karnet, a nawet jakbych nie mioł to i tak moga wydać choby 50 zł na szpil - stać mie na to.
Wszyscy co wypowiadaja się w tym temacie ciągle godaja o kibicach, kierzy juz łażą. A problem polego na zachęceniu nowych. Ile razy była juz kiedyś godka, że tego bakcyla najpierw trza łapnąć. Ci co łążą moim zdaniem wykombinują ze swojej krwawicy ta kasa. Ino o z narybkiem?...
Najbardziej mi żol zawsze tych bajtli co nie maja kasy i stoją z błagalnym wzrokiem przed stadionem... Ich cierpliwość sie tyż skończy...
PyRsk
Panie, zmiłuj się nad nami...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tego bakcyla to się łapie w wieku 8 lat i mniej. Takiego bakcyla, każdy niebieski ojciec powinien zaszczepić swemu dziecku, bo w tym wieku nie jeździ się na mecze z kolegami z placu tylko właśnie z ojcem. I albo ktoś tego bakcyla łapie, albo futbol jest dla niego obcy.Lofs pisze:Wszyscy co wypowiadaja się w tym temacie ciągle godaja o kibicach, kierzy juz łażą. A problem polego na zachęceniu nowych. Ile razy była juz kiedyś godka, że tego bakcyla najpierw trza łapnąć
Nie ma "dziewiczych" kibicowsko 14,15-latków co najwyżej znikomy procent chwilowych lanserów sukcesu. I kwestia ceny biletu najmniej tu ma do rzeczy.
A tak przy okazji wyszło na to, że Lipiny to najludniejsza i największa aglomeracja Górnego Śląska w dodatku uboga jak slumsy MexicoCity

-
- Kontakt:
Miliarder to ze mnie nie jest, z moich starych też nie. A jeśli chodzi o twoją wypowiedz że jestem prowokatorem geji to mnie to troche obraziło. A wzrok też mam dobry, piszecie w kółko o tym samym że się tego czytać nie da.Lofs pisze:Skończ pier....ić!!! Nastympny miliarder! Coś mi się zdaje, że jesteś prowokatorem zza miedzy.A jeżeli nie, to chyba ślepy
To co się stało nie zależało ode mnie, najwyraźniej mi mama nie pozwoliła chodzić na bijatyki w wieku 2 lat i Jaworzno się zgejało. I jak jesteś taki twardy to waź kolegów i obij ekipe z os. Stałego to może pokarzecie że mamy teraz jakieś wsparcie.Lofs pisze:. Jak rzeczywiście mosz 16 lot to weź sie spytej co sie stało w Twoim mieście jak żeś mioł 2 lata... Jaworzno z naszego miasta stało się ropiejącym żółtym wrzodem na mapie kibicowskiej Śląska.
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
slavo napisał: "Tego bakcyla to się łapie w wieku 8 lat i mniej. Takiego bakcyla, każdy niebieski ojciec powinien zaszczepić swemu dziecku, bo w tym wieku nie jeździ się na mecze z kolegami z placu tylko właśnie z ojcem. I albo ktoś tego bakcyla łapie, albo futbol jest dla niego obcy."
I tu masz 100% racji. Mam już swoje lata, ale w taki właśnie sposób rozpoczęła się moja miłość do Niebieskich.
I tu masz 100% racji. Mam już swoje lata, ale w taki właśnie sposób rozpoczęła się moja miłość do Niebieskich.