Walczmy o Ruch Chorzów!
-
- Kontakt:
Jakoś inne gazety potrafiły poprawić swój skarb i Ruch jest w nich w OE, chociaż wydawane były wcześniej. Skarb z PS był wydany najpóźniej, bo w pt, a mimo to nie potrafił poprawić błędu. I wcale nie zadowala mnie to, ze dodrukowali sobie z oszczędności artykuł o nasprzybyt pisze:przecież oni wydawali ten Skarb Kibica zanim poznali decyzję... w środku Przeglądu jest "Suplement Skarbu Kibica", w którym jest o przeprosinach, że Ruch dali do II ligi, i obszernie o Ruchu i o Młodej Ekstraklasie

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
skarb kibica Sportu podaje wymiary boiska Ruchu 105x65m i wg tego periodyku jest to najmniejsze boisko w OE. Żabole maja szerokie na 67,5m a mnie się wydawało zawsze że mają najwęższy plac.
z kolei nasza officjalwebsaite podaje wymiary naszego boiska - 107 x 67 m
czy ktoś wie jak jest naprawdę, czy przy okazji poprawy drenarzu były jakieś zmiany i które wymiary sa właściwe?
czy ktoś wie jak jest naprawdę, czy przy okazji poprawy drenarzu były jakieś zmiany i które wymiary sa właściwe?
-
podawali wcześniej oficjalne info, że mieliśmy za szerokie boisko, no i je zwęzili przed sezonem... ale żeby od razu zrobić najmniejsze boisko w OE??? pewnie przekłamanie w liczbachgerhat pisze:skarb kibica Sportu podaje wymiary boiska Ruchu 105x65m i wg tego periodyku jest to najmniejsze boisko w OE. Żabole maja szerokie na 67,5m a mnie się wydawało zawsze że mają najwęższy plac.