Kolejna podwyżka
-
- Kontakt:
nie uznaja sie za frajera a byda łazić na cicha 6 bo mom karnet i płąca 15 (słownie piętnaście) zł za szpil19sas20 pisze:nie kupia karnetu bo 135 zl nie wyciagna z rekowa!!! a nawet chobych miol to nie kupia karnetu w protescie przeciw zlodziejskim zapedom dzialaczy!!! pojada sie na wyjazd do sosnowsa i na "wyjazd" z Polonia
a jak ktos mo ku*** jeszcze watpliwosci to w te puste miejsce na sponsora wdupia frajery co przylaza na cicha6
a tyś jest porostu malkontynt jak 3/4 ludzi tukej co nawet jak im dosz rozwiązanie problemu to bydom dali piep... i wymyślać powody co by nie kupic karnetu
Nie wszystkim jest łatwo wydać naraz 135zł... to jest tak jak z kupowaniem RTV czy AGD... Lepiej wziąść monitor na raty po 20zł, niż naraz wydać 180zł... poza tym nie można się dać zaszantażować działaczom !!!! "Jeśli nie kupicie karnetów to podniesiemy wam ceny biletów!!" ja tak to odbieram... ogólnie bez komentarza... trzeba coś z tym zrobic !!jabolgo pisze:qr** mać19sas20 pisze:nie robia.... studiuja i nie moga robic cena 25zl ogranicza moje mecze o 66% zalicze tylko te arcyciekawe z górnikiem legią wisłą z lechem i z kims jeszcze a w takiej sytuacji jest conajmniej 6 osob z najblizszych kumpli...
Legia, kolejorz, żabole, mała gwiazda plus pewnie altraich to mosz 5 szpili razy 25 zł = 125 zł !!!! dokładosz 10 zl i mosz karnet
ZACZNIJCIE MYŚLEĆ !!!!!!
-
PWN: szantaż «wywieranie presji na kogoś i wymuszanie czegoś za pomocą zastraszenia lub groźby kompromitacji»przybyt pisze:Nie wszystkim jest łatwo wydać naraz 135zł... to jest tak jak z kupowaniem RTV czy AGD... Lepiej wziąść monitor na raty po 20zł, niż naraz wydać 180zł... poza tym nie można się dać zaszantażować działaczom !!!! "Jeśli nie kupicie karnetów to podniesiemy wam ceny biletów!!" ja tak to odbieram... ogólnie bez komentarza... trzeba coś z tym zrobic !!jabolgo pisze:qr** mać19sas20 pisze:nie robia.... studiuja i nie moga robic cena 25zl ogranicza moje mecze o 66% zalicze tylko te arcyciekawe z górnikiem legią wisłą z lechem i z kims jeszcze a w takiej sytuacji jest conajmniej 6 osob z najblizszych kumpli...
Legia, kolejorz, żabole, mała gwiazda plus pewnie altraich to mosz 5 szpili razy 25 zł = 125 zł !!!! dokładosz 10 zl i mosz karnet
ZACZNIJCIE MYŚLEĆ !!!!!!
kaj ty tu widzisz szantaż ? MOSZ wybór! nikt cie do niczedo nie zmuszo nie chcesz przepłacać (25 zl to trocha za duzo jak dla mnie) kupujesz karnet chcesz przepłacać twoja sprawa
nie chcesz kupować karnetu i nie chcesz przepłacać siedzisz w doma albo kajs w szynku i patrzysz na C+
zrozumcie to jest FIRMA czy sie to NOM podobo czy nie i czasy kaj bajtle właziły z kimś za friko , połowa stadionu miała karnety załatwoinoe drugo połowawłaziła na lewo juz dawno minyły (po tych czasach momy pamiątka - długi) jak chcesz iśc na szpil musisz becalowac jak ci sie wydaje ze za drogo to nie idziesz ale nie rozumia czemu jak mosz okazja kupić karnet to wszyscy zaroz NIE bo NIE
co do 135 zl prosza cie ale nie fulej mi tu takich gupot że nikt tu tela nie mo jak wszyscy majom neta kompy i w ciul czasu wolnego (bo non stop tu siedziny)

malkontynt tos je ty bo jak zas podniesa na 35zl to powiysz co??? wes sie karnet w karnecie wylazi po 25 to niy jes droga do popularyzowanio Ruchu ino do zrobienia klubu na wzor golfowego (ino dlo niylicznych) mecz to niy bankiet i cena mo byc realno!! Jak ktos by ci chciol sprzedoc odropanego malucha co jest warty 15 gora 20 za 25 to tyz bys pedziol ze ciul i mo zdupiac. bez to jak loni mi wciskaja lodropanego malucha za 25 to godom niy!!!! i koniec!!!!
-
- Kontakt:
Uważam, że tą podwyżką zarząd wbił sobie samobójczą bramkę. Wykazał się kompletnym brakiem wyczucia. Kibice mogli spodziewać się raczej, że ich walka o grę Ruchu w ekstraklasie zostanie jakoś doceniona (np. tańsze bilety na pierwszy mecz) a tu taki kwiatek. Ja rozumie, że trzeba promować karnety bo to pewny dochód dla klubu, ale jest coś takiego jak etyka. W tym momencie to jest zachowanie nie etyczne.
[ Dodano: Wto 31 Lip, 2007 ]
I jeszcze jedno. Jak już kupię ten karnet to rządam egzekwowania na meczu takiego porządku aby mógł sobie usiąść na miejscu z karnetu bez ryzyka, ze dostanę po ryju od osób które to miejsce wcześniej zajęły. Jasne zaraz mnie zjebiecie, że skąd niby się urwałem ale chodzi mi w tym poście również o pokazanie jak dużo jest jeszcze do z robienia w kwestiach organizacyjnych w naszym Kochanym Klubie. Zorganizujcie wszystko na poziomie a potem dopiero każcie sobie za ten poziom płacić
I jeszcze jedno. Jak już kupię ten karnet to rządam egzekwowania na meczu takiego porządku aby mógł sobie usiąść na miejscu z karnetu bez ryzyka, ze dostanę po ryju od osób które to miejsce wcześniej zajęły. Jasne zaraz mnie zjebiecie, że skąd niby się urwałem ale chodzi mi w tym poście również o pokazanie jak dużo jest jeszcze do z robienia w kwestiach organizacyjnych w naszym Kochanym Klubie. Zorganizujcie wszystko na poziomie a potem dopiero każcie sobie za ten poziom płacić
- zico1920
- Kontakt:
"Nojważniyjszo jes tRadycja", ino że za niy dugo tom "tradycjom" bydzie drożynie biletów co pora szpili. Do mie skandalym jes to że niy ma tońszych biletów do bajtli, babow i całych rodzin. Coś mi sie zdowo, że zarzond łazi po omacku z tymi cynami/karnetami.
I tyż coś mi sie zdowo, co mogom sie nabić fest pieronowo łojla, jak sie niy łoświycom światła.
Niy byda sam juz pisoł ło cynach biletów, bo inni już wiela napisali, ale zastanowio mie czymu karnety som ino imiynne. Wydowo mi sie że zarzond boi sie że na jedyn karnet może wlyz wiyncyj ludzi. Pamiyntom jak pora lot tymu nazot /niy wiym jak jes teroz/ byłżech na BVB na karnecie łod znajomego. Na karnecie boły jego dane, ale z boku boły takie "ciuliki" z numerami kolyjek. Jak sie włazioło to tyn co wpuszczoł urywoł tyn "ciulik" z numerym danyj kolyjki i boło pewne, że żodyn wiyncyj na tyn karnet w tyn dziyń niy wlezie.
I niy boło ważne czy dzisioj wloz Erwin, Adolf abo inny Ernest. Myśla że to by boło dobre u nos: "dzisiej niy moga iś na szpil to dom/sprzedom kumplowi". Poza tym boły dwa rodzaje karnetów: -zwykły /u nos 135 zl/
-"z opcjom" /"trocha" drokszy:w jakich pucharach gro drużyna, jaki miała plac w zeszłym sezonie/
Różnica polego na tym, że na tyn drugi jes losowanych trocha /w zależności łod ilości sprzedanych karnetów/ darmowych biletów na mecze pucharowe /PP,PE,UEFA,LM/, a jak cie niy wylosujom to mosz prawo pierwokupu takiego biletu, do tego pora złoty tonij od kogoś kto niy mo karnetu. Tak powinno wyglondać forowanie karnetów i ich posiadaczy.
Trocha dużo tego, ale żodko pisza
PYRSK !
p.s. "....piniyndzy, oczywiście jak nojwiyncyj życza
co by my na szpile niy musieli życzać........"
I tyż coś mi sie zdowo, co mogom sie nabić fest pieronowo łojla, jak sie niy łoświycom światła.
Niy byda sam juz pisoł ło cynach biletów, bo inni już wiela napisali, ale zastanowio mie czymu karnety som ino imiynne. Wydowo mi sie że zarzond boi sie że na jedyn karnet może wlyz wiyncyj ludzi. Pamiyntom jak pora lot tymu nazot /niy wiym jak jes teroz/ byłżech na BVB na karnecie łod znajomego. Na karnecie boły jego dane, ale z boku boły takie "ciuliki" z numerami kolyjek. Jak sie włazioło to tyn co wpuszczoł urywoł tyn "ciulik" z numerym danyj kolyjki i boło pewne, że żodyn wiyncyj na tyn karnet w tyn dziyń niy wlezie.
I niy boło ważne czy dzisioj wloz Erwin, Adolf abo inny Ernest. Myśla że to by boło dobre u nos: "dzisiej niy moga iś na szpil to dom/sprzedom kumplowi". Poza tym boły dwa rodzaje karnetów: -zwykły /u nos 135 zl/
-"z opcjom" /"trocha" drokszy:w jakich pucharach gro drużyna, jaki miała plac w zeszłym sezonie/
Różnica polego na tym, że na tyn drugi jes losowanych trocha /w zależności łod ilości sprzedanych karnetów/ darmowych biletów na mecze pucharowe /PP,PE,UEFA,LM/, a jak cie niy wylosujom to mosz prawo pierwokupu takiego biletu, do tego pora złoty tonij od kogoś kto niy mo karnetu. Tak powinno wyglondać forowanie karnetów i ich posiadaczy.
Trocha dużo tego, ale żodko pisza

p.s. "....piniyndzy, oczywiście jak nojwiyncyj życza
co by my na szpile niy musieli życzać........"
...dobrze powiedziane FaniolFaniol pisze:
propozycjo cyn biletow to totalny brak szacunku ze strony dzialaczy do Nos kibicow jedyn szpil w OE wygrany i niekerym w dekel wali porazki w fussballu som nieuniknione jak lone przidom to wiela ludzi bydzie lazic z juz zredukowany liczby widzow? ok z sosnowcym moge byc komplet wiadomo atrakcyjny kibicowsko rywal antagonizmy mindzy polskom a Gornym Slonskiem itp ale co dali co sie te lebry myslom ze z belchatowem niby jakims tam vice meistrym przidzie im komplet? szkoda ze za gupota i chync zarobku dzialaczy muszom zaplacic kibice wyglondo to tak jakby chcieli te dugi co rogala narobiol loddac przez kibicow ale chyba ni tyndy droga ftos moge mi napisac ze szpil to obowionzek itp ze na to musza miec choby sie zesrac ale niesyeyty zycie niesie takie scenariusze ze mosz baba kero robi a zarobio ze z bidom na czyns styknie mosz 2 bajtlow tak jak jo to kajs tyn Ruch tam dali sie cofie jak idzie lo wydowanie kasy czuja sie jak smiec bo jak skuli keregos ciula dzialacza ni wiela braklo ni dostali by mi licyncji to czulech sie choby mi vater abo mutter umierali a dzisiok te same lebry co ni umiom papiorkow pouklodac brutalnie i po chamsku chcom mie i wielu kibicow lokrasc z mozliwosci loglondania moji ukochanyj mainschafty na kero laza juz 25 lot cos mi sam ni pasuje ale widocznie ani jo ani rzodyn z Wos kibicow sie na szacunek ni zasuzol bez te 4 lata jak w ch*** lecieli i dostowali szmary z radomiakiem abo podbeskidziem terozki jest dupno OE szkoda ze ni dzialaczy kosztym zabrskie [ale ze mnie gangster netowy ;( ] pochytali sie firma kero je znano na calym swiecie loni poru papiorkow do kupy ni umiom przedstawic komisji ale swojich lokradac to jak nojbardzi bo czamu ni a juz pochytac sponsora to myni wincy tak jak rogala no ale po to som dzialacze ogiolnie to przikre to je
zgadzom sie po to tyz kupuja karnet co by wlazic na stadion 20 minut przed szpilym i miec zicHarpo pisze:...dobrze powiedziane FaniolFaniol pisze:
Jesienią gramy 9 meczy u siebie... bo jeszcze z Groclinem i Cracovią w grudniu i to jest wliczane do ceny karnetu.. A gramy 2 kolejki rundy rewanżowej, bo łudzą się, że Polska bedzie grać w Mistrzostwach Europy w 2008 i przyspieszają rozgrywki.Hero91 pisze:Mam pytanie, jeżeli karnet jest na rundę jesienną (7 meczy u siebie) to dlaczego karnet kosztuje 135 zł? (pisze, że bilet w karnecie wychodziłby 15 zł). 7 * 15 = 105zł.
Czegoś tutaj nie rozumiem.
jak bydom po 35 to pogodomy narazie stojom po 25 i to jest nosz punkt odniesienia!!!19sas20 pisze:malkontynt tos je ty bo jak zas podniesa na 35zl to powiysz co??? wes sie karnet w karnecie wylazi po 25 to niy jes droga do popularyzowanio Ruchu ino do zrobienia klubu na wzor golfowego (ino dlo niylicznych) mecz to niy bankiet i cena mo byc realno!! Jak ktos by ci chciol sprzedoc odropanego malucha co jest warty 15 gora 20 za 25 to tyz bys pedziol ze ciul i mo zdupiac. bez to jak loni mi wciskaja lodropanego malucha za 25 to godom niy!!!! i koniec!!!!
a co do malucha to chciołech Ci pokozać że można go kupić za 15 trza troszka pomyśleć
ale zawsze możesz zostać w doma