Chcialbym sie dowiedziec ile kosztuje wyjazd, o ktorej jest zbiorka i na ktora jest przewidziany powrot?
Mam nadzieje ze nas tam pojedzie duzo i sie dobrze zaprezentujemy!
Kazdy wie ze nasi pilkarze graja slabo ale badzmy dobrej mysli i moze zagraja dla Nas i wywioza z tamtad 3pkt :twisted: Najazniejsze zebysmy my sie dobrze zaprezentowali RUCH TO MY :twisted:
wierzez ze wygramy ceramika-RUCH 1 : 3
z tego co uslyszałem na meczu zbiórka przewidziana na dworcu w Batorym o godzinie 9.00 koszt przejazdu + bilet wynosi 25zl.!co do tego czy dużo nas pojedzie to szczerze wątpie kolo100 luda to bedzie duzo!sam nie wiem czy pojade ..niestety robota na 20.00 chyba ze przyjazd bedzie przewidziany na wczesniejszą godzine to stawiam sie obowiązkowo!
mecz jest o 14:30!czyli spokojnie licz ze 2 ipol godziny do powrotu!
jak wyjedziemy o 17 bedziedobrze!czyli na 20 nie zdarzysz
a co do meczu to neistety przewiduje w najblizszych meczach taki scenariusz:
Same pesymistyczne wpisy hy ja mam jendak nadzieje ze uda sie wygrac bo ile to mozna hanbuc ten klub chyba caly limit tego zostal juz wyczerpany, wiec mimo wszystko wierze w zwyciestwo
Hahahahaha ja pi***ole hahah 3:1. Brawo pseudoprezesie niech pan dalej trzyma sie stołka i doprowadza do totalnej degradacji naszego klubu. To już jest wstyd. Lecimy w dół, ale psudoprezes" robi wszystko co w jego woli" żeby było lepiej, a w szatni atmosfera jest doskonała.
PS. Pozdro dla grabarza, tak trzymać. Ciekawe kiedy ktoś w końcu dostanie wp***dol.
Niestety typowanie Radziona ze bedzie porazka z ceramika było celne
chyba w nastepnym sezonie bedziemy jezdzic na 3 lige
NIECH ICH WSZYSTKICH ch** TRAFI ! !
No i siudmy szpil bez zwyciestwa "dobra passa" trwa ale tym razem nawet nie udało im się zremisowac.rOGALA wiej sie strac z tego klubu wkońcu to juz powinnien byc koniec
:fuck: