Kolejna podwyżka
-
- Kontakt:
Jednym słowem ZŁODZIEJE !! za***iscie dziekuja kibicom za wsparcie !!! jo sie kupoiol karnet ale chu...j mnie strzelo jak widza ze zas kolejno podwyszka !!!! PANOWIE Z ZARZADU IDZCIE PO ROZUM DO TYCH WASZYCH PUSTYCH ŁBOW !!!! ZANIM STRACICIE KIBICOW BO NA SZPILE BYDZIE LAZIOLO TYN TYSIAC CO MO KARNETY !!!!!!
Ci....l mnie boli jak widza jako jest cena na lechu stadion wyj...any w kosmos a u nos nawet poazadnego klopa nie ma !!!!!!!
Trocha mnie ponioslo ale pisza co mysla na tyn temat
Ci....l mnie boli jak widza jako jest cena na lechu stadion wyj...any w kosmos a u nos nawet poazadnego klopa nie ma !!!!!!!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
nie byda juz pisol sam posta...myślą jak Przedmowca...bilet na Ruch to najszybciej drożejący towor w tym kraju!Niebieskie PNIOKI pisze:Jednym słowem ZŁODZIEJE !! za***iscie dziekuja kibicom za wsparcie !!! jo sie kupoiol karnet ale chu...j mnie strzelo jak widza ze zas kolejno podwyszka !!!! PANOWIE Z ZARZADU IDZCIE PO ROZUM DO TYCH WASZYCH PUSTYCH ŁBOW !!!! ZANIM STRACICIE KIBICOW BO NA SZPILE BYDZIE LAZIOLO TYN TYSIAC CO MO KARNETY !!!!!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Powiem prosto nie interesuje mnie siedzenie na stadionie z garstką ludzi zamożnych mimo że stac mnie na bilet decyzję zarządu traktuje jako strzał w swoja głowę.
Co sie zmieniło w tym biednym kraju aby cena biletu wzrosła o 150%,co sie zmienilo w odbiorze widowiska na ile podwyższył sie komfort na naszym stadionie?
Struktura kibiców Ruchu wygląda tak ze wieksza częsc jezdzi z innych miejscowosci a to sa dodatkowe koszta- tracimy fan cluby tracimy kibiców prosta sprawa.
W sumie po tych wszystkich latach przyjdzie oglądac mecze z prawdziwymi (nie bogatymi) kibicami mecze w barach jak to się dzieje w Anglii tyle że u nas nie ma tylu obcokrajowców żeby przyszli na nasze miejsce na stadionie.
Podsumowanie jest takie że zarząd kopie nas w dupę to ja wolę sobie jechac na wyjazd z ekipa oddanych klubowi ludzi niż siedziec na stadionie Ruchu z paroma nowobogackimi ktorym się wydaje że są pępkiem swiata.
Piłka dla kibiców nie bedziemy drugą Amicą.
Co sie zmieniło w tym biednym kraju aby cena biletu wzrosła o 150%,co sie zmienilo w odbiorze widowiska na ile podwyższył sie komfort na naszym stadionie?
Struktura kibiców Ruchu wygląda tak ze wieksza częsc jezdzi z innych miejscowosci a to sa dodatkowe koszta- tracimy fan cluby tracimy kibiców prosta sprawa.
W sumie po tych wszystkich latach przyjdzie oglądac mecze z prawdziwymi (nie bogatymi) kibicami mecze w barach jak to się dzieje w Anglii tyle że u nas nie ma tylu obcokrajowców żeby przyszli na nasze miejsce na stadionie.
Podsumowanie jest takie że zarząd kopie nas w dupę to ja wolę sobie jechac na wyjazd z ekipa oddanych klubowi ludzi niż siedziec na stadionie Ruchu z paroma nowobogackimi ktorym się wydaje że są pępkiem swiata.
-
- Kontakt:
Davidos pisze:świete słowa....Ozor pisze:Podsumowanie jest takie że zarząd kopie nas w dupę to ja wolę sobie jechac na wyjazd z ekipa oddanych klubowi ludzi niż siedziec na stadionie Ruchu z paroma nowobogackimi ktorym się wydaje że są pępkiem swiata.
popieram w 100%!!ale za duzo piszemy a za malo robiemy!!!

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
No ja, z trudym... Ino czy o to nom chodzi co by sie niydozywiac, aby moc ino kupic bilet na slawny i legendarny do wielu Ruch? Niy, muszymy zachecic ludzi co by wybrali wieczor na szpilu niz wieczor przy piwku ogladajac szpil w....tv.wolfik pisze:Wiadomo przydalaby sie znizki dla emerytow, studentów, ale akurat te grupy spoleczne z trudem ale powinni nazbierac na bilet.
Cena jest niy do przyjecia, ludzie NOS reprezentujacy winni zajac sie ta sprawa jak najszybcij, a inny wynik rozmow anizeli powrot do ceny 20zł, ktora przyjmujemy i tak z trudym nie satysfakcjonuje nikogo!
Amen
Ostatnio zmieniony 31 lip 2007, o 17:36 przez Buger, łącznie zmieniany 1 raz.
nie robia.... studiuja i nie moga robic cena 25zl ogranicza moje mecze o 66% zalicze tylko te arcyciekawe z górnikiem legią wisłą z lechem i z kims jeszcze a w takiej sytuacji jest conajmniej 6 osob z najblizszych kumpli...
jak jezda cwangolem to na michalach wsiado wciul bajtli w wieku od 12 do 17-18 lot loni tyz nie pojada!!!
jak jezda cwangolem to na michalach wsiado wciul bajtli w wieku od 12 do 17-18 lot loni tyz nie pojada!!!
qr** mać19sas20 pisze:nie robia.... studiuja i nie moga robic cena 25zl ogranicza moje mecze o 66% zalicze tylko te arcyciekawe z górnikiem legią wisłą z lechem i z kims jeszcze a w takiej sytuacji jest conajmniej 6 osob z najblizszych kumpli...
Legia, kolejorz, żabole, mała gwiazda plus pewnie altraich to mosz 5 szpili razy 25 zł = 125 zł !!!! dokładosz 10 zl i mosz karnet
ZACZNIJCIE MYŚLEĆ !!!!!!
Ostatnio zmieniony 31 lip 2007, o 17:42 przez jabolgo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Racja !!!!jabolgo pisze:qr** mać19sas20 pisze:nie robia.... studiuja i nie moga robic cena 25zl ogranicza moje mecze o 66% zalicze tylko te arcyciekawe z górnikiem legią wisłą z lechem i z kims jeszcze a w takiej sytuacji jest conajmniej 6 osob z najblizszych kumpli...
Legia, kolejorz, żabole, mała gwiazda plus pewnie altraich to mosz 5 szpili razy 25 zł = 125 zł !!!! dokładosz 10 zl i mosz karnet
ZACZNIJCIE MYŚLEĆ !!!!!!
Czechowice/R\Dziedzice
No to ja zaczynam jezdizc na wyjazdy. Bardziej sie bedzie opłacało. Koszt 40, 50zł.... to tylko troche drozej od wejsciowk ian Ruch a za to jaka przygoda....
Nie stac mnie isc w 3 osoby na mecz z sosnowcem ;/ ZarZad gowno od siebie daje.. na wsyztskim chce zarabiac. W temacie o tym by telebim dac na mecz z Zabrzem to sie obudzcie !! klub chce na nas zarobic a nie zrobic nam niespodzianke !!!
Nie stac mnie isc w 3 osoby na mecz z sosnowcem ;/ ZarZad gowno od siebie daje.. na wsyztskim chce zarabiac. W temacie o tym by telebim dac na mecz z Zabrzem to sie obudzcie !! klub chce na nas zarobic a nie zrobic nam niespodzianke !!!
nie kupia karnetu bo 135 zl nie wyciagna z rekowa!!! a nawet chobych miol to nie kupia karnetu w protescie przeciw zlodziejskim zapedom dzialaczy!!! pojada sie na wyjazd do sosnowsa i na "wyjazd" z Polonia
a jak ktos mo ku*** jeszcze watpliwosci to w te puste miejsce na sponsora wdupia frajery co przylaza na cicha6
a jak ktos mo ku*** jeszcze watpliwosci to w te puste miejsce na sponsora wdupia frajery co przylaza na cicha6
-
- Kontakt:
Niestety zarząd polecioł w kulki z nami i to fest.
Jo dziś juz zamówił karnet bo nie moga nie być na Ruchu jak jest szpil!!
Niestety te ceny to lekko przesada...
Ale mom propozycja do zarządu na takie ceny:
T.G - 40 zł
T.D - 30 zł
Sektor 10 - 25 zł ulgowy na 10 - 15zł ( ze skutecznym i mądrym wpuszczaniem na ten sektor )
Pozostałe sektory:
Normalny - 20 zł
Ulgowy Młodzież od 7 do 18 roku - 12zł
Kobiety - 5 zł
dzieci do 6 roku za darmo (ew.opcja symboliczna 1zł )
Myśla że tako opcja była by do przyjęcia a co wy na to??

Jo dziś juz zamówił karnet bo nie moga nie być na Ruchu jak jest szpil!!
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Niestety te ceny to lekko przesada...
Ale mom propozycja do zarządu na takie ceny:
T.G - 40 zł
T.D - 30 zł
Sektor 10 - 25 zł ulgowy na 10 - 15zł ( ze skutecznym i mądrym wpuszczaniem na ten sektor )
Pozostałe sektory:
Normalny - 20 zł
Ulgowy Młodzież od 7 do 18 roku - 12zł
Kobiety - 5 zł
dzieci do 6 roku za darmo (ew.opcja symboliczna 1zł )
Myśla że tako opcja była by do przyjęcia a co wy na to??
NIECH MOC NIEBIESKIEJ ERKI BYDZIE Z WAMI!!!!!
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]