Kolejna podwyżka

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ASCETO
Kontakt:

#316 Post autor: ASCETO » 31 lip 2007, o 22:03

Chopy!!! Jutro jak cytołek w gazecie "Sport" reporterzy tej gazety odwiedzą nosz stadion.Moze by jutro zrobic jakies zgromadzenie w związku z tymi biletami?? :hyhy:
Obrazek

Awatar użytkownika
sroka87
Kontakt:

#317 Post autor: sroka87 » 31 lip 2007, o 22:08

m-p pisze:
Lutz pisze:

Zresztom mom takie pytanie do ogółu - czamu na Lechu ludzie kupili już 11000 karnetów a u nos 1000 ?? Czyżby łoni jż wiedzieli że o meistra bydom grać i kożdy szpil bydzie na poziomie ligi angielskiej ?? MU - Chelsea abo tym podobne ?? Sami sie na to odpowiedzcie. Jo niy poradza.
Postaram się Ci odpowiedziec na to pytanie! Spojrz na mapę Śląska i zobacz
ile jest klubów piłkarskich z jakąś mniejszą lub wiekszą tradycja i ilościa wiernych
im kibiców a nastepnie spojrz na mapę Wielkopolski i zobacz ile tam jest wielkich
i zasłużonych klubów. Ja na tej mapie widze tylko Lecha! Reszta tak na prawde sie nie liczy

jakby na Ślonsku był yno RUCH to by miyjsca na stadionie niebylo bo by kozdy karnet zaro kupil a we wielkopolse nima innych klubów co by we 1 lidze graly i tako je prowda jak bylo 15 zloty to bylo dobrze ale 25 to juz przesada plus dojadz i tak dali to wylazi nawet fajno suma :/ a lepi je miec chyba fol stadion kiedy za 15 zl je bilet i je fajno atmosfera kiedy sie wszyscy bawion niz 4-5 tys kaj bilet je po 25 zl i lipno atmosfera taki je moje zdani
[img]http://img56.imageshack.us/img56/3558/pasekzorycopymt5.gif[/img]
[img]http://img149.imageshack.us/img149/9904/zory9hs.jpg[/img]
[img]http://i13.tinypic.com/4hx4znp.gif[/img]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#318 Post autor: Lutz » 31 lip 2007, o 22:12

Sroka poczytej sie dokładnie mój ostatni post potym sie wypowiadej. Specjalnie do Cia - skond sie wziono te 13000/14000 na ostatnim szpilu - z Wielkopolski ??

Blue Mic
Kontakt:

#319 Post autor: Blue Mic » 31 lip 2007, o 22:15

Jo ino jest ciekawy czy ktoś z zarządu wie za co my momy płacić te 25 zł:
- za stonie pół godziny by wlyź na stadion,bo jakiś leber nie pomyśloł żeby otworzyć więcej bramek
- za wygodne zice pod gołym niebem, jak znajdziesz wolne miejsce
- za toi-toja
czy może
- za gwarantowane bezpieczeństwo, przez wojowników ninja ze Skorpiona :wstyd:

To tylko Cicho 6 i nie godejcie mi o karnetach, one wyższego komfortu oglądania meczu mi nie zagwarantują.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#320 Post autor: Lutz » 31 lip 2007, o 22:19

To tylko Cicho 6 i nie godejcie mi o karnetach, one wyższego komfortu oglądania meczu mi nie zagwarantują.
Monyj mosz i recht , ale kosztujom inyk 15 złociszy !! Tela samo co pora miysiyncy tymu w II lidze za kere żeś płacioł za oglondanie Uni Janikowo - teroz mosz okazjo 15 złoty dać za Górnik , Legia, Wisła, Lech itd........... .

Awatar użytkownika
sroka87
Kontakt:

#321 Post autor: sroka87 » 31 lip 2007, o 22:25

Lutz pisze:Sroka poczytej sie dokładnie mój ostatni post potym sie wypowiadej. Specjalnie do Cia - skond sie wziono te 13000/14000 na ostatnim szpilu - z Wielkopolski ??
Lutz jo tyn post pisol jak jeszcze tego Twoigo niybylo widocznie pisali my w tym samym czasie.
a skond sie wziyno tela ludzi hmm sie policz wiela kiedy bylo ludzi na amice i dodej to do tego wiela bylo na lechu plus wiela je nowych ale loni wiedzom za co placom jo niygodom o grze grajkow ino o tym jaki majom stadion i jaki na nim majom komfort bo to je bez porownanio drogsze bilety dobra ino zeby my wiedzieli za co bo na Lechu z tego co pamiyntom to w zeszlyj rundzie tyz byly bilety po 20 abo 25 zl ino jaki jaki loni majom stadion a jaki mo nosz Ruch a niykozdego stac zeby zaroz wykulac te 135zl na karnet miyj to tyz na uwadze
[img]http://img56.imageshack.us/img56/3558/pasekzorycopymt5.gif[/img]
[img]http://img149.imageshack.us/img149/9904/zory9hs.jpg[/img]
[img]http://i13.tinypic.com/4hx4znp.gif[/img]

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#322 Post autor: kibol-siem-ce » 31 lip 2007, o 22:26

Dupcenie o szopenie, jo tyż mom karnet dzięki LOFS-owi :) Jakby niy łon podejrzywom że połowa meczy bych odpuścił bo poprostu mie niy stać!!! Robia, ale mom rodzina na utrzymaniu i 25 zł na szpil to jest fest dużo, mimo że jeżdża ponad 15 lot. Niech tyn zarząd sie w końcu obudzi.....

P.S. DZIĘKI LOFS :)
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

gizm
Kontakt:

#323 Post autor: gizm » 31 lip 2007, o 22:35

Blue Mic pisze:

no wlasnie oto idzie ze jak kupisz Karnet to niyprzeplacosz bo co szpil 15zl placisz
porachuj na wtory szpil wlajzisz zadarmo (na 6 albo i pryndzyj bo bilety mogom nawed drozsze byc niz te 25zl)
wiadomo ze niykozdy mo ta kasa na Karnet tak od zaroz ale cza kombinowac :hyhy:

co zciebie za Kibic Ruchu niygodej mi ze to INO Cicho 6 (juz zatakie cos tobys powinien dostac Ostrzezynie) jeszcze niydowno na Betoniokach sie siedzialo byc szczynsliwy ze mosz te stolki ze Banki kas indzij do dzisiej siedzom na Betoniokach

polowa ztych co placzom o Kasa to jeszcze niydowno chciala nowy Stadion miec a co wy myslicie ze na Nowy Stadion by byli Bilety tysz po 15zl

Buger

#324 Post autor: Buger » 31 lip 2007, o 22:42

qizm pisze:jeszcze niydowno na Betoniokach sie siedzialo byc szczynsliwy ze mosz te stolki ze Banki kas indzij do dzisiej siedzom na Betoniokach
Jo ci powiym szczerze, czy na betonie jak downij sie siedzialo czy ze zicami to mie to roznicy niy robi, ale dzialaczom chyba pizlo w leb z kuli tego bo podnosza ceny, niy wiym teroz czy ze wzglydu na dobro gra druzyny i awans, czy wysoki komfort ogladania meczow...

Zarzad chce miec dupny piknik na stadionie! Na to sam wylazi...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#325 Post autor: Lutz » 31 lip 2007, o 22:43

Tak sie mogymy przegodywać do biołego rana wy mie niy przekonocie jo wos tyż niy . Niy chca sam porównywać zachodu z Polskom, abo niy chciołech ale musza : sam wiynkszość tych co som na stadionie majom Dauerkraty ( karnety ) czamu ?? Bo poprostu je toni, na kożdym szpilu tyż niy som i to samo zrobioł nasz zarzon co je moim zdaniy prawidłowym posuniynciym w tym biznesie.
Kibol Siemce - bołś na kożdym szpilu jak bilety boły po 15 zł ?? Teroz mosz tako samo okazja, niy rozumia czymu godosz że cia niy stać - kaj je różnica czy wydosz z wypłaty 30 zł wroz czy na raty ( liczby szacunkowe) ????? Niy rozumia czymu piszesz że terozki łoroz Cie niy stać ?? Dyć Ci żodyn tych 25 złoty płacić niy koże !!!!! Możesz dali dować 15 i to z tym komfortym że w raji niy musisz stoć !!
Moga zrozumieć że Cie niy stać wroz 135 zł wydać ( ???????? :niepewny: ) , Ciebie i innych tyż, ale niech mi żodyn niy godo że z tych 14000 co na Podbeskidziu boło je ino 1000 bogatych co ich stać na tyn karnet .
Podsumuja - bilety po 25 zł NIY !! Karnet ( bilet 15 zł) tyż niy - teroz sie sami ocyńcie czego wy chcecie i o czym je ta godka . Nojlepi za darmo - pra ?? Co do poziomu szpili wypowiadołch sie już na poprzedni stronie - kibice Lecha tyż jeszcze niy wiedzom czy bydom grać o meistra czyo utrzimanie ( 11000 karnetów).
Ostatnio zmieniony 31 lip 2007, o 22:54 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

Blue Mic
Kontakt:

#326 Post autor: Blue Mic » 31 lip 2007, o 22:45

Gizm do mnie Cicho 6 to też świątynio, całe życie mieszkom w Chorzowie i z okna widza Niebieskie świece, ale z tym " tylko", chodziło mi o ta cena i co w zamian otrzymuje zwykły kibic.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#327 Post autor: Lutz » 31 lip 2007, o 22:51

Jako cena ?? Za piyrszo liga płacisz tela samo jak za drugo, abo żech richtig co przepasowoł.

gizm
Kontakt:

#328 Post autor: gizm » 31 lip 2007, o 23:03

Buger pisze: ale dzialaczom chyba pizlo w leb z kuli tego bo podnosza ceny, niy wiym teroz czy ze wzglydu na dobro gra druzyny i awans, czy wysoki komfort ogladania meczow...
Zarzad chce miec dupny piknik na stadionie! Na to sam wylazi...
na takie pytanie niych ci wtos odpowiy wto mo dobry kontakt ze Zarzondym
tu mosz Moja Teoria:
jakby niybolo jest jeszcze jakies 2mln do zplacynio potrzebno bydzie pryndzyj czi puznij podgrzywano murawa nikt znoz niychce na Slonski lajzic i jakos to czeba wszystko zaplacic Klimek tysz musi skonsc brac ta kasa i wiadomo ze taki zastrzyk gotowki jak np ze kupiynie Karnetow bydzie wielkim ratunkiem np 5tys Karnetow po 135zl i pora do Bajtli i Babow po 45zl i 90zl to mosz leko 1Mln zl tako Kasa by napewno pomogla dali sie rozwijac

ENDZA
Kontakt:

#329 Post autor: ENDZA » 31 lip 2007, o 23:12

Lutz pisze:Tak sie mogymy przegodywać do biołego rana wy mie niy przekonocie jo wos tyż niy . Niy chca sam porównywać zachodu z Polskom, abo niy chciołech ale musza : sam wiynkszość tych co som na stadionie majom Dauerkraty ( karnety ) czamu ?? Bo poprostu je toni, na kożdym szpilu tyż niy som i to samo zrobioł nasz zarzon co je moim zdaniy prawidłowym posuniynciym w tym biznesie.
Kibol Siemce - bołś na kożdym szpilu jak bilety boły po 15 zł ?? Teroz mosz tako samo okazja, niy rozumia czymu godosz że cia niy stać - kaj je różnica czy wydosz z wypłaty 30 zł wroz czy na raty ( liczby szacunkowe) ????? Niy rozumia czymu piszesz że terozki łoroz Cie niy stać ?? Dyć Ci żodyn tych 25 złoty płacić niy koże !!!!! Możesz dali dować 15 i to z tym komfortym że w raji niy musisz stoć !!
Moga zrozumieć że Cie niy stać wroz 135 zł wydać ( ???????? :niepewny: ) , Ciebie i innych tyż, ale niech mi żodyn niy godo że z tych 14000 co na Podbeskidziu boło je ino 1000 bogatych co ich stać na tyn karnet .
Podsumuja - bilety po 25 zł NIY !! Karnet ( bilet 15 zł) tyż niy - teroz sie sami ocyńcie czego wy chcecie i o czym je ta godka . Nojlepi za darmo - pra ?? Co do poziomu szpili wypowiadołch sie już na poprzedni stronie - kibice Lecha tyż jeszcze niy wiedzom czy bydom grać o meistra czyo utrzimanie ( 11000 karnetów).
Nie porównuj Lecha z Ruchem bo jak na razie marketingowo to jestesmy 100 lat za nimi.
Au nas Najwazniejsza jest tradycja Stary dobry frazes Tylko z tej tradycji to mysla ,ze zostanie ino ten maras na stolkach na szpilu

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#330 Post autor: swce » 31 lip 2007, o 23:17

Na oficjalnej stronie w cenniku podano cene biletu 20 zloty...tak mi sie wydaje ze te 25 zloty na szpil z Zaglebiem nie jest jeszcze do konca pewne :)
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

ODPOWIEDZ