3 kolejka OE!!
Canal+ daje kase i on ustala reguly. Juz bylo o tym gdzies ze niedziela odpada jesli chodzi o Polonie bo C+ chce aby wszystkie mecze poza tymi transmitowanymi bezposrednio bylo wczesniej w sobote, w ostatecznosci w piatek ze wzgledu na magazyn Liga+. A ze zarzad woli w piatek to sie nie dziwia. Pamientom jak na mecze chodzilo 2 , w porywach 3 tysiace , a w piatek przychodzilo 5,6 tysiecy i to nie byli topowi rywale.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2007, o 19:40 przez johh, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zaraz sie zacznie: temu pasuje, temu nie, temu tez nie...
Zawsze tak będzie, bo nigdy sie wszystkim nie dogodzi. Chodzi chyba o to, żeby wcześniej znać termin meczu. Wtedy można sie z kimś zamienić w robocie, albo w ogóle wpisać sobie w grafik wolne w ten dzień.
Dla mnie dzień meczu jest praktycznie bez znaczenia, bo robie i w soboty i czasem w niedziele. Tez mogę napisać, że piątek mi nie przeszkadza, ale co z tego wynika? Nic. Może tyle, że ktoś sie wkurzy.
Zawsze tak będzie, bo nigdy sie wszystkim nie dogodzi. Chodzi chyba o to, żeby wcześniej znać termin meczu. Wtedy można sie z kimś zamienić w robocie, albo w ogóle wpisać sobie w grafik wolne w ten dzień.
Dla mnie dzień meczu jest praktycznie bez znaczenia, bo robie i w soboty i czasem w niedziele. Tez mogę napisać, że piątek mi nie przeszkadza, ale co z tego wynika? Nic. Może tyle, że ktoś sie wkurzy.
maszeRuj albo Giń
COYD!
COYD!
-
- Kontakt: