Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
pestka1920
Buger pisze:Jesli decyzja zarzadu sie niy zmiyni musimy w jakis sposob zamanifestowac swoj sprzeciw wobec tego co sie dzieje. Dalij niy mozna tego tak zostawiac, 25zl na sektor to juz skandal i rozboj w bialy dzien. Slowa sa tu jak najbardzij na miejscu, zaczynajac od godki naszych przedstawicieli z Klimkiem, konczac na innych formach protestu jesli rozmowa niy pomoze. Jo karnet zamowil, ale co z kilkunastoma tysiacami innych kibicow...?
dokladnie!!!!!!!!!!!!!!wiec niech ktos napisze jakies konkretne pismo i zasypiemi ich mailami!!jak to nie pomoze to zaostrzyc protest

-
swce
-
Kontakt:
To juz serio jest PRZESADA!!!!!

Oni nie mysla juz o tych co mieszkaja np w Mikolowie czy innyh dalszych miastach!! Ani o matkach z dzieckiem ani o mlodziezy!!! Zoboczymy co powiedza po szpilu z Sosnowcem jak na trybunach bydom ino ci co maja karnety i garstka o kupila te BILETY PO 25 ZLOTY!!! Kuzwa zeby na beniaminka kery po 4 latach wlazi do 1 ligi byly bilety po 25 zloty!!!!

Calo Polska sie bydzie z nos smiola jak na takim szpilu z Odra bydzie 3000 ludu
TRZEBA ZROBIC JAKIS PROTEST BO TAK BYC NIE MOZE!!!!
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
BlueTerRor
-
Kontakt:
Bzzyk pisze:Tako prawda ze to cios dla dalszych FC.... mecz u siebie to koszt meczu wyjazdowego.... przy bilecie koszt wyjazdu bedzie wynosil na 1 osobę w południa 35-40 zł... Chca zabić FC i tyle:|
Dokladnie! a potem dzieci z biedniejszych rodzin beda wybierac inne kluby z tanszymi biletami i np. taki Nowy Bytom gdzie sily sa podzielina po rowno straci na kibicach a takich miast, dzielnic, ulic jest mnostwo

wiec jak chca sie cofac do tylu zamias isc do przodu to dobrze im to wychodzi
cza by bylo napisac jakas prosbe bynajmniej o te bilety za 15

-
Buger
Pismo zostalo juz wyslane! Czekomy teroz na odpowiedz, wszystko bydzie ladawac w tym temacie.
-
KacoR
-
Kontakt:
Buger -> a moglbys podac te pismo dla kazdego coby wszscy mogli wyslac takie cos? wiadomo w jednosci sila

-
KazoR_1987
Bzzyk pisze:Tako prawda ze to cios dla dalszych FC.... mecz u siebie to koszt meczu wyjazdowego.... przy bilecie koszt wyjazdu bedzie wynosil na 1 osobę w południa 35-40 zł... Chca zabić FC i tyle:|
chyba trzeba bedzie na stopa do Chorzowa jezdzic

-
Dorcia
-
Kontakt:
Chociaż mom zamówiony karnet to mnie to też już wkur...
Pod koniec popredniego sezonu udało sie namówić iluś tam wiecej kumpli żeby sie przeszli na szpil. Chciołech żeby to trwało dalij tym bardzij że przeciwników bydymy teraz mieć z innej półki. Niestety przy tych cenach ręce opadają. Zrozumioł zech podwyżka na 15 i na 20 złotych ale to już jest przesada.
Aha i ponawiom pytanie do kogoś z klubu - czy na MESA nie ędzie wogóle biletów? Ile będą kosztowały bilety na Puchar Ligi i czy na karnet będzie można na te mecze wejść (choć ostatnio chytrość naszych działaczy każe w to wątpić).
-
Buger
KacoR
Mysla ze lepij bydzie, jesli kazdy napisze cos od siebie, sens w tym, co by wyrazic zal i ubolewania co do wprowadzenia zroznicowania cen biletow w stosunku do rywala i zwiazanego z tym atrakcyjnosci spotkania. Im więcej maili pojdzie tym lepij, mysla po cichu ze Hetman sie juz tam umówil na rozmowa z zarzadym w sprawie tyj podwyzki.
Pamietejcie, ze razym sa my siła nie do przebicia i jako Niebiesko Rodzina wspolnie poradzymy sie z tym. Mnie osobiscie, najbardzij boli fakt, ze wszystkie podwyzki mocno uderza w naszych najmłodzysch Niebieskich przedstawicieli... Som znom kilku chopcow kerzy w zyciu niy maja lekko, ale gdy ino moga uzbieraja kasa na szpil.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2007, o 15:31 przez
Buger, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KacoR
-
Kontakt:
Buger pisze:KacoR
Mysla ze lepij bydzie, jesli kazdy napisze cos od siebie, sens w tym, co by wyrazic zal i ubolewania co do wprowadzenia zroznicowania cen biletow w stosunku do rywala i zwiazanego z tym atrakcyjnosci spotkania. Im więcej maili pojdzie tym lepij, mysla po cichu ze Hetman sie juz tam umuwil na rozmowa z zarzadym w sprawie tyj podwyzki.
Pamietejcie, ze razym sa my siła nie do przebicia i jako Niebiesko Rodzina wspolnie poradzymy sie z tym. Mnie osobiscie, najbardzij boli fakt, ze wszystkie podwyzki mocno uderza w naszych najmłodzysch Niebieskich przedstawicieli... Som znom kilku chopcow kerzy w zyciu niy maja lekko, ale gdy ino moga uzbieraja kasa na szpil.
i o to mi chodzilo zebys podal to co wyslales zeby kazdy mogl wyslac takie cos do zarzadu

ale postaram sie cos napisac ''od siebie'' jak to napisales

-
bogas1985
a mnie sie wydaje, ze bilety sa nadal po 20 zloty. Ta podwyzka o 5 zloty napisana na oficjalnej zapewne miala na celu przypomniec kibicom o wzroscie cen na I lige z 15 zloty. Chyba ze macie juz jakies potwierdzone info ze bilety beda kosztowac 25 zloty. Tam jednak takiej informacji nie ma.
-
modzik
-
Kontakt:
Mie ino nerwuje,ze nie ma nic powiedziane/napisane oficjalnie

Podaliby pelno rozpiska i byloby wszysko jasne,a tak to ino pelno niedomowien

Zoboczymy,jak to bydzie. Do mie przemawio ino fakt,ze przez ta podwyzka mogymy stracic kupa modych kibicow ... bo niestety bajtli stac na Ruch nie bydzie

Tez wysla maila,bo mom na wzglyndzie dobro naszego Klubu! Prawdziwo kasa zarabio sie dlugoterminowo,a nie jednorazowo...
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]
-
pestka1920
bogas1985 pisze:a mnie sie wydaje, ze bilety sa nadal po 20 zloty. Ta podwyzka o 5 zloty napisana na oficjalnej zapewne miala na celu przypomniec kibicom o wzroscie cen na I lige z 15 zloty. Chyba ze macie juz jakies potwierdzone info ze bilety beda kosztowac 25 zloty. Tam jednak takiej informacji nie ma.
ale choby byly po 20 zl to nie uwazosz ze sa za drogie

-
modzik
-
Kontakt:
Za drogie nie za drogie ... mie sie wydowo,ze nojbardzij sie rozlazi o to,ze nie momy zodnych biletow do uczniow,studentow,emerytow, kobit .... Kajby one byly po 10,to podejrzewom,ze zodyn by nie narzekol.
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]
-
bogas1985
pestka1920 pisze:ale choby byly po 20 zl to nie uwazosz ze sa za drogie
jesli wziac pod uwage ceny biletow w calym kraju to cena jest w sam raz. Jesli wziac z koleji pod uwage "zasobnosc" naszego regionu to rzeczywiscie cena jest wysoka. Ja osobiscie mam karnet, ale rozumiem zale i zlosc niektorych kibicow. Uwazam ze cena 15 zloty byla najodpowiedniejsza. 20 zloty da sie jeszcze jakos zniesc. 25 zloty to juz na prawde przesada.
-
Siemce_R
-
Kontakt:
eszcze powiem tak że jeśli głowa rodziny ma zapłacić za mecz 100 zł (zakładając model rodziny 2+2) to prędzej kupi sobie satelitę cyfry + i tam będzie oglądać ciekawsze mecze.
Bilety dla kobiet powinny być tańsze, bo jak chłopak chce iść z dziewczyną na mecz i ma jej płacić 25 zl to niech lepiej idzie do restauracji i tam milej spędzi czas, za tą samą cenę. Dla dzieci też powinny być tańsze. Ja od zeszłego sezonu brałem na kilka meczy mojego brata i płaciłem za niego 2 zł i podobało mu się i prosi mnie żebym brał go na mecze dalej, ale skąd ja będę brał 20 -25 zł na mecz ???? Pieniądze niestety na drzewie nie rosną.
Użytkownicy przeglądający to forum: 19Ruch20R, Bing [Bot] i 98 gości