Nie no, nie popadajmy w skrajnosciRudaSlaska7 pisze:
jesli kogos nie stac na Ruch to idzie gdzie taniej(Gornik,Gks...)
pozdRo

Raczej: jesli kogos nie stac, to NIE CHODZI na mecze. Albo sie jest kibicem Rucu, albo nie?
To mało przesada wklejac takie posty.Bytom20 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=NNBFz2u2jdE
"Haski ma 15 lat. Mieszka w dzielnicy Lipiny, w której panuje bieda i bezrobocie. Kiedyś mężczyźni z lipin pracowali w kopalniach. Teraz zbierają złom. Stary Haskiego też się tym zajmował – do czasu. Dopóki zamiast z wózkiem nie wrócił na wózku. Teraz jest na złomiarskiej emeryturze. Jego obowiązki przejął właśnie Haski. Szuka rozbiórek, zbiera złom i węgiel i jak wszyscy z familoków pali fajki. W ten sposób zarabia na siebie, a często i na rodzinę. Złom zbiera gdzie się da – duży napis „ZAKAZ WSTĘPU, GROZI ŚMIERCIĄ” nie przeszkadza, aby wejść do środka i wyrwać co się da. "
On ma zbierać 25 zł na bilet czy na jedzenie ?
po pierwsze na lechu czy na koronie moze byc roz tyla ludzi co u nos wiec mogliby miec o polowa tansze bilety niz my i mieliby podobne przychodyKacoR pisze:po1 tylko ze na Lechu i Koronie jest sto razy leprzy komfort ogladania meczyjajo pisze:drozsze cene niz na Lechu i Koronie... - nie bede tego nawet komentowal..
po2 druzyny z gornej polki tabeli
po3 w tych regionach wiekrzosc ma dobra prace i moze sobie pozwolic na takie wydatki
Niestety nie mom za dużo kasy, wiem tez że sa ludzie dla których 25 zł to dużo, ale są i tacy którch stać na to (choć zapewne tez woleiby płacić po 15,-zł). To co jo wiem wie też zarząd.Murzyn pisze:Gerhat--ty masz chyba za duzo kasy i poprostu nie dopuszczasz do siebie mysli, ze jak ja wydam 25 zł na bilet to dla mnie to bardzo duzo.
P.S.
Ludzi bedzie tyle samo z tym, ze ja ide odrazu przez płot
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Rickenn10, ruchfans i 88 gości