Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Gość
WojtekO pisze:Byłem na spotkaniu, chcę być z wami szczery... owszem doszło do ostrej wymiany słów, niestety nie dostaliśmy zadnych konkretnych odpowiedzi[...]
to tyle w temacie konkretnych odpowiedzi na konkretne... WojtekK przeczytaj dokładnie cały topic a potem wyskakuj z takim postem, odonośnie tego twojego "pytanie - odpowiedź..." to chyba nigdy nie byłeś na spotkaniu z prezesem i nie wiesz że coś takiego jak konkretna odpowiedź nie istnieje... Może masz jeszcze do nas jakieś pretensje

-
Gość
No właśnie Wojtku. W związku dlatego ,że nie istnieje konkretna odpowiedź grabarza na nasze pytania, to nie wiem jaki był sens w ogóle wypisywania przez ludzi tutaj pytań. Dla zasady??? Ci którzy zadawali pytania oczekiwali jakiejś odpowiedzi???
To jest właśnie nasz pseudoprezes.
-
Gość
ale czy to moja wina

-
Gość
Absolutnie, w żadnym wypadku. Wszyscy wiemy czyja to wina.
-
ruchfans
-
Kontakt:
Nie myślałem, że to kiedyś napisze ale pomału mam przed oczyma widmo upadku, cóż dziś już sukcesy sprzed lat niewiela a może i nic nie znaczą. Tytułami sprzed lat nic nie zdziałamy dziś. Pomału zaczynam już wątpić, że kiedyś wogóle do ekstraklasy wrócimy. Nawet Cieślik kryje tych darmozjadów - przykre to ale prawdziwe
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
Gość
A Ja kończąc pisanie w tym temacie , podsumuję to co pisałem ja i to co napisał ruchfans . Sparafrazuje przy tym słowa Kazika " coście sk***ysyny uczynili z tym klubem...!?"
PS Na temat Pana Gerarda się nie wypowiadam bo to legenda i chyba nie wypada...ma prawo do swojego zdania.