Kolejna podwyżka

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
bRayan72

#406 Post autor: bRayan72 » 2 sie 2007, o 08:43

Podwyżka to sprawka naszej pani prezes, Ziętek jom ostrzegoł że z tego bydzie larmo ale ona zaryzykowała, Klimek o tym nie wiedzioł.Bydzi cza pogodać z naszom paniom prezes bo i sie w głowce poprzewracało.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

chorzowski_rsl
Kontakt:

#407 Post autor: chorzowski_rsl » 2 sie 2007, o 09:00

bRayan72 pisze:Podwyżka to sprawka naszej pani prezes, Ziętek jom ostrzegoł że z tego bydzie larmo ale ona zaryzykowała, Klimek o tym nie wiedzioł.Bydzi cza pogodać z naszom paniom prezes bo i sie w głowce poprzewracało.
widac ze nasza Pani prezes jest z Sosnowca !
NRŚL GANG

PhAnToM

#408 Post autor: PhAnToM » 2 sie 2007, o 09:36

moi ś.p babcia(wielki kibic,do 89roku życia znoła składy wiekszosci klubów BUNDESLIGI, żona trenera II ligowego... etc) zawsze powtarzała... klub w kerym rzondzom baby dlugo niy pociagnie.... jak narazie to widza miola staruszka racjo :/ tej naszej prezez sie trocha podupiylo we du*** i łona juz pomyslala chyba ze jak kibice przylazom o gupio licyncjo w licznie 700 to na szpil tysz bydom lazic, nawet jak bydzie cza dac 25zl :/ niy wjym w kerym kierunku idzie ta sprawa ale ku normalnosci napewno niy :/ cza sie skolegowac z tymi ciulasami na bramkach :D:D:D :-)

FAROW
Kontakt:

#409 Post autor: FAROW » 2 sie 2007, o 09:56

Taka decyzja odsunie wielu kibiców od pójścia na mecz, spowoduje to negatywny wizerunek klubu w oczach bezstronnych obserwatorów, sponsorów itp! Jak to? w drugiej lidze tylu kibiców, a po wygranej batalii o I lige tak mało?! :/
Nie wiem kto to wymyślił ale myśle że stąpa po cienkim lodzie!
To co udało sie stworzyć na sektorach przy cichej budowało sie kilka trudnych lat ale zburzyć można bardzo łatwo!!!!

AdasLaziska
Kontakt:

#410 Post autor: AdasLaziska » 2 sie 2007, o 10:03

bojkot meczu nie włazymy na szpil ze sosnowcym :)
BYŁO NAS WIELU... ZOSTALI NAJWIERNIEJSI FANATYZMU NIE MA KONCA

http://www.niebiescy.pl/video.php?id=40

http://i14.tinypic.com/4d3jdib.jpg

Davidos
Kontakt:

#411 Post autor: Davidos » 2 sie 2007, o 10:19

jo powiym tak rzeczywiscie szkoda FC bo oni ucierpiom na tym nojbardzij, ale do nos Chorzowian to mysla ta podwyzka niy mo wiykszygo znaczenia, Ci co lazili bydom lazic dalij a Ci kerzy zamiast na szpil wolom siedziec w szynku abo pod sklepem i tak by niy poszli bo do nich kibicowanie sie konczy na przewracaniu hasiokow i ryceniu po ozartemu je*** gieksa chociaz pewnie nigdy na Bukowej niy byli....

bluefil
Kontakt:

#412 Post autor: bluefil » 2 sie 2007, o 10:23

NIe DOROSLISMY DO ULGOWYCH BILETOW!!!!!!
Zrozumcie jedno, ze bilety ulgowe w naszym pieknym karju nie dzialaja. Za chwile znajda sie jacys madrale, ktoryz nawet majac w kieszeni pieniadze na zwykly bilet kupia ten ulgowy. Na 5 piw przed meczem beda tez mieli, a jak ich nie beda chcieli na bramie wpuscic, to larmo zrobia i do lania porzadkowych sie zabiora. Wiele razy widzialem lysych osilkow lu innych najebanych menelai z biletem za dwazl, a bajtle nie mogli wejsc, bo tych biletow brakowalo. Wieczne larmo pod bramami, gdzie babka ochroniarka sto razy tlumaczyla, ze za dwa to tylko na jedynke wpuszczaja. Poki nie bedzie porzadku z tym, to nie bedzie ulgowych biletow...Poza tym sprawdzenie wieku kazdemu bajtlowi zajmie mase czasu. Jedynym wyjsciem jest wydzielenie specjalych sektorow i bram wejsciowych na nie dla ludzi ze znizkowymi biletami. Moze zachecic tez do kupowania karnetow przez otwarcie specjalnej bramy, gdzie tylko z karnetami mozna bedzie wejsc, bez przepychania sie i stania godzinami w kolejce....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#413 Post autor: L.G » 2 sie 2007, o 10:34

Słuszno uwaga Bluefill. Powszechnie ci "obrońcy biydnych bajtli", wykupywali bilety po dwaciok i robiyli bydło na bramach, co niy przeszkadzało im po tym, pieprzyć na forum o tym, że zło jest organizacja wejść !
Zresztą szkoda godki. Populizm, demagogia i hipokryzja przichodzi sam nikerym tak leko, jak półrocznymu dziecku szczanie w majty.
A tak naprowdy 90% procynt tych co "ich niy stać", są śmiyszni jak Hummer przerobiony na gaz. Bo to jest tyn rodzaj "niy stać". Jeansy oryginalne z Lewis'a, treska z oryginalno z Adidasa, Reebooki na nogach, Ericson 810i z kapsy wyłazi i bilet za dwaciok w rynce
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#414 Post autor: osik » 2 sie 2007, o 10:42

gnz pisze: jak jestes na kazdym meczu, krecisz filmy, montujesz i jest to twoja pasja to czemu jeszcze karnetu nie masz ?
nie mom jeszcze karnetu bo zech myslol,ze nikomu nie odj... do gowy z takimi podwyzkami.
a tu taki zonk :szok: i teroz skond mom nagle kasa wzionc ?
Moze byda filmowol jak zawsze, to wlaza jak prasa/tv -za free, ino ze z tego szpilu nic nie wiem.Podskoczyc nie mozesz bo na ramieniu kamera,spiewac?-no chyba ze chcecie suchac w podkladzie moj wokal :D ,bardzi musisz sie skupic na tym co mosz w rekach niz na tym jak caly szpil wyglondo.Fajnie jes miec wejscie do szatni po szpilu,fajnie postac w tunelu z pilkarzami,fajnie skoczyc na konfa ale nie roz bych to zamienil na "impreza na 10sionie" ;)
To mi sie kojarzy z tym "sponsorem za dwa tygodnie" ... tyla my czekali i wkońcu jes :D
Z takimi pomyslami to jo moga tam siedziec na tym stolku ,a na drzwiach tabliczka "osik-marketing" :rotfl: i nie potrzebne mi mgr przed nazwiskiem.
Dolicz jeszcze do biletu dojazd no i cos zjesc bo prosto z roboty jada i juz mosz 50pln.
Kochom Ruch ale mom jeszcze inne sprawy i np. abonament za telefon abo internet nie poczeko az jo se karnet kupia.
..a jak mom z placu kogos zabrac na szpil,co jedzie pierwszy roz? Jak mu powiem 25zł to mie wysmieje.Taki piknik[co mo kasa]woli do kina isc niz mo ryzykowac cos co mu sie moze niespodobac.Jak ktos w taki sposob dzwigo ceny to znaczy,ze mo kibicow w d.... ino niech pamiento ,ze bez nos to se mogom w golfa pograc.Ktos powie,ze jes wyjscie-karnety-o tym pisolech na poczatku.
W takim tempie nawet Pb na Orlenie nie drozeje :P

PhAnToM

#415 Post autor: PhAnToM » 2 sie 2007, o 11:16

OSIK jak zawsze mosz racja... popierom w 100% :-)))) Ostatnio chciolch poru wzionc na szpil co niy byli jeszcze...w sumie moj qzyn to je... i jak zech jego mamie(moi qzynce) pedziol ze 25zl bilet to mi pedziala ze sie mom isc som :/ no i jak co tero??
nie godom ze majom byc bilety po 5zł, ale niech wrocom te za 15...
10- do kobiet i dzieci
15-normalny
2zl zlikwidowac bo na te bilety wlazom potym jakies menele i inne :/
wrocic do mormalnosci i gRo.... a nie od***rdalac za 25 bilet :/ czlowiek odpowiedzialny za marketnig w klubie to abo niewidomy abo z burkina faso :/

Amusing
Kontakt:

#416 Post autor: Amusing » 2 sie 2007, o 11:28

Trzeba cos wymyslic co zadziała, mozna zbojkotowac mecz, mnie stac zeby dac 25 zł za szpil, ale ilu chłopców nie stac, nasz FC dopiero sie rozwija w miescie gdzie jest wiekszosc zaboli, jak mam ten FC rozkrecac jezeli zarząd nie daje mi na to szans, jak powiem chłopcom ze bilet maja po 25 to mnie wysmieja, wybiora zaboli a co za tym idzie nasz FC bedzie stał w miejscu zosta tylko ci którzy jezdzili a z czasem i my kiedys przeminiemy i kto wtedy nas zastapi, nikt !! poniewaz zarząd spierdolił sprawe
Cokolwiek ręka twa uczynić ma zamiar,niech uczyni to z pełną mocą.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#417 Post autor: Slawko » 2 sie 2007, o 11:30

Kiedy jest spotkanie z Klimkiem?
Mam nadzieje ze przynjamniej on okaze sie rozsadny i wytlumaczy pani prezes ze zj***la sprawe.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
Patrykk

#418 Post autor: Patrykk » 2 sie 2007, o 11:35

W wykryncaniu tego co jo pisoł to tyś jes Bogiem i to tys bys sie nadawoł jako bolszewik.
Dupisz kromy i tyla.
Zobocz wiela ludzi pisze chocby tu na forum ze ich niy stać (ci nojbiydnijsi neta niy majom i i jeich głosów tu niy usłyszysz) - czyli łoni wszyscy to som lebry i żyją z socjala??? ciul jesteś i tyla!!!
Kaj jo napisoł coś o tym że gardza ludzmi wykształconymi????? som mom wyzsze i według mie charakter, siła, honor powinny isc w parze z wiedzą i mondrosciom!!!
Jo gardza takimi pyszałkami jak ty, kiery zrobi studia, znojdzie lepszo robota i wszystkich wkoło mo za nic, myndrkuje w necie a po ulicy łazi posrany co by mu niy najebali!!!
Som niynawidza żuli (niy tylko z Ruchu), tymbardzij takich co najebani na bilet żebrają - jakby to ode mnie zależało to bych ich żywcym spolił, bo do mie takie bakterie niy majom prawa żyć i niy jest to do mie ważne czy jest łon z Ruchu czy niy.
Ale oprócz żuli som jeszcze ludzie ubodzy i takich jes na Ruchu nojwiyncyj, oraz łebki i o nich mi chodzi!
A socjalizm komunistów łod narodowego socjalizmu Wujka, różni sie i to bardzo! Wymienia choćby jedna zasadniczo różnica. Jak wyglondały Niymcy jak Ujek doszedł do władzy i jak wyglondały do początku lat 40, jak Niymcy zaczeły przegrywać wojna, jak sie żyło ludziom i jak wspominajom gospodarczo tamte czasy starsi ludzie, jak gospodarka poszła do przodu, jak spadlo bezrobocie, jaki wszyndzie boł porzondek, wiela autostrad jak na tamte czasy wybudowoł, jakie nowatorskie rozwiązania wprowadzoł itd itd
A teroz zobocz sie komunistów kiere wedle ciebie i wielu innych niczym sie niy rózniły:rotfl:
Niby tyz sie zbrojili, czyli ich gospodarka powinna isc do przodu a jak było kozdy wiy.
Wszyndzie głód, nyndza, bieda, syf i niyporzondek po dziś dziyń - to zrobił komunizm!
Mógłbych ci pisać i pisać ale zes je pyndzel i i tak niy zrozumisz

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#419 Post autor: Lutz » 2 sie 2007, o 11:44

Amusing pisze:Trzeba cos wymyslic co zadziała, mozna zbojkotowac mecz, mnie stac zeby dac 25 zł za szpil, ale ilu chłopców nie stac, nasz FC dopiero sie rozwija w miescie gdzie jest wiekszosc zaboli, jak mam ten FC rozkrecac jezeli zarząd nie daje mi na to szans, jak powiem chłopcom ze bilet maja po 25 to mnie wysmieja, wybiora zaboli a co za tym idzie nasz FC bedzie stał w miejscu zosta tylko ci którzy jezdzili a z czasem i my kiedys przeminiemy i kto wtedy nas zastapi, nikt !! poniewaz zarząd spierdolił sprawe
Czymu wybierom żaboli ???? dyć na GKS K-ce som jeszcze tońsze bilety a już napewno działo tam u wos jakiś 5 ligowy klub kaj je wjazd za friko niech zapałajom miłościom do tego klubu i bydzie wilk cały i owca syto. Bydziecie sie łazić z dumom po TG i śpiywać "kochom GKS bo tam wjazd tońszy jes oooooooo" - ku*** jo jednak je do zadku i za stary ......... to jo sie odrazu przeciepuja na Hansa Rostock bo mo tońsze wejściówki jak Stuttgart, a zamiast Ruchu wybiyrom od dzisiej Rozwój. Chopie ty sie noprzód spytej tych swoich kolegów i som siebie o co wom chodzi . Jak miarom przywionzanio i miłości do klubu majom być ceny biletów to zarozki lepi tyn fanclub rozwionż, i może mosz recht załóż FC Torcida Tarnowskie Góry - bo tam je toni - żałosne. I niy fanzol mi że jo pisza z Niymiec. Sam chodzi o samo podejście do tego........................
ida na Górnik bo tam je toni......... to sie dyć w ty moi stary pole niy mieści , na takie ciulstwo cza noprzód wpaś............ . Respect !!! To niech wydupiajom na Roosvelta , żodyn po nich płakać niy bydzie.

Awatar użytkownika
Patrykk

#420 Post autor: Patrykk » 2 sie 2007, o 11:56

Lutz pisze:
Amusing pisze:Trzeba cos wymyslic co zadziała, mozna zbojkotowac mecz, mnie stac zeby dac 25 zł za szpil, ale ilu chłopców nie stac, nasz FC dopiero sie rozwija w miescie gdzie jest wiekszosc zaboli, jak mam ten FC rozkrecac jezeli zarząd nie daje mi na to szans, jak powiem chłopcom ze bilet maja po 25 to mnie wysmieja, wybiora zaboli a co za tym idzie nasz FC bedzie stał w miejscu zosta tylko ci którzy jezdzili a z czasem i my kiedys przeminiemy i kto wtedy nas zastapi, nikt !! poniewaz zarząd spierdolił sprawe
Czymu wybierom żaboli ???? dyć na GKS K-ce som jeszcze tońsze bilety a już napewno działo tam u wos jakiś 5 ligowy klub kaj je wjazd za friko niech zapałajom miłościom do tego klubu i bydzie wilk cały i owca syto. Bydziecie sie łazić z dumom po TG i śpiywać "kochom GKS bo tam wjazd tońszy jes oooooooo" - ku*** jo jednak je do zadku i za stary ......... to jo sie odrazu przeciepuja na Hansa Rostock bo mo tońsze wejściówki jak Stuttgart, a zamiast Ruchu wybiyrom od dzisiej Rozwój. Chopie ty sie noprzód spytej tych swoich kolegów i som siebie o co wom chodzi . Jak mierom przywionzanio i miłości do klubu majom być ceny biletów to zarozki lepi tyn fanclub rozwionż, i może mosz recht załóż FC Torcida Tarnowskie Góry - bo tam je toni - żałosne. I niy fanzol mi że jo pisza z Niymiec. Sam chodzi o samo podejście do tego........................
ida na Górnik bo tam je toni......... to sie dyć to sie moi stary pole niy mieści , na takie ciulstwo cza noprzód wpaś............ .

To niy jest tak że bajtle zacznom łod razu jezdzic np. na geksa bo jest tanij.
Jak bilety bydom drogie automatycznie miej chopców bydzie jezdzić z fc, czyli jak nos jezdziło po 100 osob,to o połowa mniyj bydzie nos jezdzić, bo 70% chopców to som bajtle kiere 25 zł na kozdy szpil napewo niy uzbierajom - ucierpi organizacja, spadnie morale i wszystko co zwiazane z prowadzyniem fc
W tym samym czasie np. na tako geksa jezdzi 200 osob, bilety majom tanie, grajom coroz wyżyj, modym kierzy w to wszystko wchodzom (wczesno podstawówka) zaczyno sie to podobac, w ciul napisów na murach, w ciul chopców w szalikach kierzy łażom po miescie idonc na zbiórka itd.. Po hu* majom jechac w 50osób na Ruch, po drodze kas wyłapać, siedziec na stadionie kaj jest 4000 ludzi jak moga jechac na geksa kaj jest 10000, doping, oprawy, bilety majom po 5 zł , po drodze nikt mi niy na***ie, a po miescie moga sie bujac w barwach.
To jes proces postympujoncy w czasie i wiadomo ze za rok sytuacja sie niy zmieni ale juz 5 lot moze byc różnie

ODPOWIEDZ