Dzisiaj jeszcze nie było. Prawdopodobnie będą w czwartek lub piątek, tak mi powiedzieli w sekretariacie.Wiadomo już kiedy beda pierwsze karnety do odbioru?
Karnety jesien 2007
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Obiektywnie
Po wejściu do OE organizacja w klubie jest fatalna. Ktoś chyba zapił i ma gigantycznego kaca. Bilety mamy najdroższe na Śląsku nie mając lepszych zarobków niż inni kibice innych klubów z regionu. Rozumiem że klub powinien być dobrze prosperującym przedsiębiorstwem tylko czyim kosztem ? 11 latków co nie zarabiają czy ich rodziców?
O karnetach szkoda gadać bo to jest śmieszne że trzeba na nie czekać 2 miesiące.
No nic my jesteśmy TYLKO kibicami
Po wejściu do OE organizacja w klubie jest fatalna. Ktoś chyba zapił i ma gigantycznego kaca. Bilety mamy najdroższe na Śląsku nie mając lepszych zarobków niż inni kibice innych klubów z regionu. Rozumiem że klub powinien być dobrze prosperującym przedsiębiorstwem tylko czyim kosztem ? 11 latków co nie zarabiają czy ich rodziców?
O karnetach szkoda gadać bo to jest śmieszne że trzeba na nie czekać 2 miesiące.
No nic my jesteśmy TYLKO kibicami
-
- Kontakt:
wczorej na TVN leciol program OE jak co tydzien we Nidziela o 23:45 bylo duzo o Ruchu
ale tak we tymacie godali tysz o Karnetach Kibice Lecha Poznan kupiyli 11tys Karnetow Rekord Polski
wie wtos wiela unos jest juz Kupionych/Zamowionych Karnetow
niych nom postawiom taki Stadion jak mo Lech to nawet takie Cynny Biletow mogom byc
Ceny karnetów na mecze Lecha Poznań w rundzie wiosennej sezonu 2007/2008
Karnet na: Cena
IV Trybuna 235
Sektory 2-5,12-13, II Trybuna 200 zl
Ulgowy IV trybuna 165 zl
Ulgowy 1-5,12-13 130 zl
Ceny biletów na poszczególne mecze Lecha Poznań:
Przedsprzedaż biletów na mecz z Zagłębiem Sosnowiec rozpocznie się 25 lipca. Ilość biletów ulgowych jest ograniczona.
Ceny biletów na spotkanie pomiędzy Lechem Poznań a Zagłębiem Sosnowiec
IV Trybuna 30 zl
Sektory 2-5,12-13, II Trybuna 25 zl
Ulgowy IV trybuna 25 zl
Ulgowy 1-5,12-13 20zl
ale tak we tymacie godali tysz o Karnetach Kibice Lecha Poznan kupiyli 11tys Karnetow Rekord Polski
wie wtos wiela unos jest juz Kupionych/Zamowionych Karnetow
niych nom postawiom taki Stadion jak mo Lech to nawet takie Cynny Biletow mogom byc

Ceny karnetów na mecze Lecha Poznań w rundzie wiosennej sezonu 2007/2008
Karnet na: Cena
IV Trybuna 235
Sektory 2-5,12-13, II Trybuna 200 zl
Ulgowy IV trybuna 165 zl
Ulgowy 1-5,12-13 130 zl
Ceny biletów na poszczególne mecze Lecha Poznań:
Przedsprzedaż biletów na mecz z Zagłębiem Sosnowiec rozpocznie się 25 lipca. Ilość biletów ulgowych jest ograniczona.
Ceny biletów na spotkanie pomiędzy Lechem Poznań a Zagłębiem Sosnowiec
IV Trybuna 30 zl
Sektory 2-5,12-13, II Trybuna 25 zl
Ulgowy IV trybuna 25 zl
Ulgowy 1-5,12-13 20zl
-
- Kontakt:
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kurna ludzie KTO WOM PEDZIOL LUB NAPISOL ZE BILETY SOM PO 25 ZL !!!!!!klupnijcie sie trocha w te mozgownice bylech dzis na RUCHU bilety som 5 zl drozsze w stosunku do poprzedniego sezonu wiec policzcie se 15zl plus 5 zl to jest wiela ???????? 20zl napisza do niekumatych )))))ale wcale nie powiedziane ze na Gornik Legia czy Wisla bydom po 25 zl wiec niy nazekac ino brac sie na cicho i zamawiac karnety i wtedy niy bydziecie drzeli po wiela bydom bilety na poszczegolne szpile i tak samo jak nazekanie ze biletow ulgowych niy ma do bajtli KUR..A to nie idzie strzimac przeca pisze ze 45zl kosztuje karnet na 9 szpili ile to daje ??????? 5 zl na jeden mecz wiec nie pieprzcie ze to drogo i jedynie nie pomysleli o mlodziezy miedzy 14 a 18 rokiem zycia (ewentualnie uczacej sie ) zeby do nich np zrobic bilety po 10 zl albo karnety po 90zl tak jak do kobiet a tak wogule to mysla ze zarzad chce aby my sie nauczuli i przekonali do zakupu karnetow bo po 1 to jest wygoda po2 jest tanij po 3 nie trzeba stoc w kolejce a po 4 nie trzeba sie martwic czy na legia bydzie bilet po 15 czy po 30 pozdrawiom wszystkich kibicow RUCHU tych co umiom liczyc i tych co niy umiom )))))) a jak ktos tu godo ze lon lazi ino na 2 lub 3 wybrane szpile to w pi*** z takim kibicym !!!!!!!!!!!!! ( do takich to powinny byc bielety po 50zl)jo znom osobiscie takiego co go niy bylo na RUCHU 3 lata a pojawil sie na ostatni szpil z Podbeskidziem byl i bawil sie jak szalony jaki to z niego kibic ci.... niy kibic
-
- Kontakt:
Pierw przeczytaj a później sie ciepej a nie na odwrót.
"Jednocześnie pragniemy poinformować, że cena biletu na mecz Ruchu Chorzów z Zagłębiem Sosnowiec ulega podwyższeniu o 5 PLN. Jednocześnie informujemy, że cena biletów może ulec zmianie ze względu na partnera, z którym będziemy rozgrywać spotkanie."
"Jednocześnie pragniemy poinformować, że cena biletu na mecz Ruchu Chorzów z Zagłębiem Sosnowiec ulega podwyższeniu o 5 PLN. Jednocześnie informujemy, że cena biletów może ulec zmianie ze względu na partnera, z którym będziemy rozgrywać spotkanie."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ponieważ są 3 tematy o karnetach cenach biletów itp. to pozwole sobie wkleić tu też swój post z tematu: Kolejna podwyżka: nawet bardziej pasuje tu niż tam, ale widzę, że te tematy się rozlewają i są o tym samym - człowiek już nie wie gdzie pisać
.
Dzwoniłam dziś do klubu i sprawa póki co wygląda tak. Kobiety i dzieci mogą kupić karnet na sektor 1 lub 9 (już nie dzieci na 9 a kobiety na 1 - krok do przodu), no i karnet za 135 zł można też kupić na 1, więc tu jest ok.
Czekam tylko na sprostowanie tej informacji na stronie głównej.
Pozostaje kwestia naszych najmłodszych milusińskich. Rozmawiałam najpierw z Panią z sekretariatu bardzo sympatyczna osoba - rozmowa trwała dość długo, wyłożyłam jej co mnie boli ale prawda jest taka co ona może - nic.
Po kilku próbach udało się mnie połączyć z osobą odpowiedzialną za sprzedaż karnetów, od niej mam właśnie te informacje, które napisałam wyżej. Ale nie mogła mi powiedzieć czy na mój karnet wejdę z rocznym dzieckiem za darmo. Mam zadzwonić ok. godz. 11, porozmawia o tym z Dyrektorem i da odpowiedź. Jeśli będzie negatywna (a takiej się spodziewam po Panu Dyrektorze - niestety miałam z nim styczność przy okazji kupna biletów na ostatni mecz w 2 lidze i stąd moje obawy) będę dalej wiercić dziurę w brzuchu i działać dalej - myślę, że pierwszy krok to będzie mail do naszego rzecznika, a dalej nie wiem. I tu faktycznie brakuje Stowarzyszenia Kibiców no bo co ja jako ja mogę - już widzę jak Dyrektor czy Pani Prezes zgodzi się spotkać lub porozmawiać telefonicznie z Panią X mamą 15-cznej córki
No nic czekam. Cóż najwyżej kupimy dla nas karnet a Kinga będzie musiała z pójściem na mecze zaczekać aż nasz Zarząd zmądrzeje i pokaże to o czym tyle mówi, że stadion Ruchu jest miejscem gdzie mogą przyjść całe rodziny z dziećmi. Mam nadzieję, że nastąpi to szybko.

Dzwoniłam dziś do klubu i sprawa póki co wygląda tak. Kobiety i dzieci mogą kupić karnet na sektor 1 lub 9 (już nie dzieci na 9 a kobiety na 1 - krok do przodu), no i karnet za 135 zł można też kupić na 1, więc tu jest ok.
Czekam tylko na sprostowanie tej informacji na stronie głównej.
Pozostaje kwestia naszych najmłodszych milusińskich. Rozmawiałam najpierw z Panią z sekretariatu bardzo sympatyczna osoba - rozmowa trwała dość długo, wyłożyłam jej co mnie boli ale prawda jest taka co ona może - nic.
Po kilku próbach udało się mnie połączyć z osobą odpowiedzialną za sprzedaż karnetów, od niej mam właśnie te informacje, które napisałam wyżej. Ale nie mogła mi powiedzieć czy na mój karnet wejdę z rocznym dzieckiem za darmo. Mam zadzwonić ok. godz. 11, porozmawia o tym z Dyrektorem i da odpowiedź. Jeśli będzie negatywna (a takiej się spodziewam po Panu Dyrektorze - niestety miałam z nim styczność przy okazji kupna biletów na ostatni mecz w 2 lidze i stąd moje obawy) będę dalej wiercić dziurę w brzuchu i działać dalej - myślę, że pierwszy krok to będzie mail do naszego rzecznika, a dalej nie wiem. I tu faktycznie brakuje Stowarzyszenia Kibiców no bo co ja jako ja mogę - już widzę jak Dyrektor czy Pani Prezes zgodzi się spotkać lub porozmawiać telefonicznie z Panią X mamą 15-cznej córki
No nic czekam. Cóż najwyżej kupimy dla nas karnet a Kinga będzie musiała z pójściem na mecze zaczekać aż nasz Zarząd zmądrzeje i pokaże to o czym tyle mówi, że stadion Ruchu jest miejscem gdzie mogą przyjść całe rodziny z dziećmi. Mam nadzieję, że nastąpi to szybko.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niebieska, rozumiem że kwestia która Cie jeszcze nurtuje jest czysto teoretyczna, bo chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie zażąda od Ciebie odrębnego biletu dla 1,5 rocznej córeczki, niezależnie który to jest sektor czy nawet trybuna górna. Co najwyżej gdybyś chciała dla niej odrębne krzesełko przy nadkomplecie publiczności weźmiesz ją na kolana.
Niejednokrotnie widziałem że ochrona przy wejściu nie wymagała biletów od niemowalków i dzieci w wieku, w którym fuzbal kojarzy się z bala-bala
Niejednokrotnie widziałem że ochrona przy wejściu nie wymagała biletów od niemowalków i dzieci w wieku, w którym fuzbal kojarzy się z bala-bala

-
- Kontakt:
gerhat - dokładnie tak jak napisał Harpo, znasz mnie i wiesz, że nie od dziś chodzę na mecze i wiele przez te lata widziałam rzeczy na bramkach. Jeden Cię wpuści za darmo inny powie, że nie ma takiego zarządzenia z góry i on nic nie może - i trudno się z nim kłócić, bo to Zarząd powinien taką decyzje wydać a oni mają jej przestrzegać. Sama czasem jak nie chcieli mnie jako małolaty wpuścić jedną bramką a nie miałam kasy to szłam na drugą i się udawało. Często na bramkach były osoby kompletnie nie poinformowane i nie chcę zdać się na łaskę lub niełaskę służb porządkowych i ochraniarzy. Taki spacer tam i z powrotem z wózkiem i przyjście na 30 minut drugiej połowy, pod warunkiem, że znajdę kogoś do Kingi mnie nie bawi. A mając karnet na 1 jest tylko jedne wejście, którym można wejść, więc próbowanie na innych bramkach z innymi ludźmi też nic nie da.
Stanowisko Zarządu musi być jasne i wszyscy muszą o nim wiedzieć, dlatego nawet dzisiejsza ewentualna odpowiedź na TAK nie będzie dla mnie na 100% wiarygodna - spodziewam się informacji na stronie głównej i zamieszczenie tej informacji na plakatach i w cennikach na kasie. Może mam duże wymagania ale chyba nie są one nie do przejścia.
Stanowisko Zarządu musi być jasne i wszyscy muszą o nim wiedzieć, dlatego nawet dzisiejsza ewentualna odpowiedź na TAK nie będzie dla mnie na 100% wiarygodna - spodziewam się informacji na stronie głównej i zamieszczenie tej informacji na plakatach i w cennikach na kasie. Może mam duże wymagania ale chyba nie są one nie do przejścia.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- Ama
- Kontakt:
Karnet
no z tymi cennami to jest sam małe przegięcie przeca ci co łażą na sektory 7-8-9-10 i rodziny to nie są milionery cenny za takie jak były w 2 lidze na wiosna są do akceptacji ale zajś podwyżka o 5 czyli bilet 20 dychy to już jest trocha za dużo . I jedno pytanie wiecie co z tymi je***y.. karnetami miały być ponoć dzisiej albo jutro jo już nie wiem ile momy czekać na nie
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)
FC. BALKON
FC. BALKON
- brykol-chorzow
- Kontakt:
Jutro ide po karnet i mam kilka pytan
1. Wplaca sie cala kase od razu czy ino ta 10 zaliczki a reszta przy odbiorze ?
2. czy nie bedzie problemow z odebraniem karnetu przez inna osobe niz ja (wyjezdzam i bede dopiero po szpilu z sosnowcem) ?
3. Od kerej jest otwarte to biuro gdzie mozna zamawiac karnety ?
1. Wplaca sie cala kase od razu czy ino ta 10 zaliczki a reszta przy odbiorze ?
2. czy nie bedzie problemow z odebraniem karnetu przez inna osobe niz ja (wyjezdzam i bede dopiero po szpilu z sosnowcem) ?
3. Od kerej jest otwarte to biuro gdzie mozna zamawiac karnety ?
[img]http://img254.imageshack.us/img254/5118/aaej7.jpg[/img]