Kolejna podwyżka
- Bytom20
- Kontakt:
- ch-R
Dla mnie sprrawa jest jasna , klub chce nos zmusic do karnetów i bardzo dobrze , szporowac i kupowac karnety to sie oplaca i wtedy nikt nie bydzie biadolil ze mu za drogo albo ze nie dostol biletu bo braklo. Jo o karnecie na OE myslol i szporowol 2 miesiace temu i mom zamówiony wiec wczym jest problem ? Bajtli zagonic do zbierania puszek po piwie i problem rozwiazany 4,50zl - 5 zl za kg A ci co maja robota to to nie uwierza ze nie poodkładaliby na ten karnet 135 zl
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
jak to jest z ta podwyszka ? Z Zaglebiem bydzie za 20 zl a np. z lepszym przeciwnikiem 30 ??
moze sam kas to jest w temacie ale za duzo szukania...
Jedyne co mie wnerwio zawsze godaja niech sie te piwko odpuszcza, jak ftos jus nie pije i jus kasy nie mo ? przy 15 tyz zescie tak godali...
Jedyne co mie wnerwio zawsze godaja niech sie te piwko odpuszcza, jak ftos jus nie pije i jus kasy nie mo ? przy 15 tyz zescie tak godali...
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]
dokladnie!!!to jak bydom po 40 tyz bydziecie godali zeby odmowic se piwa itpevn pisze:jak to jest z ta podwyszka ? Z Zaglebiem bydzie za 20 zl a np. z lepszym przeciwnikiem 30 ??

bez urazy... ale ja sobie nie przypominam meczu, na którym było 13.000 ludzi
a na raptem 4 meczach było ponad 10.000 ludzi
(Pobeskidzie, Zawisza, Jaga, Zagłębie) Bo na Polonii Bytom było niecałe 10tys. Także skąd wy chcecie 13.000 ludzi wytrzasnąć?? Może na jednym meczu sie tyle zdarzy... no chyba, że będą ciągle wygrywać. 25zł może być na 4 mecze w sezonie - Zagłębie, Wisła, Legia i Górnik o ile oczywiście dadzą bilety po 15zł na mecze z mniej atrakcyjnym rywalem (Groclin, Odra, ŁKS, Cracovia na przykład)... Ale jak dadzą na inne mecze więcej niż 20zł to będzie po prostu zdzierstwo !!! pozdRo 

- Bytom20
- Kontakt:
Tak tylko w zeszłym sezonie graliśmy w 2 lidze. Teraz apetyt jest większy przy założeniu że kopacze tak jak w meczu z groclinem się dostasują liczba 13 000 jest całkiem realna. i to nie tylko na derbach czy meczach typu Wisła Legia. Tak jak pisze jeśli siedostsują kopacze to nawet jak bilet bedzie za 25 zł frekwencja będzie wysoka ale co jeśli będą przegrywać ?przybyt pisze:bez urazy... ale ja sobie nie przypominam meczu, na którym było 13.000 ludzia na raptem 4 meczach było ponad 10.000 ludzi
(Pobeskidzie, Zawisza, Jaga, Zagłębie) Bo na Polonii Bytom było niecałe 10tys. Także skąd wy chcecie 13.000 ludzi wytrzasnąć?? Może na jednym meczu sie tyle zdarzy... no chyba, że będą ciągle wygrywać. 25zł może być na 4 mecze w sezonie - Zagłębie, Wisła, Legia i Górnik o ile oczywiście dadzą bilety po 15zł na mecze z mniej atrakcyjnym rywalem (Groclin, Odra, ŁKS, Cracovia na przykład)... Ale jak dadzą na inne mecze więcej niż 20zł to będzie po prostu zdzierstwo !!! pozdRo
-
- Kontakt:
Co to za chore podejście? Powiesz synowi idź na hasiok szukaj puszek, bo zbliża się weekend i jedziemy na Cichą? Nie popadajcie w jakieś chore skrajności żeby usprawiedliwić zarządchorzowskaR pisze:Dla mnie sprrawa jest jasna , klub chce nos zmusic do karnetów i bardzo dobrze , szporowac i kupowac karnety to sie oplaca i wtedy nikt nie bydzie biadolil ze mu za drogo albo ze nie dostol biletu bo braklo. Jo o karnecie na OE myslol i szporowol 2 miesiace temu i mom zamówiony wiec wczym jest problem ? Bajtli zagonic do zbierania puszek po piwie i problem rozwiazany 4,50zl - 5 zl za kg A ci co maja robota to to nie uwierza ze nie poodkładaliby na ten karnet 135 zl

- chłopaki jedziecie ze mną jutro na Ruch?
- eee chyba nie. pojade sobie na Górnik, bo tam mają tanie bilety
- no co Ty. nazbierasz trzy kilo puszek i już masz na bilet na Ruch
Skoro bilety mają być takie drogie, to ja żądam wejściówek szkolnych. Od kilku lat nie opuściłem żadnego spzilu na Cichej w zdrowiu i w chorobie. w szczęściu i w nieszczęściu Niebieskich. A tu nagle w tym roku po pięknym awansie okaże się, że część szpili zaliczę pod bramą nasłuchując co się dzieje, bo zwyczajnie nie będę miał kasy na wejście.
Piszę o tym w pierwszej osobie, ale chodzi mi o dużą ilośc ludzi.
Już nie wspominając o takich, którzy chodzą sobie ot tak popatrzeć i niekoniecznie są silnie związani z Ruchem.
A już w ogóle nie mówiąc o przeciętnej śląskiej 4- osobowej rodzince, która chciałaby miło spędzić weekendowe popołudnie.
14
-
- Kontakt:
- Rolik
- Kontakt:
skoncze dupcyc fleki 25 zl to je przesada i trzeba pedziec jak jest !!! zgadzom sie z tymi kerzy chcieli by napisac jakies pismo do zarzadu i nie godejcie ze szporowac czy cos bo na Ruch lazi wiele rodzin kerym sie nie przelewo , juz je ciezko uzbierac 15 zł znom rodzina kaj jezdzi 3 chopcow na szpile i tydzien przed szporujom kazdo zlotowka by wlyz a na zima na dobre szczewiki niy majom !
lazi o to zebyscie nie patrzeli ino na siebie ino tez na innych kerym sie nie wodzi tak dobze jak wom !
lazi o to zebyscie nie patrzeli ino na siebie ino tez na innych kerym sie nie wodzi tak dobze jak wom !
19NIEBIESKI BYTKÓW20

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no oto idzie ze ty mosz lajzic na kozdy szpil a niy jak bydom wygrywac albo ino jak bydzie ciekawy rywalTomasz pisze:Ludzie, ale to niy łazi o to, czy ftoś mo szmal na tyn karnet czy niy! jak jo niy wiem na kery szpil byda móg iść to na pieruna mi karnet?, a jak prziyda na dwa szpile w rundzie albo 1 to na co mi tyn karnet za 150 albo wiela łon tam kosztuje!!!!
wszyscy spiywajom moja jedyna milosc to NIEBIESCY a potym lajzom ino na 1 albo 2 szpile we sezonie
jeszcze bych zrozumiol ze wtos powiy ze na 1 albo 2 szpilach go niybydzie ale ciebie niybydzie na prawie wszystkich szpilach