BOJKOT?????
Lysy, pomysl. Tylko my ten klub dalej szanujemy, tylko nas ten klub obchodzi. Tylko Mario - wydaje mi sie- robi swoje wsrod pilkarzy.
Bojkot - nie wiem czy to dobry pomysl, trzeba zrobic porzadek i ro***erdolic to cale towarzystwo, bo tylko nam na tym klubie zalezy. A Ruch kochamy " Na dobre i na zle" tak samo jak "Ruch to MY a nie wy".
PS. Zawsze bylem temu przeciwny, ale wydaje mi sie ,ze tylko rozwiazania silowe moga tutaj pomoc, niestety do tego doszlo. ROGALA wy***rdalaj!!
Bojkot - nie wiem czy to dobry pomysl, trzeba zrobic porzadek i ro***erdolic to cale towarzystwo, bo tylko nam na tym klubie zalezy. A Ruch kochamy " Na dobre i na zle" tak samo jak "Ruch to MY a nie wy".
PS. Zawsze bylem temu przeciwny, ale wydaje mi sie ,ze tylko rozwiazania silowe moga tutaj pomoc, niestety do tego doszlo. ROGALA wy***rdalaj!!
-
- Kontakt:
Bart ma racje skoro już spiewamy Ruch to My a nie Wy to tez tak sie zachowujmy!!!a wy myslicie że co,przestaniemy na mecze chodzić to sie tym przejmą???SZCZERZE WĄTPIE !!!!niczym sie nie przejeli a przejmą się naszą nieobecnośią :roll: !!!jescze wszystkim to na ręke będzie ,nikt ich wygwizdywać nie będzie na Rogale nie bedą leciec ku*** tylko spokój i cisza.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
brawo Tauzen.nie ma zadnego bojkotu na nastepny mecz meldujmy sie na stadionie.przeciez to im bedzie pasowal taki bojkot zero nacisków zero presji tylko oni tego chca.nie ma ku*** tak latwo spiewamy ze jetsesmy na dobre i na zle wiec badzmy lepsi od tych pseudopilkarzy i dalej badzmy z naszym klubem.teraz jest bardzo dobry czas dla zmian które musimy wymusic MY kibice-jedyni którym zalezy na dobru Ruchu.mniejsza z tym jak te zmiany wymusimy ale na pewno nie wymusisz ich poprzez niechodzenie na mecze.jesli teraz odpuscimy to obudzimy sie gdy bedziemy tworzyc Ruch nowy Chorzów który bedzie startowal gdzies z a klasy.wiec taki bojkot nie wypali(mam nadzieje).a zmiany zacznijmy wymuszac radykalniej gdyz to juz naprawde ostatni dzwonek by nie grac za rok w trzeciej lidze.pozdRawiam i kto moze za tydzien na Lubin lub za dwa tygodnie u siebie z RKS.WojtekO dostaleś mojego maila?
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
LUDZIE ALE MY KIBICE JUZ DRUGI sezon mowimy to samo i nic nie robimy takiego procz prucia sobie flakow na zarzad klub i kolesi
trzba by bylo zrobic mala rewolucje na cichej aby Polska i nie tylko sie o tym dowiedziala moze podstawimy pod trybune taczki sztuk ok 40 i darmozjadow wywieziemy ale co dalej??
my kibice mamy rzadzic?? hmmm moze to i nie gupi pomysl
napewno znajda sie tacy co robili by duzo dobrego z serca a nie z przywiazania sie mackami do krzesla
ja nie moge wam pomoc jestem za daleko ale robcie cos
bo jak nic teraz nie zrobicie to potem bedzie za pozno tak jak to bylo
w tamtym sezonie
trzba by bylo zrobic mala rewolucje na cichej aby Polska i nie tylko sie o tym dowiedziala moze podstawimy pod trybune taczki sztuk ok 40 i darmozjadow wywieziemy ale co dalej??
my kibice mamy rzadzic?? hmmm moze to i nie gupi pomysl
napewno znajda sie tacy co robili by duzo dobrego z serca a nie z przywiazania sie mackami do krzesla
ja nie moge wam pomoc jestem za daleko ale robcie cos
bo jak nic teraz nie zrobicie to potem bedzie za pozno tak jak to bylo
w tamtym sezonie
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
ku*** komu zaszkodzimy ze nie bedziemy dopingowac rogali?? napewno nie on kura bedzie sie cieszyl z nastepnej przegraniej!!!! i z pretekstu zeby nie placic zawodnika ku*** trzeba zrobic powtorek z ZAglebia Lubin.pogadac z pilkazami osobicie.ku*** ludzie obodzicie sie wreszcie rogala mydkli nam oczy pi***oli o sponsorze i o innych bzdetach wierzycie w to bo ja nie.ku*** juz mnie ch** szczela jak czytam wypowiedzi rogaliu lepszy stadion... ku*** po ch** nam lepszy stadion na 3 lige .
craocivia pare lat temu byla prawie nie widoczna a teraz prosze kibice sie troche zainteresowali tym klubem (manifestacja) wp***dol pilkarza i prosze jakgraja to samo docpele tez pogadali po mesku z pilkarzami i widzimy skutki . ale nie wiem nie ma to sanesu chyba oni i tak nie beda grali rogalai i grajkowie zniszczylinasz klub taka jest prawda za rok witaj 3 ligo a za 2lata to juz naszego Ruchu nie bedzie po zlacz go z zaboliami albozdocvelami tak jak chcielipolaczyc slask z polarem . i juz nie bedzie meczy na CIchej tylko na bukowej taka jest prawda
craocivia pare lat temu byla prawie nie widoczna a teraz prosze kibice sie troche zainteresowali tym klubem (manifestacja) wp***dol pilkarza i prosze jakgraja to samo docpele tez pogadali po mesku z pilkarzami i widzimy skutki . ale nie wiem nie ma to sanesu chyba oni i tak nie beda grali rogalai i grajkowie zniszczylinasz klub taka jest prawda za rok witaj 3 ligo a za 2lata to juz naszego Ruchu nie bedzie po zlacz go z zaboliami albozdocvelami tak jak chcielipolaczyc slask z polarem . i juz nie bedzie meczy na CIchej tylko na bukowej taka jest prawda
Mysle znając tu pare osób osobiscie a znając wszystkich jako kibiców Ruch-u to raczej nikt tu nie "dopinguje"rOGALIChuliganeria pisze:ku*** komu zaszkodzimy ze nie bedziemy dopingowac rogali?? za 2lata to juz naszego Ruchu nie bedzie po zlacz go z zaboliami albozdocvelami tak jak chcielipolaczyc slask z polarem . i juz nie bedzie meczy na CIchej tylko na bukowej taka jest prawda

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wszystkie formy nacisku juz byly ????
Chyba nie . Mysląc mozemy wygrac .Siła sie nie wygra , moze wykreuje sie tylko czerwonego meczennika
a przeciez tego nie chcemy .
Co z petycja ????
Co z manifestacja przed UM Chorzow ??
Prezydent Kopel sugerowal ze moze wyslac kontrole do stowarzyszenia
jak go ktos poprosi . Uwazam ze z urzedu powinnie wyslac taka kontrole
w trosce o pieniadze podatnikow ale jak uwaza inaczej to poprosmy go
i o to w petycji a jak nie to w Radzie Miasta jest opozycja moze z nia nalezy rozmawiac i prosic o pomoc .
Przeciez jest wielu ludzi ktorym chyba jeszcze zalezy na Ruchu,
a ktozy w ostatnich latach nie naleza do sympatykow zarzadu i prezesa
u nich szukajme pomocy ,ich prosmy o ratunek .
Gdyby oni wreszcie sie głosno wypowiedzieli to by moglo wreszcie cos ruszyc. Szukajmy tych ludzi i prosmy ich o pomoc .
Chyba nie . Mysląc mozemy wygrac .Siła sie nie wygra , moze wykreuje sie tylko czerwonego meczennika
a przeciez tego nie chcemy .
Co z petycja ????
Co z manifestacja przed UM Chorzow ??
Prezydent Kopel sugerowal ze moze wyslac kontrole do stowarzyszenia
jak go ktos poprosi . Uwazam ze z urzedu powinnie wyslac taka kontrole
w trosce o pieniadze podatnikow ale jak uwaza inaczej to poprosmy go
i o to w petycji a jak nie to w Radzie Miasta jest opozycja moze z nia nalezy rozmawiac i prosic o pomoc .
Przeciez jest wielu ludzi ktorym chyba jeszcze zalezy na Ruchu,
a ktozy w ostatnich latach nie naleza do sympatykow zarzadu i prezesa
u nich szukajme pomocy ,ich prosmy o ratunek .
Gdyby oni wreszcie sie głosno wypowiedzieli to by moglo wreszcie cos ruszyc. Szukajmy tych ludzi i prosmy ich o pomoc .
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wydaje mi sie ze bojkot nic nie pomoze tak jak i nasz doping nic nie pomoga. Nie ma sposobu na zmuszenie ich do lepszej gry bo oni poprostu nie umieja lepiej grac. Sa daremni, oni nawet do 3 ligi sie nie nadaja. Jest 3 lub 4 zawodnikow dobrych a reszta to tragedia. Jak oni mogli znalesc sie w naszym klubie to ja nie wiem. Moze wyszedl im mecz z piastem i na poczatku sezonu pare innych ale czym dalej tym gorzej. Taka jest prawda niestety i co mozna zrobic jedynie miec nadzieje ze bedzie nowy prezes i zima wzomcni sklad kilkoma dobrymi i doswiadczonymi pilkarzami i paroma mlodziezowacami innego wyjscia nie widze.
1. Ja myśle podobnie jak fuhr rozwiązanie jest tylko jedno - Siłowe.
2. Rogala musi odejść, i tu nie ma żadnego ale.
3. Nie wolno nam bojkotować meczy, musimy być na każdym, a jeśli chodzi o te pare złotych na bilet (na darmozjadów) to nie raz wchodziliśmy już na mecze z bramą, więc i tak problem jest do rozwiązania (niech nikt nie myśli ze mi szkoda te 10 zł, bo ja i tak mam karnet, ale chodzi mi o fakt ze nie wszyscy chcą płacić na darmozjadów).
4. Darmozjady to nie koniecznie piłkarze, tylko ci co ich nauczyli i im pozwalają grać z nami w hu** .Ja to mam w du*** ze nie płacą grajką, mnie interesuje zeby wygrywali, lub próbowali wygrywac. A jak sie któremuś coś nie podoba to niech wy***rdala tak jak woś.
Wina za całą sytuacje jest zarządu, a dokładnie rogali, i od tego musimy zacząć robić porządek.
Ps. Zawsze jak coś wypije to mam natchnienie do pisania.
2. Rogala musi odejść, i tu nie ma żadnego ale.
3. Nie wolno nam bojkotować meczy, musimy być na każdym, a jeśli chodzi o te pare złotych na bilet (na darmozjadów) to nie raz wchodziliśmy już na mecze z bramą, więc i tak problem jest do rozwiązania (niech nikt nie myśli ze mi szkoda te 10 zł, bo ja i tak mam karnet, ale chodzi mi o fakt ze nie wszyscy chcą płacić na darmozjadów).
4. Darmozjady to nie koniecznie piłkarze, tylko ci co ich nauczyli i im pozwalają grać z nami w hu** .Ja to mam w du*** ze nie płacą grajką, mnie interesuje zeby wygrywali, lub próbowali wygrywac. A jak sie któremuś coś nie podoba to niech wy***rdala tak jak woś.
Wina za całą sytuacje jest zarządu, a dokładnie rogali, i od tego musimy zacząć robić porządek.
Ps. Zawsze jak coś wypije to mam natchnienie do pisania.
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: