Polonia Bytom zagra na Ruchu :D
- esiu1920
- Kontakt:
Witam wszystkich kibiców niebieskich, to co zrobiliście dla mojego klubu PB za to wielki szacunek dla Was. Jakos nie mogłem wyobrazic sobie gry na obcym stadionie, jednak po waszych wypowiedziach jestem pełen optymizmu. Licze na to że zbyt nadgorliwi kibice PB jak i Ruchu ( pomimo naszej anty-sympatii) zachowają spokój,a swe siły skierują na mecze np. Z sosnowieś :-) Im bliżej rozpoczęcia sezonu tym bardziej doceniam wasza decyzje. Gdyby nie Wy, to OE pozostała by w naszych marzeniach. A sami przeciez wiecie, jakie to swięto dla kibica grać w pierwszej lidze. Zwłaszcza w naszym przypadku, czekalismy 21 lat. Miałem wtedy 13 lat, więc pewnie domyslacie sie w jakim jestem wieku. Gdyby nie Wy, PB wraz z nieudacznym zarządem pogrązyła by sie w odtchłani. Daliście nam mozliwośc rozwoju i szansy powrotu do normalnośc za co po raz kolejny dziekuje. OE, "dzieki Wam ", wymusiała na naszych władzach inwestowanie w nasza infrastukrture, zycze wszystkim kibicą Ruchu zajebistego stadionu. Oczywiscie kibicuje PB, ale w każdym meczu Ruchu bede za wami kibicował, nio może po za meczem pomiędzy PB vs Ruch . Pozdrawiam !!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
yyy może coś więcej? nie jestem z tych co robią internetowe sztamy, nie mówie o sobie że jestem "kumaty" ale lubie być poinformowany o faktach realnych - na jak długo, na jakich zasadach co i jakrsl_hks pisze:wczoraj bylo spotkanie grup trzymajacych wladze na lini Ruch-Polonia i wszystko zostalo ustalone ze bedzie dobrze

Pozdrawiam ASTE
- Ama
- Kontakt:
na cichej Polonia
Kiedy Polonia zagro pierwszy mecz u nos na cichej może jest ktoś poinformowany tak mniej więcej
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)
FC. BALKON
FC. BALKON
-
- Kontakt:
I bardzo dobrze. Jak dla mnie to jedyne rozsadne rozwiazanie....nie mozna sr** do wlasnego gniazda, a za dymy zamkna stadion Polonii, czyli nasz. Ciekawe czy nasi sie beda czasami wybierac na mecze Polonii....rsl_hks pisze:wczoraj bylo spotkanie grup trzymajacych wladze na lini Ruch-Polonia i wszystko zostalo ustalone ze bedzie dobrze
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- amra
- Kontakt:
normalnie nie poznaje kolegi ale święte słowa zwłaszacza od wujkarsl_hks pisze:ztamy zadnej nie ma ale mysle ze beda grac spokojnie i nikt z nas nie bedzie im przeszkadzal w tym , i jak juz kiedys ktos powiedzial z kazdym nie mozna wojowac nasz wujek tak wojne przegral ...

[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wojny PZPN-Górny Śląsk c.d"Musiałbym się śmiać, a nie chcę narazić się PZPN"
Przegląd Sportowy/MM /09:28
Działacze Polonii Bytom dostali z PZPN faks, że klub został ukarany odjęciem trzech punktów. W piśmie jest też adnotacja, że centrala odwiesiła nałożony na klub zakaz dokonywania transferów.
W Bytomiu czytając pismo, nie wiedzieli, czy śmiać się czy płakać: - Dla nas najistotniejsze jest, że znowu możemy dokonywać transferów - mówi prezes Damian Bartyla, który o odjęciu punktów rozmawiać nie chce. - Nie mogę, bo musiałbym to wyśmiać, a nie chcę się narazić PZPN.
Kara dotyczy finansowych zaległości wobec zawodników, chociaż długi zostały już spłacone. Jednak na Miodowej napisali, że kara musi być, bo długi nie zostały spłacone w terminie.
- PZPN chciał pokazać, że jego istnienie ma sens - to kolejny głos z klubu.
Ciekawe czy do nos przyszedł faks o przywróceniu -6pkt?
- ch-R
gerhat pisze:Wojny PZPN-Górny Śląsk c.d"Musiałbym się śmiać, a nie chcę narazić się PZPN"
Przegląd Sportowy/MM /09:28
Działacze Polonii Bytom dostali z PZPN faks, że klub został ukarany odjęciem trzech punktów. W piśmie jest też adnotacja, że centrala odwiesiła nałożony na klub zakaz dokonywania transferów.
W Bytomiu czytając pismo, nie wiedzieli, czy śmiać się czy płakać: - Dla nas najistotniejsze jest, że znowu możemy dokonywać transferów - mówi prezes Damian Bartyla, który o odjęciu punktów rozmawiać nie chce. - Nie mogę, bo musiałbym to wyśmiać, a nie chcę się narazić PZPN.
Kara dotyczy finansowych zaległości wobec zawodników, chociaż długi zostały już spłacone. Jednak na Miodowej napisali, że kara musi być, bo długi nie zostały spłacone w terminie.
- PZPN chciał pokazać, że jego istnienie ma sens - to kolejny głos z klubu.
Ciekawe czy do nos przyszedł faks o przywróceniu -6pkt?
Wcale bym sie nie zdziwił

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.