Walczmy o Ruch Chorzów!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ch-R

#61 Post autor: ch-R » 31 lip 2007, o 13:52

Jo ten skarb kupil w Mielnie i jestech zawiedziony i wsciekly :zly:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

makel

#62 Post autor: makel » 31 lip 2007, o 14:07

Dobrze że nie kupowałem tego niby skarbu kibica

NBS
Kontakt:

#63 Post autor: NBS » 31 lip 2007, o 15:23

przybyt pisze:przecież oni wydawali ten Skarb Kibica zanim poznali decyzję... w środku Przeglądu jest "Suplement Skarbu Kibica", w którym jest o przeprosinach, że Ruch dali do II ligi, i obszernie o Ruchu i o Młodej Ekstraklasie :)
Jakoś inne gazety potrafiły poprawić swój skarb i Ruch jest w nich w OE, chociaż wydawane były wcześniej. Skarb z PS był wydany najpóźniej, bo w pt, a mimo to nie potrafił poprawić błędu. I wcale nie zadowala mnie to, ze dodrukowali sobie z oszczędności artykuł o nas :looka:, tak mógł zrobić każdy wydawca. Jeśli sytuacja się jeszcze nie wyjaśniła to logiczne, że nie oddaje się gazety do druku... druk nie trwa 4 dni.

Gati
Kontakt:

#64 Post autor: Gati » 31 lip 2007, o 15:41

a jo kupił skarb kibica z "Piłki Nożnej" i żech sie dowiedzioł że nosz standion mo 6 tys poj. i ni ma oswiytlynio...
[img]http://www.xif.cxc.pl/ruch/8.jpg[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: gerhat » 1 sie 2007, o 15:57

skarb kibica Sportu podaje wymiary boiska Ruchu 105x65m i wg tego periodyku jest to najmniejsze boisko w OE. Żabole maja szerokie na 67,5m a mnie się wydawało zawsze że mają najwęższy plac.

z kolei nasza officjalwebsaite podaje wymiary naszego boiska - 107 x 67 m

czy ktoś wie jak jest naprawdę, czy przy okazji poprawy drenarzu były jakieś zmiany i które wymiary sa właściwe?

kolend

#66 Post autor: kolend » 1 sie 2007, o 16:48

gerhat pisze:skarb kibica Sportu podaje wymiary boiska Ruchu 105x65m i wg tego periodyku jest to najmniejsze boisko w OE. Żabole maja szerokie na 67,5m a mnie się wydawało zawsze że mają najwęższy plac.

z kolei nasza officjalwebsaite podaje wymiary naszego boiska - 107 x 67 m

czy ktoś wie jak jest naprawdę, czy przy okazji poprawy drenarzu były jakieś zmiany i które wymiary sa właściwe?
podawali wcześniej oficjalne info, że mieliśmy za szerokie boisko, no i je zwęzili przed sezonem... ale żeby od razu zrobić najmniejsze boisko w OE??? pewnie przekłamanie w liczbach :)

ODPOWIEDZ