Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Panewniki
-
Kontakt:
wojtas 81 pisze:ja, i teroz tyn co zarabio 1000zl bydzie miol pretensje do tego co zarabio 3000zl, a tyn co niy mo roboty do tego co ja mo!
Nie bydzie miol pretensji do tego co wiecej zarobio ino do zarzadu o to ze bilety sa za drogie i go NIE STAC... powtarzom NIE STAC ! A do Tych co maja za duzo pieniedzy to podzielcie sie z tymi biedniejszymi... Nie godom konkretnie do Ciebie wojtas

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
wojtas 81
pestka1920 pisze:RudaSlaska7 pisze:najwiecej za podwyzka sa Ci co maja,
a Ci co nie maja musza w tej sytuacji siedziec cicho jak mysz pod miotłą bo przeciez Ruch ma wykształconych kibiców ktorzy zarabiaja 3000zl miesiecznie a na Slasku nie ma bezrobocia i wogole caly Slask ma sie dobrze bo biedy nie widac
wstyd by mi bylo na miejscu tych ktorzy patrza tylko na siebie.
zastanowcie sie 2 razy bo nie kazdy wybiera rodzine!
nie kazdy ma juz dziadka i babcie!
mozna tutaj wymieniac dalej ale po co?
i tak mnie zaraz zjedza "panowie z wyzszych półek"
pozdRo dla normalnych
100% popaRcia
[ Dodano: Nie 29 Lip, 2007 ]
wojtas 81 pisze:pestka1920 pisze:wojtas 81 pisze:Jo rozum mom i wiem za co placa! Zastanow sie co ty godosz??? To nie jest tak ze jak kogos nie stac to mo nie jezdzic ino jak chce jezdzic to mo zrobic wszytko co by bylo go stac. Dzisioj kozdy moze miec kasa abo jej nie miec!
boze

!!żol mi cie

a czemu Ci mie zol? jo nie potrzebuja zalowanio lod nikogo. Jo jest dumny ze jest zech kibicem Ruchu i po ile by bilety nie byly, jak bydzie mie stac to zawsze byda na Cichej , jak nie bydzie mie stac to mie nie bydzie i szlus!!!!
to najpierw sie zastanow czy zrobils wszystko zeby cie bylo stac

bos tak napisol

!!ale gosciu pomysl o innych

nie kazdy miol tyla szczescia co ty ze go stac!!!wiec bez takich mi tu

suchej, jo akurat teroz zech jest bez roboty, mom dwojka bajtli , ale o tym ze byda kupowol karnet to zech wiedziol juz w marcu i na tyn karnet mom, ograniczylech cygarety i mom na karnet. kozdy dziennie dokonuje wyborow!!!
-
RudaSlaska7
-
Kontakt:
autor: RudaSlaska7 » 29 lip 2007, o 23:27
teraz robcie z kazdego alkoholika,narkomana,palacza itp.
najlepiej napisac ze 2 piwa mniej i juz sie ma te 5zł ale najpierw zeby to napisac trzeba tego kogoś znać
-
wojtas 81
Panewniki pisze:wojtas 81 pisze:ja, i teroz tyn co zarabio 1000zl bydzie miol pretensje do tego co zarabio 3000zl, a tyn co niy mo roboty do tego co ja mo!
Nie bydzie miol pretensji do tego co wiecej zarobio ino do zarzadu o to ze bilety sa za drogie i go NIE STAC... powtarzom NIE STAC ! A do Tych co maja za duzo pieniedzy to podzielcie sie z tymi biedniejszymi... Nie godom konkretnie do Ciebie wojtas

ok. ino tak samo idzie miec pretensje do zarzadu Mercedesa ze jego auta som za drogie i nie moga sie go kupic!
RudaSlaska7 pisze:teraz robcie z kazdego alkoholika,narkomana,palacza itp.
najlepiej napisac ze 2 piwa mniej i juz sie ma te 5zł ale najpierw zeby to napisac trzeba tego kogoś znać
jo nie robia z kozdego pijoka kuzoka itd ino godom jak jo zaoszczedzil kasa na karnet, bo ta gotka jest tako samo co pol roku!!!
-
adamo_R
Niy wadzcie sie miyndzy sobom bo cza ciulnońć fest dugi list od nos do zarzondu o zniesienie tyj podwyzki bo jak niy to bydom se łazic sami na szpile a jak niy to bydzie w porywach 5000 tyś.ludzi i to na jakimś szlagru.
-
Panewniki
-
Kontakt:
wojtas 81 pisze:Panewniki pisze:wojtas 81 pisze:ja, i teroz tyn co zarabio 1000zl bydzie miol pretensje do tego co zarabio 3000zl, a tyn co niy mo roboty do tego co ja mo!

ok. ino tak samo idzie miec pretensje do zarzadu Mercedesa ze jego auta som za drogie i nie moga sie go kupic!
jo nie robia z kozdego pijoka kuzoka itd ino godom jak jo zaoszczedzil kasa na karnet, bo ta gotka jest tako samo co pol roku!!!
To moze zarzad Mercedesa sie kapnie ze mo za drogie auta jak ich bydzie coroz mnij po ulicach jezdzic... odbier sie to jak chcesz

Ostatnio zmieniony 29 lip 2007, o 23:37 przez
Panewniki, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
wojtas 81
zoboczycie ze nie bydzie tak zle i bydzie wiyncyj niz 5000.
ktos sam pedziol ze kiedys bilety byly tonsze. wiym ze byly tonsze bo do dzisiej mom bilety na Ruch po 2zl. ino zoboczcie sie co z tego wyszlo? do dzisiej momy problemy z licyncjom!!!
-
RudaSlaska7
-
Kontakt:
autor: RudaSlaska7 » 29 lip 2007, o 23:40
wojtas 81 pisze:Panewniki pisze:wojtas 81 pisze:ja, i teroz tyn co zarabio 1000zl bydzie miol pretensje do tego co zarabio 3000zl, a tyn co niy mo roboty do tego co ja mo!

racja kazdy ma swoj sposob zarobienia na ten karnet
ja co roku dostaje na wiosne karnet w prezencie na urodziny
niestety urodziny obchodze tylko raz w roku i o 2 karnecie moge sobie tylko marzyc
jak zreszta wiekszosc
-
Rafał19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
niech ktoś z głową na karku to załatwi jakies pismo abo pogodać do zarządu nie mogemy gdybać durś ino zacząć działać !!!!
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Niektorzy tu zyja w swoim swiecie i nie moga tego zrozumiec ze dla wielu pracujacych 25zl to duzo. A co dopiero mlodzi ktorzy nie pracuja, a do tego np musza dojechac?
A jak slysze hasla ze jak ktos chce to zarobi, dostanie od dziadkow itp itd to nie mam slow. Rodzic wybierze 25zl na bilet dla dziecka czy np na spodnie, buty itp????
Wydaje wam sie ze dla kazdego Ruch znaczy tak wiele? Otoz nie. Polowa jesli nie wiecej ludzi chodzi na Ruch bo chce popatrzec na mecz, spedzic fajnie czas. I oni nie sa fanatykami ktorzy sa gotowi poswiecic wszystko zeby zdobyc bilet. I wlasnie takich kibicow stracimy.
Poza tym NIE zachecimy mlodych do chodzenia na Ruch, nie zarazimy ich kibicowaniem. Bo jest bariera - brak kasy - i tu sie wszystko rozbije.
Jesli wg. zarzadu kibice maja byc glownym sponsorem to ja za przeproszeniem taki zarzad pier........
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
drozsze cene niz na Lechu i Koronie... - nie bede tego nawet komentowal..
taka jedna uwaga, jak to ktos byczytal, czy ktos przekazywal. Nie mozna na klub pilkarski patrzec CZYSTO biznesowo jak sprzedaz ciuchow czy czesci komputerowych. dlaczego? przyklad
reporeter robi bluze za 150 zł
cropp robi bluze za 100 zl
Jesli reporter najprawdopodbniej straci, to na tej kolekcji i w nastepnej dostosuja ceny.
TUTAJ NIE MA MIEJSCA NA TAKIE EKSPERYMENTY
Jak konkurencja przyciagnie do siebie to bajtle juz beda chodzily na Gornik i Ruch.
A trzeba pamietac, ze wiekszosc naszych kibicow mieszka tam, gdzie ciagle trwa rywalizacja miedzy kibicami, takie przeciaganie liny...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
RudaSlaska7
-
Kontakt:
autor: RudaSlaska7 » 30 lip 2007, o 00:36

ok. i
no tak samo idzie miec pretensje do zarzadu Mercedesa ze jego auta som za drogie i nie moga sie go kupic!
jesli kogos nie stac na Mercedesa to kupuje tanszego(np. Tico)
jesli kogos nie stac na Ruch to idzie gdzie taniej(Gornik,Gks...)
pozdRo
-
Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
RudaSlaska7 pisze:
jesli kogos nie stac na Mercedesa to kupuje tanszego(np. Tico)
jesli kogos nie stac na Ruch to idzie gdzie taniej(Gornik,Gks...)
pozdRo
Dokladnie.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
bRayan72
wszystkich których nie stać na bilet powinni przyść pod stadion może wtedy nasz zarząd zobaczy co robi.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
uRodzony na sektoRze
-
Kontakt:
autor: uRodzony na sektoRze » 30 lip 2007, o 10:10
Raul22 pisze:bez sensu to mozesz byc kibicem Ruchu od malego, teraz nagle po wszystkjich podwyzkach nie stac Cie na bilet by co mecz chodzic na stadion bo masz jakies tam problemy (czy to rodzenstwa wiecej ktore tez by chcialo isc na mecz czy inne przypadki) to masz se isc na Gksy badz Gornik, bez sensu.
Raczej chodzilo mu o osoby ktore jeszcze nie sa tak wciągnięte w kibicowanie.. Ktos powie ze tacy sie nie liczą, ano liczą sie i to bardzo bo nikt nie staje sie fanatykiem od razu. Jak zaczynałem jezdzic 10 lat temu, bilet kosztował 5zł, jezdzilismy za darmo bo był cug, wiec za 5zł mozna bylo zaliczać spotkania z Legią, Gksem, Górnikiem itd.. Teraz koszt jednego spotkania to jakies 35-40zł (bez jedzenia, picia itd). Wiec koszt wzrósł przez 10 lat o 800%, a zarobki? hmmm....
Myslisz ze łatwo wciągać kolejne osoby? Zwłaszcza ze mlodzi teraz wolą pic lub ćpać.
Pewnie wszyscy ktorzy tak mądrkują mają po 40 lat i o nic sie nie martwią i sytuacja naszych FC ich nie obchodzi, tyle ze niektorych obchodzi
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 75 gości