Kolejna podwyżka
- gnz
- Kontakt:
cztytac to ja potrafie ale niestety nie mam takiego daru do przewidywania "co autor miał na myśli"
rownie dobrze mozna to interpretowac jako podwyzke co do cen z zeszlego sezonu... nigdzie sie nie pojawila informacja zawierajaca wasze ulubione ostatnio 2 cyferki: 25pln
dla ciebie to 20pln + "ulega podwyzszeniu o 5" a dla mnie "ulega podwyzszeniu o 5" wiec = 20
dopoki nie bedzie oficjalnego info takie gdybanie nie ma sensu
rownie dobrze mozna to interpretowac jako podwyzke co do cen z zeszlego sezonu... nigdzie sie nie pojawila informacja zawierajaca wasze ulubione ostatnio 2 cyferki: 25pln
dla ciebie to 20pln + "ulega podwyzszeniu o 5" a dla mnie "ulega podwyzszeniu o 5" wiec = 20
dopoki nie bedzie oficjalnego info takie gdybanie nie ma sensu
-
- Kontakt:
Sprawa zgloszona. Problem ma nie istniec, ale jak bedzie?west72 pisze:zastanawiom sie ,czy kupic karnet dla mojej żonki bo z tego co usłyszałem na Cichej karnet za 90PLN to ryzyko,że nie zobaczymy meczu razem,bo nie byli mi w stanie powiedzieć czy będą przestrzegać miejsc na sektorach .Usłyszalem ,że najlepiej kupić żonce karnet na sektor za 135PLN to bedzie mogła usiąść ze mną![]()

- Martinezku
- Kontakt:
Niyposondzom Cie ło braki w czytaniu. Jak sie poczytosz dokładni to możesz łoboczyć, że info o cynie 20pln jest ze 27.07.2007 14:20 a info o zwyżce jest ze 28.07.2007. Czyli jakbyś niydedukowoł musi Ci wylyźć 25 zeta. Poza tym jakby ta zwyżka dotyczyła dotychczasowych cyn biletów tj. 15 zeta to po pierona by pisali konkretnie ło szpilu ze Altreichym? Przekonany czy jeszcze niy?gnz pisze:cztytac to ja potrafie ale niestety nie mam takiego daru do przewidywania "co autor miał na myśli"
P.S. Skoro info ze oficjalny strony Ruchu Chorzów niy jest do Ciebie dość oficjalne to niy wjym kaj by miałoby być bardzi!!!!!
Ostatnio zmieniony 30 lip 2007, o 23:09 przez Martinezku, łącznie zmieniany 1 raz.
- gnz
- Kontakt:
- Martinezku
- Kontakt:
Gratuluja Ci ,że mosz karnet ale niykożdy tu jest szkolorz i mo popołednia wolne. Wyłobraź ty sobie ,że som tu tysz tacy co robiom i to na zmiany dlo kerych zakup karnetu jest mało łopłacalny. Niypociskej mi tysz fleków ło Polski naturze do narzykanio ino naucz sie czytać informacje ze strony OFICJALNY Ruchu ze zrosumjyniym treści i dat pod kerymi łone som..gnz pisze:taka polaka natura ze narzekanie mu najlepiej wychodzi wiec sie nie dziwie ze wszyscy ino 25 maja przed oczami...
ja na szczescie mam ino 15 przed oczami bo karnet zamowiony ;]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- gnz
- Kontakt:
@Martinezku
o rozliczaniu sie z czytania ze zrozumieniem (a raczej interpretacji tekstu) mozemy pogadac dopiero po weryfikacji newsa...
dla mnie akurat te daty sa o d*pe roztrzas... burdel tam taki ze nawet w tabeli po prawej punktow kolejki nie uaktualnili wiec nie ufam dwuznacznym informacjom pisanym na kolanie.
o rozliczaniu sie z czytania ze zrozumieniem (a raczej interpretacji tekstu) mozemy pogadac dopiero po weryfikacji newsa...
dla mnie akurat te daty sa o d*pe roztrzas... burdel tam taki ze nawet w tabeli po prawej punktow kolejki nie uaktualnili wiec nie ufam dwuznacznym informacjom pisanym na kolanie.
Czy to tak ciężko zrozumieć, że skoro pisze w cenniku : POZOSTAŁE SEKTORY 20 PLN, a w newsie, że CENA BILETU NA MECZ Z ZAGŁEBIEM BĘDZIE PODNIESIONA O 5PLN to WYCHODZI 25 PLN??
Zróbmy może osobny temat czy ankietę, w której będziemy się podpisywać przeciwko takim nierealnym cenom biletów, a przynajmniej brakiem biletów ulgowych i potem prześlijmy to zarządowi?
Ktoś tu napisał, że można zrobić protest przed bramą stadionu podczas meczu. Zamiast wejść na trybuny niech Zarząd widzi ilu kibiców stoi pod bramą, a nie na stadionie. Może przekalkulują to sobie w końcu?
pozdro
p.s.
Już na oficjalnej stronce nie ma wzmianki o podniesionej cenie na mecz z Zagłębiem.
Czyżby cokolwiek poskutkowało??
skoro tak to działajmy dalej
Zróbmy może osobny temat czy ankietę, w której będziemy się podpisywać przeciwko takim nierealnym cenom biletów, a przynajmniej brakiem biletów ulgowych i potem prześlijmy to zarządowi?
Ktoś tu napisał, że można zrobić protest przed bramą stadionu podczas meczu. Zamiast wejść na trybuny niech Zarząd widzi ilu kibiców stoi pod bramą, a nie na stadionie. Może przekalkulują to sobie w końcu?
pozdro
p.s.
Już na oficjalnej stronce nie ma wzmianki o podniesionej cenie na mecz z Zagłębiem.
Czyżby cokolwiek poskutkowało??
skoro tak to działajmy dalej

- Martinezku
- Kontakt:
Niy wjym jak u CiebieBROWAReq pisze:p.s.

@gnz
Niy wjym jak do Ciebie ale do mie info pod kerym podpisuje sie nasza rzecznik pani Danuta Drabik jest wystarczajonco wiarygodne.
P.S. Mie to tam jest egal czy 20 czy 25 bo tak i tak kupia bilet ale forszteluj sie ,że som przipadki że idzie cało rodzinka czyli 2+2 na szpil. Wydanie 100 na bilety plus koszty dojazdu to już niy jest to tani szpas bieronc pod uwaga nasze zarobki.
- anyfor
- Kontakt:
Toście sie w końcu strefy € doczekali
Cyny jak na zachodzie!
Bilet zniżkowy dlo bezrobotnego na platz stojoncy na MSV Arena kosztuje 5€, normalny 8€ ,a na siedzonce to ok 15€ (łatwo przeliczyć że niywiela juz toniyj bydzie na Cichyj)
acha spomna ze MSV to juz tyz piyrszo liga ,a i stadion fest nowoczesny jes
Kule co za czasy, a u nos kyjza drożeje o okolo 50%
Pyrsk i czimcie sie tam jako

Cyny jak na zachodzie!
Bilet zniżkowy dlo bezrobotnego na platz stojoncy na MSV Arena kosztuje 5€, normalny 8€ ,a na siedzonce to ok 15€ (łatwo przeliczyć że niywiela juz toniyj bydzie na Cichyj)
acha spomna ze MSV to juz tyz piyrszo liga ,a i stadion fest nowoczesny jes

Kule co za czasy, a u nos kyjza drożeje o okolo 50%

Pyrsk i czimcie sie tam jako
prawda jest taka ze i tak na sosnowiec przyjdzie pelno ludzi (czy tak jak na podbeskidzie watpie) ale to nie oznacza ze zarzad nie polecial w ciula z nami, jo rozumia wszystko dlugi, splacanie zadluzenia gra w pierwszej lidze, ale to wszystko wyglada tak jakby oni chcieli nas uj***c NAS kibicow, bo przeciez jesliby przeanalizowac sytuacje to oni robili podwyzki w momentach kiedy my najwiecej dawalismy klubowi, wtedy kiedy zaczelo przychodzic nas na mecze wieksze ilosci i caly czas wspieralismy nasz RUCH no a teraz kiedy zrobilismy akcje wspierajaca dazenia klubu do ekstaraklasy ktora przyniosla efekt dostajemy zas po du*** i to od wlasnego zarzadu nie rozumia tego postepowania, no chyba ze ktos w zarzadzie chce sobie zrobic elitarny klub na mecze ktorego beda przychodzic goscie w gangolach podjezdzajacy najnowszymi "beemkami" tylko jo jest ciekaw wielu sie takich znajdzie 

- Patrykk
Jedna wielko kpina!!!
W ciula z nami grajom i to równo i nic sie z nos niy robiom-po raz kolejny nojwożniejszo jest kasa.
Proponuja plan A i plan B.
Plan A - na spokojnie przedstawienie zarządowi swoich racji na tyn temat, oraz w ramach protestu cało piyrwszo połowa z Sosnowcym niy wiyszać fan ani niy dopingować,a gdy dalyj bydom miec nos w du***, wtedy przystapić do planu B - wykopać dziura na środku boiska, odpalić race na zakazie, abo wywieśić swastyki
- klub dostanie kara i im te oszczyndności naszym kosztem dupom wyjdom i może wtedy przemyslom że za ciula mogom robić wszystkich ino niy nos!
z takimi ciulami inaczyj godać niystety niy idzie
W ciula z nami grajom i to równo i nic sie z nos niy robiom-po raz kolejny nojwożniejszo jest kasa.
Proponuja plan A i plan B.
Plan A - na spokojnie przedstawienie zarządowi swoich racji na tyn temat, oraz w ramach protestu cało piyrwszo połowa z Sosnowcym niy wiyszać fan ani niy dopingować,a gdy dalyj bydom miec nos w du***, wtedy przystapić do planu B - wykopać dziura na środku boiska, odpalić race na zakazie, abo wywieśić swastyki

z takimi ciulami inaczyj godać niystety niy idzie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no właśnie i to jest paranoja, czyli jeśli chcesz siedzieć z 7- letnim dzieckiem to kup mu karnet za 135 (lub jeśli jesteś kobietą to ewentualnie za 90 na jedynkę)west72 pisze: zastanawiom sie ,czy kupic karnet dla mojej żonki bo z tego co usłyszałem na Cichej karnet za 90PLN to ryzyko,że nie zobaczymy meczu razem,bo nie byli mi w stanie powiedzieć czy będą przestrzegać miejsc na sektorach .Usłyszalem ,że najlepiej kupić żonce karnet na sektor za 135PLN to bedzie mogła usiąść ze mną![]()
może mnie ktoś oświeci o co im Ku...wa chodzi?

a jeśli numery sektorów przestrzegane nie będą to też jest to idiotyzm bo po cholere są.
Ja jednak napiszę do Pani Danusi jak kobieta do kobiety, ale poczekam do czwartku-piątku czy na ostatni mail pojawi się jakaś odpowiedź.
Chodzi mi tylko o możliwość wejścia z maluchami 1-3 letnimi na zdrowych warunkach - nie neguję cen biletów ani braku biletów ulgowych. Karnety są super rozwiązaniem ale każdy powinien mieć możliwość wyboru sektoru na którym chce siedzieć razem z rodziną. A przynajmniej kilku, rozumiem wyłączenie młyna czy 10, zresztą chyba żaden rodzic z najmłodszym maluchem tam nie pójdzie. A te dla dzieci to mają sens od 4 lat, bo z mniejszym dzieckiem jak już pisałam wcześniej w innym temacie - jak uda się pójść 3 razy na mecz to jest dużo (bo jest zbyt późno, zimno, leje). A i tak nie wiadomo czy mecz nie skończy się po 10 minutach i trzeba będzie wyjść - każdy rodzic zdaje sobie z tego sprawę.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- ch-R
Wiela ty mosz lot ? Bo jo a raczej mój stary jak zech miol 7 czy 8 lot i nie bylo kasy na szpil to stary pedziol wprost posprzedowej butelki z piwa ( wtedy nie bylo jeszcze puszek ) idz posprzatej piwnica to idziemy na szpil i tak zech z bracikiem robil przez cale tygodnie i nie widza teroz zadnego problemu jo nie godom o hasiokach puszki walaja sie po parku , u sąsiada w doma , wszedzie sie walaja puszki po piwie .Johnny Walker pisze:Co to za chore podejście? Powiesz synowi idź na hasiok szukaj puszek, bo zbliża się weekend i jedziemy na Cichą? Nie popadajcie w jakieś chore skrajności żeby usprawiedliwić zarządchorzowskaR pisze:Dla mnie sprrawa jest jasna , klub chce nos zmusic do karnetów i bardzo dobrze , szporowac i kupowac karnety to sie oplaca i wtedy nikt nie bydzie biadolil ze mu za drogo albo ze nie dostol biletu bo braklo. Jo o karnecie na OE myslol i szporowol 2 miesiace temu i mom zamówiony wiec wczym jest problem ? Bajtli zagonic do zbierania puszek po piwie i problem rozwiazany 4,50zl - 5 zl za kg A ci co maja robota to to nie uwierza ze nie poodkładaliby na ten karnet 135 zlWyobraź sobie sytuacje na osiedlowym placu:
- chłopaki jedziecie ze mną jutro na Ruch?
- eee chyba nie. pojade sobie na Górnik, bo tam mają tanie bilety
- no co Ty. nazbierasz trzy kilo puszek i już masz na bilet na Ruch
Skoro bilety mają być takie drogie, to ja żądam wejściówek szkolnych. Od kilku lat nie opuściłem żadnego spzilu na Cichej w zdrowiu i w chorobie. w szczęściu i w nieszczęściu Niebieskich. A tu nagle w tym roku po pięknym awansie okaże się, że część szpili zaliczę pod bramą nasłuchując co się dzieje, bo zwyczajnie nie będę miał kasy na wejście.
Piszę o tym w pierwszej osobie, ale chodzi mi o dużą ilośc ludzi.
Już nie wspominając o takich, którzy chodzą sobie ot tak popatrzeć i niekoniecznie są silnie związani z Ruchem.
A już w ogóle nie mówiąc o przeciętnej śląskiej 4- osobowej rodzince, która chciałaby miło spędzić weekendowe popołudnie.
Ale chca jeszcze jedno napisac bos mnie chyba nie zrozumiol ta cena 25 zl jest wysoko jo nie godom nie nie ale dyc caly czos godom trz szporowac na karnet i trzebabylo myslec o karnecie wczesniej . :

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.